Jump to content

Jennie80

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jennie80

 • Rank
  Peuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi lieve meiden, bedankt voor jullie support. pffff, het is echt zo verschrikkelijk K! Tja, nu is het wachten totdat het vruchtje eruit komt. (Ik ben inmiddels gestopt met de utrogestan) Hoop dat het allemaal meevalt qua bloed en pijn @Nina79, ik moet nu bloedtesten blijven doen totdat de hcg waarde onder de 5 zit. Vanaf dat moment zouden we weer door kunnen met de volgende terugplaatsing in de nieuwe cyclus. Niemand weet verder van dit ivf-avontuur af, dus het is heel fijn dat ik mijn ei bij jullie kwijt kan.
 2. Hey meiden, ik meld me even. Ik heb helaas klote nieuws te horen gekregen. In plaats van een stijging van het HCG, was de waarde juist gedaald. Op naar de volgende poging dus. Echt heeeel erg jammer en klote dit.
 3. @Kitje Echt fijn om te lezen dat de bloeding hoogstwaarschijnlijk niet vanuit de baarmoeder kwam. Hopelijk gebeurt het gewoon niet nog een x want het was even behoorlijk stressverhogend! Gisteren zat ik op 3wk en 6 dagen. Ik mocht 10 dagen na de terugplaatsing van de 5daagse blasto testen. Inderdaad, het is een momentopname geweest en in die hcg waarden zitten hele grote verschillen. En wat jij ook zegt @Nina79, die hcg waarde moet nu gewoon lekker gaan stijgen! Gelukkig is er alweer bijna een dag voorbij van dit weekend. Hahaha, sorry girls, jullie zijn vast toe aan een relaxt weekendje wat heel lang lijkt te duren , maar mij kan het momenteel niet snel genoeg gaan! Bedankt voor jullie positiviteit, het doet me echt heel erg goed!♡
 4. Ahhh, wat een goed nieuws @Kitje... en je zag dus ook al soort van beweging?super cute Jeetje zeg meiden, wat een dag. Ik had maar 2 scenario’s in mijn hoofd. 1) Ze vinden hcg in mijn bloed en ik ben zwanger en 2) de waarde is kleiner dan 0,1 -net als de vorige x- en ik ben niet zwanger. Geen idee dat ik ook nog rekening moest houden met scenario 3)wel hcg maar waarde lager dan verwacht voor deze fase. Maar goed, ik heb mezelf in de tussentijd weer herpakt -want de laatste tijd jank ik om alles- en de schouders gaan er weer onder. M’n embryo heeft positieve vibes nodig en geen negativiteit en stress. Kom op emmie, deel, deel, deel ♡ Ik heb net een testje gedaan en ik zag 2 streepjes. Dit is de eerste x in m’n leven dat ik een positieve zwangerschapstest in m’n handen had. Stiekem was ik best ontroerd.
 5. Lieve meiden, allereerst allemaal hartelijk bedankt voor jullie positieve energie. Ik ben net gebeld door het ziekenhuis en het is een beetje dubbel. Ze hebben HCG aangetroffen in mijn bloed, maar de waarde is ietwat aan de lage kant, namelijk 34 (daar waar ze rond de 100 hadden verwacht in deze fase). Maandag moet ik weer terug en dan gaan ze kijken of de waarde omhoog is gegaan of juist is gezakt. Pfffff, ik weet het allemaal ff niet meer. Enerzijds ben ik blij en anderzijds is dit nieuws een mega domper. Ik hoop nog steeds op het beste, maar is dit realistisch? @Kitje, ik duim voor een super goed resultaat!
 6. Hey @Kitje, wat fijn om te lezen dat de bloeding volledig weg is! Dat broekloeren vandaag was frustrerend hè? Jaaaaa, die verlengde wachtweken zijn er natuurlijk ook nog. Ik hoop echt dat het mij gegund wordt om deze lastige en zenuwslopende weken ook te ervarenIk zie dan wel hoe ik daarmee omga. hahaha, waarschijnlijk zal ik op een gegeven moment bijna in de gordijnen hangen van spanning, maar dat heb ik er graag voor over! Ik hoop, duim en bid voor een positief resultaat voor ons beiden! ♡ **En ze drukt haar positiviteitsknopje in!**
 7. Pffffff, ik ben zo verschrikkelijk nerveus voor morgen. Niet te doen dit! Ondertussen heb ik al zoveel bezoekjes gebracht aan de wc om te broekloeren. Gelukkig alleen maar witte utro-smurrie, maar elk bezoekje is zenuwslopend omdat ik zo een menstruatie gevoel in m’n onderbuik heb en bang ben dat ik een roze kleurtje zie in m’n onderbroek. Wil zo graag dat het goed zit. Was het maar alvast morgenmiddag.
