Jump to content

Jennie80

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jennie80

 • Rank
  Kleuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ahwww, @Nina79, een meisje!Jeetje zeg, ik kan me echt goed voorstellen dat je je rot bent geschrokken en nu niet ontspannen bent vanwege de hematoom. Ik gun je echt een onbezorgde zwangerschap, dus hoop dat het bij de volgende check heel erg is geslonken! Ik sluit me aan bij @Kitje, alsjeblieft geen sorry zeggen. Iedereen heeft haar eigen issues en onzekerheden. Denk dat dit juist de plek bij uitstek is om deze neer te leggen. @Kiona77, Welkom! wat klote dat het niet is gelukt deze poging. Anderzijds is het wel positief dat je hcg zo snel daalt nu er een miskraam is vastgesteld. Des te sneller komt je cyclus nl weer op gang. Ik duim voor je dat je deze maand nog in aanmerking komt voor een nieuwe (vergoede) poging. @Siepie, ik vond het zo rot om te lezen dat de poging niet is gelukt. Wat fijn dat je voor nog een poging gaat. Ook dan ga ik weer voor je duimen. @Kitje, goed om te lezen dat het fysieke gedeelte weer in orde is bij jou. Het mentale aspect is weer een heel ander verhaal. Het is allemaal niet niks wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd in jouw leven. Ik hoop dat je op een gegeven moment je verdriet een plekje kan geven. Daarnaast hoop ik stiekem ook dat je op termijn de cryo’s terug laat plaatsen. Gun je nl. met heel m’n hart een kindje. Maar goed, alles op z’n tijd moppie en wanneer jij er echt weer klaar voor bent! Het zeer persoonlijke verhaal van Hanan heeft echt impact gehad. Niet alleen bij jou, maar ook bij mij. Ik ben samen met m’n man 2 weken op vakantie gegaan met de auto. De laatste paar dagen had ik heel erg licht bloedverlies en het was nogal donker van kleur en ook had ik last van een zeurderige buikpijn. Dr. Google heeft me uiteraard helemaal gek gemaakt. De dag na onze terugkomst zijn we naar het ziekenhuis gereden voor een echo + bloedtest. Ze zag geen verklevingen en dat was een behoorlijke opluchting want hier was ik echt heel erg bang voor na de curettage. ’S middags werden we opgebeld en toen kreeg ik te horen dat ze me weer wilden zien nav de bloedwaarden icm de echobeelden. Om een heeeeel erg lang verhaal kort te maken. De bloeding bleek een menstruatie geweest te zijn, het beeld van de voorgaande echo bleek vertekend te zijn geweest en m’n baarmoederslijmvlies was toch wel in goede conditie, en m’n hormoonniveau was dusdanig dat m’n eisprong er alweer aan zat te komen. Ik mocht diezelfde avond nog pregnyl spuiten! Jullie kunnen je vast wel voorstellen dat ik weer even in de 6e versnelling moest qua gedachten. Gelukkig heeft onze vakantie mij erg goed gedaan op mentaal vlak dus zijn we ervoor gegaan!! Begin van deze week heb ik een TP gehad en ik zit dus weer in de wachtmodus. Ik voel weer vanalles en op sommige momenten helemaal niks. Ik ben en blijf gewoon positief, hoopvol en vertrouwen houden in m’n lichaam. Meer dan dat kan ik niet doen! @Hanniebal, er wordt aan je gedacht hier! Zet em op!!
 2. Lieve Hanan, @Hanniebal, Ik wil je allereerst bedanken voor het delen van je persoonlijke verhaal. Hij kwam zoooo hard bij me binnen. Een zwangerschap is een groot wonder en ik ben blij voor je dat jouw matige/redelijke emmie het zo ver heeft geschopt. Jouw verhaal geeft hoop, moed en positiviteit . Exact hetgeen wat we kunnen gebruiken tijdens dit traject. Heel veel succes vandaag en morgen. Ik denk aan je en neem je mee in mijn gebeden voor een voorspoedige bevalling en het eindelijk in je armen kunnen sluiten van een kerngezonde babygirl! Aan jou en de andere dames een dikke knuffel van mij.
