Jump to content

Verajoy

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Verajoy

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey lieverds, Ik vind dit zo balen voor ons! Ik had nog echt goeie hoop bij jou @Kitje Waarom werkt ons lichaam niet gewoon mee. Ik heb helaas de griep te pakken. Daarom kon ik afgelopen dagen niet reageren. Maar wil laten weten dat ik aan jullie denk. Jullie zijn stuk voor stuk powervrouwen in mijn ogen. Liefs van mij
 2. @Joan123 ik zat zelf ook te denken aan acupunctuur. Hoe bevalt dat?
 3. @Kitje Ja zeker balen! Bruin bloedverlies is nog steeds heel minimaal. Dus ben nog steeds aan het wachten op me menstruatie. Zo vervelend dit. Wetend dat je ongesteld gaat worden maar wachten tot je echt rood bloed ziet. Maar oohhh zo spannend voor jou. Ik leef echt met jullie allemaal mee. Zo spannend vind ik het voor jullie allemaal. Ik hoop zo dat ik je zondag kan feliciteren!!! Hoop dat het heel snel zondag is! Ik weet zelf niet hoe dat allemaal werkt en gaat. Zodra ik ongesteld ben geworden dan moet ik bellen. En dan hoor ik of ik deze ronde mee kan doen. Dat is dus dan ook nog de vraag? Als ik deze ronde niet mee kan doen dan mag ik de volgende ronde sowieso weer mee doen.
 4. Hai @Kitje Ik heb helaas slecht nieuws. Heel de dag ging het goed tot dat ik een uur geleden naar het toilet ging en sporen zag van bruine vlekken op mijn maandverband. Ik ga waarschijnlijk morgen of overmorgen ongesteld worden. Ik had gister al zo een soort voorgevoel. Echt heel jammer. Maar dan naar ronde 2. Mijn gevoel zegt dat ik op den duur ook het ivf traject in zal belanden voor een tweede kindje. Ik heb zelf alleen de menopuur gebruikt. Hoe gaat het met jou? Ik hoop zo dat het nog allemaal goed gaat en geen signalen hebt gekregen van ongi. Ik hoop dat ik morgen rood menstrueer. Dan kan ik bellen voor een tweede iui. Weer spuiten en wachten tot mijn eitjes de juiste grote zijn. Best vermoeiend... maar ik zou graag een broertje of zusje willen voor mijn zoontje. En ik hoop dat ik niet al teveel pijn heb tijdens mijn menstruatie. De verklevingen kunnen daardoor weer groeien. Ik hoop dat jij met positief nieuws komt!
 5. Hi Hi daar ben ik weer. Ik heb me menstruatie nog steeds niet gekregen ook geen sporen van ongi. Vandaag is het precies twee weken geleden van de iui. Heb vanavond een vroege test gedaan van clearblue want ik had het niet meer maar helaas. Wij zagen nog niks. We hebben besloten om vrijdag geen bloed te laten prikken en zondag te testen als ik nog niet ongesteld ben geworden. Het lijkt ons leuk om het via een testje achter te komen. Maar vond het echt heel jammer dat ik nog niks zag. Ik hoop dat door die lucrin die verklevingen minder zijn geworden. Ik heb er voornamelijk last van tijdens mijn menstruatie. Hele heftige pijnen twee dagen lang. Wat fijn dat jij nooit last hebt gehad met vruchtbaarheidsproblemen. Dat scheelt ook een hoop met de behandeling die je nu ook krijgt. Hoef je daar niet aan te denken. Bij mijn eerste zwangerschap deed ik ook alles. Behalve dan inderdaad de dingen die je niet mag doen. Maar op de een of andere manier voelt het nu zo anders. Waarschijnlijk omdat ik er bewust mee bezig ben. Geweldig die vriendin van je. Echt superfijn zo iemand die er zo voor je is en er ook heel positief in staat. Dat hebben we gewoon nodig. Ik houd nu in me achterhoofd dat ik van het weekend ongesteld zal worden. Omdat mijn vroege test vandaag dus negatief was. Het kan ook zijn dat ik nog te vroeg ben en dat mijn hcg waarde nog te laag is voor de test. Het kan nog alle kanten op maar toch sta ik er nu negatiever in dan positiever. @KitjeWij testen dus allebei op zondag! Zo spannend! Ik hoop echt dat we beiden positief bericht aflezen! @Joan123Ook voor jou spannend! Wij duimen en steunen allemaal elkaar. We houden in ieder geval elkaar op de hoogte. @KitjeHoe gaat het vandaag met jou?
