Ga naar inhoud

Kaatje86

Leden
  • Aantal Items

    41
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Kaatje86

  1. @Joan123 de neusspray moet ik soieso tot a.s maandag gebruiken, dan heb ik ook de eerste follikel meting. En vanavond morgenavond dan ook beginnen met Gonal f spuiten. Ben heel benieuwd...... Hoe was de punctie bij jou gegaan?
  2. @Joan123 het is elke keer weer spannend bij welke stap dan ook, wat er gaat gebeuren en of het zal gaan lukken.... Heb je last van de overstimulatie? Hopelijk voor jullie lukt het bij de cryo terugplaatsing! De neusspray zorgt ervoor dat je hormoonhuishouding plat word gelegd. Wat moet jij gebruiken?
  3. Hallo allemaal, Mijn vriend en ik zijn al heel blij en dankbaar met een dochtertje ook via een ivf behandeling gelukt. Voordat we zwanger raakten hebben we 5 iui pogingen gehad, daarna zijn we gestart met Ivf. Uit er eerste punctie hadden 4 embryo's, 1 verse is toen terug geplaatst en niets geworden. De 1e cryo uit de vriezer is onze dochter geworden, de 2e cryo is niet goed ontdooit pas en de laatste cryo is jammer genoeg pas geëindigd in een miskraam. Vandaag begonnen met de neusspray synarel, en vanaf woensdag moet ik gonal f gaan spuiten. We willen heel graag voor een broertje of zusje gaan.
  4. Kaatje86

    Half icsi en half ivf

    Hoi allemaal, Heeft iemand misschien ook een behandeling die half ivf en half icsi word gedaan?
  5. Kaatje86