 3. @Siepie, ik zit voor je te duimen hoor! Kom op emmyyyy, blijf delen en nestel je in!! @Kitje, vanaf hier weer een virtuele knuffel. Hier mag je gewoon eerlijk zeggen dat het kut en klote gaat hoor meis, want het is niet niks waar je nu doorheen gaat. ♡
 4. Hoi lieve meiden, Ik heb vandaag een curettage gehad. De hcg waarde bleef maar stijgen ondanks de Letrozol en 4 rondes cytotec dus vanmorgen na de echo is de knoop doorgehakt om te curetteren. Ze hebben alle moeite gedaan zodat het vandaag nog kon gebeuren. Ik was nog nuchter en daarom was het gelukkig mogelijk. Ik ben opgelucht dat het achter de rug is. Die onzekerheid is me niet bepaald in de koude kleren gaan zitten de afgelopen tijd. Wat een bizarre periode. @Siepie,hij zit erin!! Mijn duimen draaien voor een plakkertje meid! Morgen lekker weer naar huis. @Kitje, jouw verhaal heeft me enorm ontroerd. De manier waarop jij dit hebt verwoord, doen maar weinigen jou na. De liefde die je voelt voor jouw kindje, daar kan niemand omheen @Nina79, hoe gaat het met jou?
 5. @Kitje, hopelijk heb je groen licht gekregen voor een opname vanmorgen. Heel veel sterkte meis!! Vanuit hier een virtuele powerhug! @Siepie, heel veel succes vandaag! Ik hoop dat ze een behoorlijk aantal mooie eitjes gaan oogsten!
 6. Lieve @Kitje, wat verschrikkelijk is dit! Ik vind het zo erg voor je en zou willen dat ik de juiste woorden kon vinden om wat van de pijn bij je weg te nemen, maar ik weet gewoon niet zo goed wat ik moet zeggen. Het is allemaal al verdrietig genoeg en als je dan ook nog moet dealen met een klotewijf van een Gyn zonder empatisch vermogen en een niet behulpzame apotheker dan wordt het er niet makkelijker op gemaakt om gewoon in eerste instantie te kunnen dealen met het verdriet omtrent het verlies van je ooo zo gewenste kindje. Ik ben blij voor je dat je moeder en je zusjes er voor je zijn in deze moeilijke periode en hoop dat je je hierdoor erg gesteund voelt. Als het kon had ik je een hele dikke knuffel gegeven meissie! Heel veel sterkte lieve Kitje. Ik had het zo anders voor je gehoopt.
 7. @Siepie, het is alweer bijna donderdag! Echt spannend. Hoop dat je follikels goed gegroeid zijn. Ik duim voor je meid! Gisteren heb ik een echo gehad en het verhaal werd opnieuw verrassend en bizar. In tegenstelling tot de voorgaande echo’s was er namelijk tot onze grote verbazing ineens een vruchtzakje zichtbaar in mijn baarmoeder! Zelfs de FA stond daar even van te kijken. De Letrozol had duidelijk niet gewerkt dus. Het is sowieso geen goede zwangerschap, dus het moet uit m’n baarmoeder. Omdat nu 100% is gebleken dat het geen bbz is, hoef ik iig die methotrexaat niet meer en dat is op zich goed nieuws te noemen. Gistermiddag ben ik gestart met Cytotec. Ondanks de krampen, heeft het niet doorgezet. Vandaag de 2e ronde van de tabletten. Ik doe maar rustig aan en lig lekker met m’n kruik onder m’n dekentje te wachten en steeds zuurder te kijken omdat ik pijn heb. Hopelijk zet de miskraam vandaag wel door. Heeft er iemand nog nuttige tips?