 6. @KitjeIk herken zo wat jij zegt. Ik heb hiervoor 3 maanden lucrin gebruikt om me verklevingen wat rust te geven in de hoop dat het zou gaan slinken. Daarna gelijk over naar de menopur 75. Mijn eitjes groeiden niet snel (waarschijnlijk door de lucrin) en pas na drie weken was er een eitje wat groot genoeg was en op knappen stond. Ik heb daardoor geen ovitrelle hoeven spuiten want in het ziekenhuis hadden ze een ovulatietest gedaan en ik was op dat moment aan het ovuleren maar nog net wel op tijd voor de inseminatie. Ik ben in 2017 spontaan zwanger geworden. Zonder dat we ermee bezig waren. Ik wist niet eens dat ik zwanger was. Pas toen ik merkte dat ik niet ongesteld werd en een zwangerschapstest deed waren we ontzettend blij verrast. Ik wist dat ik vanwege mijn verklevingen niet makkelijk zwanger kon worden. Maar omdat we er toen niet mee bezig waren was het best bijzonder. Ik heb ook nooit in me vorige zwangerschap last gehad van kwaaltjes, steekjes of iets dergelijks. Maar nu ben ik er wel heel gefocust op. Echt super teleurstellend dat je de vorige keer weer ongesteld werd. Hopelijk is het deze keer gewoon raak. Het is toch fijner om met iemand te praten die in hetzelfde soort schuitje zit. Wij begrijpen elkaar iets beter omdat we lichamelijk ook veel meer voelen. Mijn man is iets nuchter dan dat ik ben. Hij denkt ook dat ik zwanger ben. Ik hoop dat hij gelijk heeft. Wat een lieve vriendin heb jij. Altijd fijn om niet alleen naar zo een punctie te hoeven gaan en fijn dat je haar in vertrouwen hebt kunnen nemen. Echt wel apart dat we zo extreem moe zijn. Maar dat wat je zegt. Kan van alles zijn. maar stiekem hopen we dat de kwaaltjes allemaal te maken hebben met onze zwangerschap. Hihi HHaha ik herken die “rare dingetjes doen” echt heel erg. Ik ben constant me buik warm aan het houden en ik wil niet springen. Slaat nergens op. Mijn zoontje wilt vaak dansen en springen en dan moet ik mee doen. Vandaar dat springen. Hahah. Ik voel ook hele tijd steekjes in me buik nu ik dit zo schrijf. Maar ik kan gewoon niet aangeven of het een beginnende menstruatie is. Ik denk eigenlijk meer en meer door die steekjes dat ik morgen ongesteld zal worden. Zo irritant. Ik moet me ook echt inhouden dat ik morgen niet een test zal doen. Slaaplekker voor straks.
 7. @KitjeVanaf morgen is het dan extra spannend voor jou. Ik leef zo met je mee. En ook al weten we dat alle signalen ons in de maling kunnen nemen maar de gedachten dat het toch eens raak kan zijn is zo spannend. Ik kan er met me echtgenoot wel over praten maar voor de rest ook met niemand. En toch wel fijn om te kletsen en ervaringen te delen met de vrouwen onder ons. Maar je hebt wel wat signalen wat er toch kan leiden dat je misschien wel zwanger kunt zijn. Echt super spannend! Ik heb echt het gevoel dat het zo ontzettend lang duurt voordat het donderdag is. Vandaag ben ik zo ontzettend moe. Ik ben in de middag op de bank in slaap