Jump to content

Wachtbankje februari 2020


Guest

Recommended Posts

Wie zitten er nog meer op het wachtbankje deze maand? Wij hebben afgelopen maandag een cryo van 5dgn teruggeplaatst gekregen, mogen volgende week vrijdag (11dagen erna) testen. Heb vandaag hele dag al wat last van mijn buik, van die menstruatieachtige krampen. Kan me niet herinneren dat ik dat de vorige keer ook had, maar dat is inmiddels 5 jaar geleden. Vind het ontzettend spannend. 

 

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Hoi mamavaneenmeisje. 

Wat spannend!! Ik hoop dat je goed nieuws krijgt! 

Ik ben ook aan het wachten en mag volgende week zondag testen. 

Wij hebben nu de 1e Icsi poging achter de rug. 

Ik had aardig wat eitjes dus vond het behoorlijk heftig allemaal. 

Het wachten maakt je ook zo onzeker hé... 

Die krampen die je omschrijft herken ik wel. 

 

Groetjes 

Link to comment
Share on other sites

@Nellejong, oh spannend, jij moet nog iets langer wachten. Ja ik bij de eerste keer ook met de punctie, had er 22 😱. Dat was echt heel pittig, ook nog een week lang napijn ervan gehad. En ja idd, ik voel van alles in mn lijf maar moet nog 7 dagen wachten, voel me zo onzeker. 

@Joan123 ook spannend, jij mag dan volgende week zaterdag testen? Want wij hebben afgelopen maandag onze tp gehad. 

Link to comment
Share on other sites

@Joan123 spannend, ik ga hard voor je duimen! Wij mogen na 11 dagen na tp testen, vandaar dat ik dacht jij 1 dag later, maar jij moet nog iets langer wachten. 

 

Ja echt he, zenuwslopend, voel vanalles in mijn lijf wat ik normaal niet voel, en ook niet in aanloop naar een menstruatie. Hoop dus dat dit goeie tekenen zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hier sinds gisteren buikpijn en wat bruinig bij afvegen als ik naar de wc ga. Knijp m echt, morgen NOD, vanmorgen een test gedaan die was NEG dus vrees dat t deze maand niet ons moment is. 😢. Maar zolang er niks doorzet zou het ook wel goed kunnen zijn dus we proberen nog hoop te houden. Vrijdag is vanuit het zkh mijn testdag. 

 

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal, 

ik ben hier voor eerst. Ik heb vorige week dinsdag een terug plaatsing gehad van een 5 dagen oud. Ik mag aankomende zaterdag testen. Wat jullie beschrijven is erg herkenbaar. Het is de derde terugplaatsing, dus hoop dat het deze keer gaat lukken. Heb vooral afgelopen dinsdag nacht erge krampen gehad. Daarna niet meer.  Heb wel last van een harde buik, maar niet de hele dag. 

 

Succes allemaal. 

 

Link to comment
Share on other sites

Helaas zijn vanmorgen na 3 dagen bruinige afscheiding de rode duiveltjes doorgebroken. Waar ik tot vanmorgen toch nog hoop had op een mogelijkheid tot een positieve test is die nu vervlogen. Dus gaan we straks het zkh bellen om het traject weer te gaan beginnen. Voor de dames op het wachtbankje succes!!! Ik ga hard duimen voor een positieve test voor jullie ❤️

 

Link to comment
Share on other sites

@Mamavaneenmeisje wat vreselijk zeg! 
Hele dikke knuffel! Wanneer je al aanvoelt dat het. Iet goed zit is het nu wel definitief! 
mag je direct door of moet je eerst wachten?

 

ik zit op wacht dag 10 maar helaas negatief getest! Misschien te vroeg? Maar toch voelt het niet goed! We wachten af!

 

hoe gaat het met de anderen? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Joan123, we mogen meteen door, keus ligt bij onszelf. De eerste echo voor bepaling hoever de eisprong weg is is alweer gepland, a.s. vrijdag mag ik weer en dan zal ongeveer 10 dagen daarna de TP zijn, over een maand weet ik dus weer waar we staan. 

Voor jou ook spannend, en de andere dames ook. Succes allemaal 😘

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden, 

Ik sluit mij aan bij jullie wachtbankje.

Aankomende maandag (morgen) heb ik hopelijk een eerste TP.

Eind Nov. Start 1e punctie 8 eitjes bevrucht. Helaas TP ging niet door vanwege een bacterie in mijn bloed n.a.v punctie. Uiteindelijk 6 cryos ingevroren. Half januari mijn eerste cryo terugplaatsing gepland; cryo heeft omtdooiing overleefd maar is in de nacht ingezakt. TP geannuleerd. 

Nu dus dingen crossed dat ons embryotje de nacht overleefd En wij morgen het verlossende antwoord krijgen en dan afwachten net zoals iedereen hier. 
Inmiddels hebben enkele van jullie al uitslag gehad hoe gaat het nu verder met jullie?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use