Jump to content

Louise1990

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Louise1990 last won the day on October 9 2019

Louise1990 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Louise1990

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hai lieke, Ik zie nu ook net het topic dat je zelf bent gestart. Jeetje wat spannend allemaal! Ik kan mij voorstellen dat alles nog even bij jullie moet 'landen'. Een tweede ziekenhuisafspraak en voor je het weet zit je ineens aan de hormonen. Dat is pittig en echt even schakelen, lijkt mij. Zoals je hebt kunnen lezen kan ik niet wachten om te starten. Bij ons duurt het juist heel lang en wij hebben daardoor al langer aan het idee kunnen wennen. Toch hebben wij uiteindelijk ook geen idee waar wij aan beginnen, hoe goed je je ook kunt inlezen en laat voorlichten. Ik kan mij er wel een voorstelling van maken maar het zal waarschijnlijk toch heel anders zijn dan je verwacht. Ik ben deze website nog aan het ontdekken dus ik weet (nog) niet wat de mogelijkheden zijn om met elkaar in contact te komen los van deze openbare berichten. Ik ga eens even speuren.. Ik duim voor je! Liefs, Louise.
 2. Hai lieke, Wat aardig dat je reageert op mijn bericht. Wat mooi dat er zoveel overeenkomsten zijn; ziekenhuizen én de periode. Wat houdt het in dat je een te lage amh waarde hebt? Mag ik je vragen of en wat je hiervoor voor behandelingen hebt gehad? Ik kom graag met je in contact, als jij dat ook leuk vindt en denkt er iets aan te kunnen hebben. Een beetje medeleven en steun kan ons wellicht helpen. Ik wens je in ieder geval alvast heel veel succes en sterkte en ik hoop dat je wens snel in vervulling mag gaan. Liefs, Louise.
 3. Dag lieve vrouwen (en hopelijk aanstaande moeders!), Ik ben op zoek naar vrouwen die (ongeveer) gelijktijdig met mij zullen starten met IVF/ICSI, in de hoop steun en moed te kunnen vinden bij elkaar. Ik ben nieuw hier en daarom even mijn verhaal in een notendop. Aangenaam Ik ben 29 jaar en ik woon in Arnhem. In augustus 2016 stopte ik met de anticonceptiepil vanwege onze zwangerschapswens. Een aantal maanden een regelmatige natuurlijke cyclus gehad. Vervolgens duurde het steeds langer; de langste cyclus uiteindelijk 96! dagen. Zo kwamen wij in 2017 terecht bij de gyn en werden wij doorverwezen naar de voortplantingspoli in Rijnstate Arnhem. Ik startte met Clomid en kreeg daardoor weer een regelmatige cyclus. Zaad kwaliteit van mijn vriend is erg goed. Een zwangerschap bleef uit na 12 goede 'kansen' met Clomid. In een van de laatste maanden van 2018 ben ik begonnen met spuiten; Gonal F en Ovitrelle voor de eisprong. Na 4 maanden op een 'natuurlijke' manier te hebben geprobeerd zijn wij in febr'19 gestart met IUI. Op mijn verzoek is er nog een HSG onderzoek gedaan; uitslag was goed. Beide eileiders toegankelijk. Inmiddels hebben wij 5 IUI's gehad en nog altijd niet zwanger. Vermoedelijk zal in augustus een laaste IUI worden ingezet. Wij staan op de wachtlijst voor IVF. Vanaf september begin ik met alle nodige medicatie en hopelijk zijn er rond oktober voldoende eitjes om écht te beginnen. De bevruchting en de terugplaatsing zullen in UMC Utrecht zijn die nauw samenwerkt met Rijnstate Arnhem (waar ik de controle echo's en de punctie zal hebben). Hoe het gaat? Ik kijk vooral uit naar de start van IVF. Het is letterlijk het eindstation en de kansen liggen daar het hoogst. Hopelijk kan dan eindelijk onze grootste wens in vervulling gaan. Het vertrouwen en de moed zijn zo langzaamaan verdwenen bij ons en zijn dus echt toe aan deze nieuwe (en laatste) stap. Ik wens jullie allemaal heel veel succes en sterkte. Hopelijk zijn er een aantal vrouwen die momenteel in een zelfde fase zitten. Ik kom graag met jullie in contact, hier op het forum. Liefs, Louise.
×

Important Information

Terms of Use