    Tweede ivf behandeling

    Hoi allemaal, Ik ben benieuwd of er hier ook dames zijn die binnenkort gaan starten voor een tweede ivf behandeling. Wij kunnen over ongeveer 3 a 4 weken gaan beginnen. Nu word eerst ons bloed nog onderzocht, mijn urine en mijn vriend z'n zaad. Groetjes Karin
  6. @Caro- lin Kan me voorstellen dat je naar huis bent gegaan, dat is ook niet niks allemaal. Dat doorlekken herken ik afgelopen dagen zoveel bloed al verloren elke keer. Ja je leest inderdaad zoveel verschillende verhalen, laat het maar over me heen komen. Dankje wel en dat hopen wij ook. We blijven duimen, en hoop houdenm. Voor jullie natuurlijk heel veel sterkte om alles een plekje te kunnen geven.
  7. Jemig wat ik onwijs heftig voor jullie Caro- lin. Krijg er gewoon een naar gevoel van. Vandaag hebben wij in het ziekenhuis helaas ook geen goed bericht gehad...rond de 5 weken is het gestopt en nu is het afwachten op de miskraam. Wat komt dat toch aan als een klap. Ben ook maar naar huis gegaan van m'n werk. Ben ook een beetje bang voor wat er precies gaat gebeuren.
  8. Hoi allemaal, A.s maandag zou ik ongeveer 7 weken zwanger zijn. Nu heb ik al vanaf zondagmiddag veel bloedverlies. Verder geen buikkrampen of stolsels. Afgelopen dinsdag heb ik ook een echo gehad, om te kijken of ze misschien al hart aktie zagen, dit was helaas niet het geval. Waar het bloed vandaan komt, geen idee! Wel word je er gek van en maakt het je super bang/onzeker. Maandag heb ik weer een echo en dan zouden ze als het goed is wel hart aktie moeten zien. Het vruchtje zat wel op de goede plek zeiden ze. Wie heeft er ook zo veel bloedverlies gehad en is er toch hart aktie ook ontstaan?
  9. @Caro- lin ik kan me heel goed indenken dat je dat zo voelt. Soms is het ook zo oneerlijk verdeeld in de wereld. Zouden en willen jullie nog een poging gaan doen over een poosje misschien of is dat niet meer mogelijk? Gun het je natuurlijk van harte! Hoe gaat het nu met je? Hier bloed ik nog steeds, verder geen pijn ofzo. Ken jij misschien nog mensen of ergens een groep waar anderen dat ook hebben?
  10. @Caro- lin ooow jeetje wat super verdrietig en rot! Heel veel sterkte om dit weer te moeten verwerken en een plekje te geven. Inderdaad moeten we ons heel blij en gelukkig voelen met een dochter! Dat ben ik ook zeker! Bij mij is het bloeden nog steeds hetzelfde... Blijf de gehele dag bloeden, ik heb er steeds minder vertrouwen in.. Ook al hoop ik natuurlijk op een wonder.
  11. @Caro- lin die 6 weken klopt wel ongeveer ja, misschien een dag meer of minder zou kunnen. Maar ja alleen dat kon ze vertellen. M'n oude afspraak maandag de 12e blijft staan. Dan heb ik volgende echo. Ondertussen blijven we gewoon bloeden.... Ik heb het idee dat echt gewoon menstruatie is hoor... Is niet gehele dag klein beetje ofzo..... Ze zeggen natuurlijk beter geen Tampons te gebruiken, ik vind dat maandverband zo goor! Hoop zo dat het nu eens gaat stoppen...... Hopelijk voor jou vandaag wel een positieve bevestiging! Zwangerschapstesten en echo's daar kom je soms dus ook nog niks verder mee.....zo lang in onzekerheid nog echt slopend
  12. Pfff vandaag dus naar het ziekenhuis geweest voor een echo. Nu ongeveer dus 6 weken. Ze kon zien dat het vruchtje op de goede plek zat. Er was alleen nog geen hartaktie te zien..... Hopelijk gaat dat dus nog komen. Over het bloedverlies heeft ze geen antwoord kunnen geven. Dus we blijven nog in grote onzekerheid zitten.....
  13. @Hope 2 ik hoop het zo! Al m'n zwangerschapstesten waren ieder geval positief, zaterdag had ik de laatste gedaan...ik lees mega veel verhalen en het hoeft verder niks te betekenen het bloed verlies, maar toch maakt het je heel erg bang en onzeker omdat je ook weet dat het 2 kanten op kan.
  14. Pfff ja zo spannend! Kan er echt niet van slapen. We gaan van het beste uit. Ging gisteren ook wel weer ik hoe vaak naar de wc, alleen al om te kijken of het nog bloedde....ben nu zeker wel blij dat ik vanmiddag terecht kan en hopen op goed bericht! Jij ook alvast heel veel succes morgen!
  15. @Hope 2 ik hoop het ook voor je dat het het je lukt om relext te blijven en dat de dagen lekker snel voorbij gaan. Inderdaad proberen om positief te blijven. @Caro- lin vandaag nog steeds meer bloed verlies, net zoals het gistermiddag eigenlijk is begonnen...verder geen buikpijn of stolsels ofzo. Toch maar gemaild met ziekenhuis en nu kan ik morgenmiddag om 14:00 langs komen, Ipv pas over 1 week. Pffff ben nu al zenuwachtig.
  16. Dat wachten is ook zo vervelend....vandaag had ik ineens meer bloedverlies dan andere dagen, gelijk zit de schrik er erg in. Hopelijk blijft het nu even weg.... Het maakt je zo onzeker en bang....
  17. Hoi, snap ik dat je dat radeloos maakt. Zelf heb ik ook elke dag wel iets bloedverlies, kan erbij horen lees ik en hoor ik. De 1 verliest misschien ook wat meer dan een ander. Sommige helemaal niks. Het maakt je onzeker allemaal. Wanneer mag je testen? Succes en sterkte..
  18. Jaa snap ik dat je er blij mee bent, super spannend natuurlijk ook en leuk! Hahaha heerlijk dat eten. Ik blijf maar zwangerschapstesten doen, vanochtend weer ff 1 gedaan, hij was nu echt super snel en duidelijk! Nu mag ik er geen 1 meer kopen van mezelf hoor hahah. Jeetje 5x mis gegaan..kan me heel erg indenken dat je dan onzeker en bang bent. We gaan van het beste uit! Hoop dat de komende week snel voorbij vliegt en dat het snel 12 augustus is hahaha.
  19. Ik bloed minimaal het is elke dag wel ietsjes maar lees ook heel veel dat meer mensen dat hebben. En bij m'n eerste zwangerschap had ik het ook wel. Hahhaha dat is ook leuk toch 2 echo's achter elkaar. Gisteren was ik echt super moe, had wel gewoon goed geslapen. Regelmatig last van een zeurende onderrug. Vandaag weer nergens last van. Hoe voel jij je verder? Hopelijk gaat alles goed!
  20. Khad even aan de huisarts gevraagd, maar ze zei als je paar x een positieve zwangerschapstest gehad hebt dat je er dan wel vanuit kan gaan dat het ook zo is. Een bloedtest veranderd er dan weinig aan. Dus d8 ja ik wacht wel wel tot we de echo hebben. Maandag over 1 weekje..... Ben al aan het aftellen hahahah.
  21. Is dat trouwens niet een soort hetzelfde als een zwangerschapstest? Die meet ook Hcg toch...
  22. Hoi hoi, ik gebruik helemaal niks, de cryo is geheel in mijn natuurlijke cyclus terug geplaatst en heb ervoor of erna niks gebruikt. Ik wist niet eens dat dat kon een Hcg meting. Ik zal daar morgen eens over bellen. Bedankt voor je tip! Dan krijg je een paar dagen later ofzo de uitslag zeker?
  23. Hoi hoi, hoe gaat het met jullie? Vannacht en net moest ik plassen, en met afvegen had ik heel licht roze op het papier, gelijk natuurlijk een paniek gevoel. Natuurlijk hoeft dit helemaal niks te betekenen ofzo. Hebben jullie dit ook of wel eens gehad misschien?
  24. Aahh wat super fijn voor jullie dat je nu 8 augustus kan komen voor de echo. Ik wacht maar even af t/'m 12 augustus. Ga voor je duimen!
  25. Dankje! Jaaaa duurt nog zo lang, hopelijk is er dan al wel iets positiefs te zien! Kan niet wachten hoor. Zoo veel beter zeg met 5,5 week. Jaaaa we duimen voor iedereen inderdaad!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden