Jump to content
Mamavaneenmeisje

Wachtbankje februari 2020

Recommended Posts

Wie zitten er nog meer op het wachtbankje deze maand? Wij hebben afgelopen maandag een cryo van 5dgn teruggeplaatst gekregen, mogen volgende week vrijdag (11dagen erna) testen. Heb vandaag hele dag al wat last van mijn buik, van die menstruatieachtige krampen. Kan me niet herinneren dat ik dat de vorige keer ook had, maar dat is inmiddels 5 jaar geleden. Vind het ontzettend spannend. 

 

Edited by Mamavaneenmeisje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi mamavaneenmeisje. 

Wat spannend!! Ik hoop dat je goed nieuws krijgt! 

Ik ben ook aan het wachten en mag volgende week zondag testen. 

Wij hebben nu de 1e Icsi poging achter de rug. 

Ik had aardig wat eitjes dus vond het behoorlijk heftig allemaal. 

Het wachten maakt je ook zo onzeker hé... 

Die krampen die je omschrijft herken ik wel. 

 

Groetjes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo dames! 
mij schuif aan. Dinsdag onze laatste cryo tp gehad van ivf 1.
ben heel benieuwd! Tot nu toe voelt alles het zelfde als de eerste 3 tp.

 

wat spannend, jullie eerste week zit er (bijna) op! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nellejong, oh spannend, jij moet nog iets langer wachten. Ja ik bij de eerste keer ook met de punctie, had er 22 😱. Dat was echt heel pittig, ook nog een week lang napijn ervan gehad. En ja idd, ik voel van alles in mn lijf maar moet nog 7 dagen wachten, voel me zo onzeker. 

@Joan123 ook spannend, jij mag dan volgende week zaterdag testen? Want wij hebben afgelopen maandag onze tp gehad. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joan123 spannend, ik ga hard voor je duimen! Wij mogen na 11 dagen na tp testen, vandaar dat ik dacht jij 1 dag later, maar jij moet nog iets langer wachten. 

 

Ja echt he, zenuwslopend, voel vanalles in mijn lijf wat ik normaal niet voel, en ook niet in aanloop naar een menstruatie. Hoop dus dat dit goeie tekenen zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ik heb 6 februari een verse terugplaatsing gehad. Vanochtend voor het eerst getest en ze lijken beide licht positief. Wat een blijdschap maar ook onzeker.

IMG_20200216_104616146.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Gast, helaas laad je foto niet, maar ze zeggen toch altijd vaag positief is ook positief. Morgen nog een keer testen, of overmorgen, dan is de uitslag vast al scherper. 😘

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Gast wat spannend zeg! Gefeliciteerd! Ja wanneer was je test data? 
 

hoe gaat het met de anderen?

 

pfff ik knijp hem hier. Heb nu al gevoel dat ik ongesteld ga worden ( na een week) krampen en drukkend gevoel van onderen!
grrrr we wachten af 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier sinds gisteren buikpijn en wat bruinig bij afvegen als ik naar de wc ga. Knijp m echt, morgen NOD, vanmorgen een test gedaan die was NEG dus vrees dat t deze maand niet ons moment is. 😢. Maar zolang er niks doorzet zou het ook wel goed kunnen zijn dus we proberen nog hoop te houden. Vrijdag is vanuit het zkh mijn testdag. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal, 

ik ben hier voor eerst. Ik heb vorige week dinsdag een terug plaatsing gehad van een 5 dagen oud. Ik mag aankomende zaterdag testen. Wat jullie beschrijven is erg herkenbaar. Het is de derde terugplaatsing, dus hoop dat het deze keer gaat lukken. Heb vooral afgelopen dinsdag nacht erge krampen gehad. Daarna niet meer.  Heb wel last van een harde buik, maar niet de hele dag. 

 

Succes allemaal. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Schier77 wat spannend zeg! 
ja vreselijk hea je voelt van alles en je denkt is dit goed of niet!

wij hebben een dochter en merk dat ik alles vergelijk met toen ik zwanger was! Toen voelde het heel anders dan alle andere keren!

maar het zegt allemaal niks! 
hars duimen 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas zijn vanmorgen na 3 dagen bruinige afscheiding de rode duiveltjes doorgebroken. Waar ik tot vanmorgen toch nog hoop had op een mogelijkheid tot een positieve test is die nu vervlogen. Dus gaan we straks het zkh bellen om het traject weer te gaan beginnen. Voor de dames op het wachtbankje succes!!! Ik ga hard duimen voor een positieve test voor jullie ❤️

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mamavaneenmeisje wat vreselijk zeg! 
Hele dikke knuffel! Wanneer je al aanvoelt dat het. Iet goed zit is het nu wel definitief! 
mag je direct door of moet je eerst wachten?

 

ik zit op wacht dag 10 maar helaas negatief getest! Misschien te vroeg? Maar toch voelt het niet goed! We wachten af!

 

hoe gaat het met de anderen? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanochtend mocht ik testen, helaas ook negatief. Ook ik zit op dag tien. Heb vanochtend na de test nog wel de ustrogan genomen, weet niet of het handig is om hier toch nog twee dagen mee door te gaan en dan maandag weer testen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Schier77 ik ga tot de 14e dag er mee door denk ik. Dan bel ik de uitslag ook door.

 

echt zo jammer van de negatieve test! 😬😔 

hoeveelste tp is dit voor jou?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joan123, we mogen meteen door, keus ligt bij onszelf. De eerste echo voor bepaling hoever de eisprong weg is is alweer gepland, a.s. vrijdag mag ik weer en dan zal ongeveer 10 dagen daarna de TP zijn, over een maand weet ik dus weer waar we staan. 