 8. @Kitje, wat fijn dat de VK er alles aan doet om jou op zeer korte termijn gerust te kunnen stellen. Kop op hè meid!! En kom op beebje, gewoon lekker blijven plakken jij! ♡♡
 9. @Kitje, wat zal je geschrokken zijn. Heb je nu nog steeds last van bloedverlies of is het (hopelijk) gebleven bij wat je vanmiddag in je inlegkruisje zag? Heel veel sterkte mop en vanuit hier een virtuele powerhug en positieve vibes.
 10. Ahhh shitttt @Siepie, ondanks dat je het zelf al aan voelde komen, hoopte ik nog steeds dat je gevoel je voor de gek hield. Helaas was dat deze ronde niet het geval. ♡ Goed dat je naar je eigen lichaam luistert en duidelijk aangeeft dat je gewoon een maandje pauze wil inlassen. Daarna weer vol goede moed en zonder stress richting Riga! @Kitje, ik denk dat je er inderdaad goed aan doet om het niet samen met je moeder te vertellen aan je zoon. Ik sluit me aan bij Nina en Siepie dat jij je zoon het best kent en intuïtief zal aanvoelen welke manier goed is. @Nina79, wat een geweldig nieuws!! Ik ben heel erg blij voor je! ♡ Niet meer zo laat visjes naar binnen werken hè Ik heb trouwens besloten om vrijdag de bloedtest in België te gaan doen. Vrijdagmiddag weten we dan gewoon of het positief of negatief is en hoef ik niet nog dagen te zitten wachten totdat ze er in Nederland ook “eindelijk” klaar voor zijn. Tijdens dit traject wachten we namelijk al genoeg. Ik voel me trouwens wel ok. Het lijkt erop dat ik geen last meer heb van vollere borsten (kwam dit misschien door de Pregnyl?), voel met vlagen wat misselijkheid ( of zit ik mezelf misschien misselijk te denken???) en verder voel ik een soort van menstruatiepijn-achtig gevoel. Hoop echt dat het komt doordat er iets anders in m’n baarmoeder bezig is. pfffff, ik merk dat ik toch iets onrustiger word in m’n hoofd, want waarom heb ik geen last van m’n boobs? Waarom voel ik een menstruatie-achtige pijn? Het is in lijn met m’n cyclus, dus word ik toch wel wat nerveus ondanks dat ik positief probeer te blijven denken. hahahahaa, het moet eigenlijk niet gekker worden. Ik wil gewoon klachten hebben lijkt het wel.
 11. @Kitje, ik hoop dat je een gezellig avondje hebt gehad. Heb je soms niet de neiging om het al aan je zoon te vertellen omdat je zo happy bent? Ik kan het me echt voorstellen dat je het van de daken af wil schreeuwen!! Ik hoop echt dat hij -net als je moeder- super blij en enthousiast reageert. Haha, dan kom je waarschijnlijk nooit meer van je blauw/roze wolk af. Misschien heb ik me trouwens vergist en is er helemaal niks aan het testbeleid veranderd. De vorige x had ik een verse embryo TP. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat het daar iets mee te maken heeft? Ik neig heel erg naar het doen van de bloedtest op vrijdag (wd10)in België. Als ik het via de huisarts regel, dan heb ik evengoed de uitslag pas op woensdag of donderdag. En in dat geval kan ik dus beter wachten totdat ik op dinsdag(wd14) de urinetest zelf kan doen. Best krom hè ? @Siepie, hoe gaat het bij jou? Heb je nog getest of wacht je tot maandag? Ik duim voor je!! Hier gaat het ok. Het is anders dan de vorige x. Ik voel me rustiger en heb ook niet meer de neiging om alles te googlen wat ik voel. Ja, ik heb af en toe wat buikpijn, m’n buik is een beetje opgezwollen, m’n borsten zijn wat groter en ik voel me soms misselijk. Die utrogestan doet hele rare dingen met m’n lichaam dus ik wacht het gewoon maar af en probeer mezelf niet gek te maken. In de tussentijd blijf ik positief denken en ga ik braaf door met prikken, slikken en proppen @Nina79, vind je de echo van as maandag spannend of heb je zoiets van: “ik weet en voel dat het goed zit, dus het is gewoon leuk om weer m’n kindje te kunnen zien“ ? Neeeee, alweer uitgesteld? Hahaha, ze maken er wel een sport van. Nou, de volgende x dat je ze ziet is je buikje misschien al een klein beetje zichtbaar en zit je iig in de veilige 12weken zone. ♡ Hopelijk kan je dit weekend gebruiken om een beetje extra rust te pakken. Alles voor de beeb hè! *zucht* het zou zooooo tof zijn om samen met jou, Kitje, siepie en nog heeeeel even met @Hanniebal op het broedbankje te mogen zitten. Ik blijf ervoor bidden/hopen/duimen!