gevallen. Blijkbaar sliep ik zo diep dat ik de bel niet eens hoorde gaan. En de tussendoor stond gewoon open van de woonkamer. Ik voel hier en daar wel wat steekjes en me buik doet een beetje raar. Maar dat doet het al sinds 7 dagen na de inseminatie. Meestal ben ik precies twee weken na mijn ovulatie ongesteld. Dat moet dus precies morgen zijn. En mijn rug blijft pijn doen. Vrijdag moet ik naar het ziekenhuis om bloed te prikken als ik nog niet ongesteld ben geweest. Waarschijnlijk krijg ik dezelfde dag dan mijn uitslag. Oepsie ik bedoelde 6 december. Maar we doen dan donderdagavond als we van werk komen een testje. Hooop zo dat ik geen menstruatie krijg. Ik houd sowieso jullie op de hoogte!
 8. Ow wat spannend allemaal! En ik hoop dat het voor ons allemaal lukt. 7 december is ook al bijna. Pfffff ik vind dat wachten echt zo vreselijk. Eerste week gaat inderdaad wel maar die tweede week helemaal niet. Vooral de laatste twee dagen! Tot nu toe bij mij nog geen menstruatie. Het begint meestal met bruinbloed en dezelfde dag rood. Elke keer als ik naar toilet ga is het zo spannend! Ben blij dat ik even mijn ei kwijt kan. Ik wil zo graag testen maar heb mezelf beloofd dat we dat echt op Sinterklaasavond gaan doen! Ik heb nog steeds ontzettende rugpijn en ben best vermoeid. Het kan nog alle kanten op. Hoop op positieve berichten allemaal!
 9. Hi Hi, Dankjewel voor je reactie. Balen dat je eerste poging is mislukt maar binnenkort dus de tweede. Spannend allemaal! Aanstaande woensdag is het twee weken na de inseminatie. Ik denk dat ik zelf donderdag ga testen. Me afscheiding is nu niet meer zoveel veel. Heel weinig en een beetje wittig. Ik heb nog steeds ontzettende rugpijn en heel erg vermoeid. Me buik is opgezet en voel me heel anders. Ik kan niet wachten tot donderdag. Hopelijk krijgen we op pakjesavond van Sinterklaas heel mooi bericht.
 10. Hi,20 november heb ik een iui gehad. En ik mag 3 december naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken als ik nog niet ongesteld ben geworden. Ik zit dus nu op het wachtbankje en vroeg me of er meer dames zijn die willen mee praten met mij. Sinds 7 dagen na de inseminatie heb ik drie dagen buikpijn gehad en lage rugpijn. Voel ik vooral in de ochtend als ik wakker word. Ook de afgelopen dagen is mijn afscheiding veel en waterig en helder van kleur. Wat denken jullie? Kan dit duiden op een zwangerschap. Dit is mijn eerste iui. Ik heb hiervoor drie maanden lucrin gebruikt omdat ik endometriose en adenomyose heb.
 11. Beste lezers, Een maand geleden ben ik naar het VU geweest vanwege heftige buikpijn. De gynaecoloog heeft toen via een inwendige echo gekeken of ze eventueel verklevingen zag. Hierbij zag ze mogelijk een verdikte baarmoederwand. Zij gaf aan dat ze denkt dat ik adenomyose heb. Morgen krijg ik weer een inwendige echo met beter apparatuur. En eind augustus krijg ik een mri scan. Dit alles verklaart ook waarom ik niet zwanger raak. Endometriose zag ze niet. Ik lees helaas niet zoveel ervaringen van vrouwen die last hebben van adenomyose en die zwanger proberen te worden. Zijn er vrouwen die adenomyose hebben en toch zwanger zijn geraakt. Willen jullie misschien je verhaal aan mij delen. Ik vind het nogal spannend. En zijn ze in Belgie of Duitsland verder met het behandelen van vrouwen die adenomyose hebben en zwanger willen worden. Ik hoop van jullie te horen.
×

Important Information

Terms of Use