 8. Goodmorning girls, Even een ego-post hoor. Ik heb straks een echo + bloedafname om te kijken wat de stand van zaken is. Jullie vroegen je af hoe het met me gaat. Ik ben de afgelopen weken vaak moe, gefrustreerd, geïrriteerd, verdrietig en mijn lontje is onwijs kort. Ik heb ook niet het gevoel dat de Letrozol geholpen heeft. Ik ben van nature een behoorlijke controlefreak dus ik trek deze situatie niet echt zo goed. Ik ben wel blij dat ik vandaag meer duidelijkheid krijg. Hopelijk goed nieuws, maar mocht dit niet het geval zijn dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben en hoe de komende maanden eruit gaan zien op het gebied van fertiliteit. (3maanden helemaal niks) @Nina79, ze hebben niks gezegd over een mogelijke curettage. Waarschijnlijk omdat ze nog steeds niet weten of het wel of niet buitenbaarmoederlijk is. Ik heb geen buikpijn of verschrikkelijke krampen. Daarnaast weet ik bijna 100% zeker dat ik al vrij vlot het vruchtje ben verloren. Het was heel klein en een apart roze vlezig weefsel met daarin een soort van harde rode pit wat leek op bloed, maar niet stuk te krijgen was. (Ja, ik heb het uitvoerig bestudeerd, ) Ik heb dus niet het idee dat het buitenbaarmoederlijk is. Nou girls, sorry voor m’n ego post. Ik houd jullie op de hoogte!
 9. Wat fijn dat je het eindelijk aan je vriendinnen hebt kunnen vertellen @Nina79. En die reactie, fantastisch toch! Over 2 weken alweer de geslachtsbepaling. Ben benieuwd of je gevoel klopt. Spannend!! De weken lijken voorbij te vliegen bij jou. Inmiddels zitten de 10 dagen medicatie slikken er bij mij ook op. Volgende week moet ik weer terug voor een echo + bloedtest. Op dit moment heb ik er bar weinig vertrouwen in want vanmorgen had ik een test in handen waarbij het teststreepje bijna net zo donker was als het controle streepje. Hopelijk gebeurt er nog een wonder in m’n lichaam deze week en wordt het toch allemaal netjes opgeruimd. @Siepie, je bent alweer aan het spuiten. Voel je je goed? Nog even en je bent alweer klaar voor een trip naar Riga. Nou hup follikels, ga maar lekker groeien! @Kitje, hoe gaat het bij jou?
 10. @Kitje, Ahhww wat een super goed nieuws voor je! Hoop dat je nu een lekker relaxte zwangerschap mag hebben! En jeetje, 11 weken alweer.. Geniet ervan meid! Het is je van harte gegund
 11. Even een update: Ik ben gistermiddag gebeld na m’n echo en bloedafname. De waarde was toch weer gestegen, maar wel iets minder snel dan de afgelopen periode. Ik moet dus toch beginnen met medicatie. Tijdens het artsenoverleg is er gelukkig wel besloten dat ik niet met die hele toxische medicatie hoef te starten. Omdat mijn waarden relatief laag zijn, kon het gelukkig ook met andere -minder toxische- tabletten. De komende 10 dgn moet ik deze slikken en een week na deze periode moet ik weer terug voor een echo en een bloedwaardencheck. Hopelijk slaat het aan, want anders moet ik toch die zwaardere medicatie gebruiken hierna en niemand heeft zin daarin. Die medicatie van nu wordt gebruikt bij vrouwen met borstkanker om snelle celdeling te stoppen. Het heeft wel een hormonale werking in tegenstelling tot die andere medicatie. Dat was volgens mij gewoon gif en ik hoef hiermee ook niet 3 maanden te wachten voordat ik weer zwanger mag raken. Ik wil hier gewoon klaar mee zijn. Ik heb er vrede mee dat het embryo niet is blijven plakken, maar verlaat dan ook mijn lichaam in zijn geheel en laat me niet nog wekenlang in onzekerheid zitten want ik wil gewoon verder...pffff... @Nina79,ik kom even naast je zitten om lekker te klagen hoor. Hoop dat je je nu wel weer beter voelt. @Hanniebal, jij hebt natuurlijk ook een hele nare voorgeschiedenis. Ik ben blij dat ondanks deze hele nare ervaringen (en slechte begeleiding vanuit het ziekenhuis) het je toch gegund is om over niet een al te lange tijd je meissie in je armen te kunnen sluiten. Jouw verhaal geeft me extra moed en vertrouwen. Bedankt voor het delen Jeetje zeg, als ik in Nederland onder behandeling was geweest had ik dit allemaal waarschijnlijk nog geeneens geweten en was ik er pas over 2 weken achtergekomen. Ik ben dankbaar dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd en alles van A tot Z in België wilde laten doen, inclusief de bloedtest om de hcg waarde te laten bepalen. De surprise in week 8 dat er niks te zien was in m’n baarmoeder zou echt verschrikkelijk zijn en ik ben blij dat dit me in ieder geval bespaard is gebleven. @Kitje, wanneer moet je je suiker weer laten checken? Hier ook een mede-zoetekauw dus ik begrijp dat het behoorlijk lastig kan zijn. Maarruhhhh, alles voor de 2021 beeb hè @Siepie, hoe gaat het bij jou? Wanneer mag je weer beginnen met spuiten? Of ben je al begonnen, dan heb ik dat even gemist Nou, hopelijk heb ik over een paar weken weer wat positievere verhalen Fijn weekend meiden!