 12. @Kitje, dat zijn best nog wat meds die je moet gebruiken. Gek hè dat ze overal zo verschillend te werk gaan. Gelukkig heeft het bij jou geleid tot een positief resultaat dus ik weet zeker dat je alle medicatie met alle liefde van de wereld blijft slikken en proppen tot week 20! hahaha, ik dacht echt dat ik een plasje op de grond zou achterlaten, ondanks dat ik me keurig aan de tips had gehouden (geen liters meer drinken + eerst volledig uitplassen en vervolgens een uur en kwartier voor de TP net iets meer dan een halve liter thee drinken). Achteraf gezien was het toch weer hilarisch. Manlief die me probeerde af te leiden (uiteraard met de beste bedoelingen), maar waarvan ik weer vond dat het alleen maar een averechtse werking had omdat ik me probeerde te focussen op het niet in m’n broek plassen en geen stom spelletje wilde spelen of over onzinnige dingen wilde praten. De arts en vroedvrouw die maar bleven praten terwijl ik alleen maar wilde dat het achter de rug was zodat ik kon gaan plassen. Ik heb bijna niks meegekregen van wat ze na de TP allemaal nog meer te melden hadden. Zelfs de afbeelding van de teruggeplaatste blasto heb ik niet bekeken op dat moment...stop met praten, ik moet gewoon plassen! (En dit is de gekuiste versie van wat ik op dat moment dacht!) Op de terugweg las ik trouwens op m’n formulier dat ik na 10 dagen al de bloedtest mag doen of na 14 dagen een urinetest. In juni was dit beleid nog anders, namelijk na 14dgn uitsluitend een bloedtest. @Siepie, hoe gaat het bij jou? Ik hoop stiekem nog steeds een berichtje hier te lezen dat je hebt getest en dat je tot je grote verbazing gewoon een positieve test in handen hebt. @Nina79 en Siepie, het is gewoon al bijna 27/7! Nog even volhouden meiden!
 13. Meiden, hier ben ik weer. Het was een dag vol spanning, maar gelukkig is alles verlopen zoals gehoopt. Ik ben blij dat ik jullie kan vertellen dat er een emmy in m’n oventje is geplaatst. hahahaa, ik stond daar trouwens weer te springen met m’n “volle” blaas omdat ik 40 min later dan gepland was werd opgeroepen. Ik ben blij en dankbaar dat dit gedeelte er weer op zit. Nu weer verder met de poezenbollen en de bloedverdunners. @Nina79, ik gebruik deze trouwens omdat ze tijdens de vooronderzoeken een verhoogde waarde van iets in m’n bloed hebben gevonden waardoor ik een grotere kans heb op trombose. Ik gebruik het dus preventief. Tijdens mijn gehele zwangerschap tot 6 weken na de bevalling moet ik het blijven spuiten. Maar dat doe ik natuurlijk graag! Zooooo, nu weer de spannende wachtweken... Hoe gaat het met jullie?
 14. @Kitje, wat een fantastisch nieuws!! Gefeliciteerd meis, ik ben zo blij voor je en tegelijkertijd ook heel erg opgelucht. pffff, de laatste dagen ben ik een beetje een jankerd, maar ook hier even een paar tranen van ontroering. Wat een ontzettend fijne reactie van je moeder. Beter dan dit had je niet kunnen hopen. Yessss, morgen de TP. Ik vind het heel erg spannend, maar ga er vol positieve energie in. Ladies, heel erg bedankt voor het duimen en het sturen van positieve energie. Het doet me echt goed. Ik vind het zo bijzonder dat we op deze wijze zoveel voor elkaar kunnen betekenen.
 15. Wishing I could be a fly on the wall this moment... @Kitje, mijn duimen draaien keihard voor minimaal 1 krachtig kloppend hartje
×

Important Information

Terms of Use