 12. Hey girls, De echo was in principe wel ok. Ze zagen geen aanwijzingen om een BBZ te vermoeden op dit moment. Baarmoeder zag er vanbinnen ook ok uit. Mijn cyclus is ook weer opgestart want ze zag dat er al 1 follikel dominant was in m’n rechter eierstok. Hierna moest ik weer bloedprikken. De hcg waarde was weer hoger dan gisteren. Vrijdag moet ik er weer heen voor opnieuw een echo en bloedafname. Indien de waarde erg gestegen is, willen ze methotrexaat voorschrijven. Deze medicatie zorgt ervoor dat snel delende cellen niet meer verder kunnen delen en wordt ook bij chemo gebruikt. Het grootste nadeel van deze medicatie is dat ik vervolgens 3 maanden lang niet zwanger mag raken. Hoop dus dat het niet nodig zal zijn en dat de delende cellen het signaal krijgen dat er geen zwangerschap meer is. Ik moet dus weer even afwachten. Indien de waarde nog niet verontrustend hoog is en ik nog weinig klachten heb as vrijdag denk ik dat ik ga voorstellen om niet overhaast die methotrexaat te gaan gebruiken. Ik hoop namelijk dat m’n lichaam het zelf kan oplossen.
 13. Hey girls, De echo was in principe wel ok. Ze zagen geen aanwijzingen om een BBZ te vermoeden op dit moment. Baarmoeder zag er vanbinnen ook ok uit. Mijn cyclus is ook weer opgestart want ze zag dat er al 1 follikel dominant was in m’n rechter eierstok. Hierna moest ik weer bloedprikken. De hcg waarde was weer hoger dan gisteren. Vrijdag moet ik er weer heen voor opnieuw een echo en bloedafname. Indien de waarde erg gestegen is, willen ze methotrexaat voorschrijven. Deze medicatie zorgt ervoor dat snel delende cellen niet meer verder kunnen delen en wordt ook bij chemo gebruikt. Het grootste nadeel van deze medicatie is dat ik vervolgens 3 maanden lang niet zwanger mag raken. Hoop dus dat het niet nodig zal zijn en dat de delende cellen het signaal krijgen dat er geen zwangerschap meer is. Ik moet dus weer even afwachten. Indien de waarde nog niet verontrustend hoog is en ik nog weinig klachten heb as vrijdag denk ik dat ik ga voorstellen om niet overhaast die methotrexaat te gaan gebruiken. Ik hoop namelijk dat m’n lichaam het zelf kan oplossen.
 14. Yeaaahhh, @Nina79 wat leuk om te lezen!!! Hoop dat je er goed van kan genieten!! En zooooo super schattig natuurlijk ook die spartelende armpjes en beentjes!! Het lijkt allemaal zo snel te gaan ineens. Hoe voel je je? Heb je nog last van je nachtelijke snackmomentjes? @Kitje, ik kan me goed voorstellen het gevoelsmatig aanvoelt als een zeer lange week. Ik hoop dat de tijd voorbij vliegt voor je en dat je lekker kan gaan baby-gluren! Hier gaat het helaas niet echt ok. Ik moest vandaag weer bloedprikken en kreeg te horen dat de waarde meer dan verdubbeld is t.o.v. afgelopen vrijdag. Morgen moet ik er dus weer heen om een echo te laten maken en te bespreken hoe of wat. Pffffffffff... Heeft iemand van jullie ooit pillen moeten slikken om het vruchtje eruit te krijgen??
 15. @Nina79, heel veel succes morgen! Geniet ervan samen met je man. ♡
×

Important Information

Terms of Use