Voor jou ook spannend, en de andere dames ook. Succes allemaal 😘

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi meiden, 

Ik sluit mij aan bij jullie wachtbankje.

Aankomende maandag (morgen) heb ik hopelijk een eerste TP.

Eind Nov. Start 1e punctie 8 eitjes bevrucht. Helaas TP ging niet door vanwege een bacterie in mijn bloed n.a.v punctie. Uiteindelijk 6 cryos ingevroren. Half januari mijn eerste cryo terugplaatsing gepland; cryo heeft omtdooiing overleefd maar is in de nacht ingezakt. TP geannuleerd. 

Nu dus dingen crossed dat ons embryotje de nacht overleefd En wij morgen het verlossende antwoord krijgen en dan afwachten net zoals iedereen hier. 
Inmiddels hebben enkele van jullie al uitslag gehad hoe gaat het nu verder met jullie?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Ja, dat rekenen doen we hier allemaal wel, zijn we experts in geworden intussen.. 😉 Het gaat idd supersnel allemaal, kan het soms amper bijhouden, maar het is ook wel heel bijzonder en leuk. Ja, over 3 weekjes vlieg ik al gewoon die kant op. Ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat. In de wacht duurt de tijd idd lang, vooral die wachtweken zijn vreselijk. Maar nu als ik dan terug kijk is het allemaal toch weer snel gegaan. Helemaal mee eens ja, zijn een leuk stel geworden zo, delen lief en leed, ben blij met jullie allemaal! Het is heel fijn om zo'n proces niet volledig alleen te hoeven doen, maar dit te kunnen delen met meiden die precies weten wat het is en hoe het voelt. Ik heb toch wel een wolkje gereserveerd hoor, naast jouw wolkje @Marsukar eentje die groot genoeg is om ook @Onzefamilie en @Nora90 te kunnen vervoeren... 💞💞💞💞  
  • Snap dat je al aan het rekenen bent hoor @Kitje.😃 En qua eitjes.. tja... als je het geld hebt en je krijgt nu deze kans... maar goed.. je kunt idd een hoop andere dingen doen voor het geld..Volg je gevoel!  Wat komt het dichtbij nu. De 19e gewoon vliegen! Dat is echt al snel! Zo spannend!!!  @Onzefamilie Ook april is het zo. Tijd gaat zo snel (al voelt het niet zo als je wacht natuurlijk). Wel fijn dat je er naar toe kunt leven. Proef weer hoop bij iedereen en dat is wel heel fijn!  We zijn ook wel een leuk stel allemaal zo samen. Steunen elkaar in goede en slechte tijden. Heel mooi en heel fijn 😊. Hoop dat jullie allemaal straks lekker op de wolk komen. Dat verdienen jullie echt zo!!
  • Ja, haha, dat blijft leuk he? Dat rekenen....  De laatste kans voor dit jaar is het dan, jij tjoept alweer naar 2021... Dus  dan loop je een week of 4 achter op mij dan, als alles hier lukt tenminste. Dan ben ik of heel blij of in zak en as als jij je tp hebt. 10 Dagen ongi ja? Pff, heftig zeg. Hier 4/5 dagen, ligt er beetje aan hoe laat het doorbreekt. Nu was het gister in de avond, dus dan is het 5 dagen, komt het in de ochtend dan 4. Dag 2 hier. Hahaha, ja, zal het ze doorgeven, die vallen van de stoel dan. Kon er wel om lachen, grapjes houden het luchtig. 😃 Vind het fijn om te horen dat jullie er weer voor gaan en dat het beter met je gaat. Hopelijk sluit Nora dan ook vlug aan.  
  • Hahah Ja dat voorrekenen  wanneer uitgerekend ben je dan. Ik ben nu ongi dag 4, ben meestal 10 dagen ongi.    Moet dan weer wachten tot eerste dag volgende  ongi. Zodat ik dan die ronde mee mag. Dus tp in april geschat door mijzelf rond 14 april  en dan test rond 30 april. Wat spannend  allemaal lijkt wel of jij nora marsukar en ik zei de gek een stelletje zijn.   Dus zeg maar tegen je collegas dat je een relatie hebt met 4 vrouwen waarvan 1 zwanger 1 met kids 2 die zwanger gaan worden     Hahaha even grapje we gaan er voor
  • Oh, trouwens, dat wat jij zegt Onzefamilie dat zei de arts in NL ook, ik zou de eerste keer eentje doen en mocht het niet lukken kun je altijd nog 2 doen de keer daarna zei ze, maar dat hoef ik nu nog niet te beslissen gelukkig, heb nog eventjes tijd daarvoor. Net ff gekeken welke datum ik dan uitkom als het lukt... 6-12-2020...  Zwangerschapstest moet ik dan doen op 2 april, met een bloedtest.
 • Topics

 • Similar Content

  • By Joan123
   Hallo allemaal.
   ik zit nu een week op het wachtbankje na een cryo tp! Het was een hele mooie Emrbyo 16 cellig!  Nu begint de spanning wel te komen.
    
   zitten er meer dames bij mij op het bankje?
    
   liefs 
  • By Kitje
   Hoi,
   Zijn er nog meer die op het wachtbankje december mogen plaatsnemen? Of binnenkort misschien?
   Ik heb mijn terugplaatsing gehad op 25 november heb dus eventjes op het novemberbankje ogen zitten, sinds vandaag doorgeschoven naar het december bankje 🙂
   Op 8 december mag ik testen mits de ongi niet eerder komt.
   Groetjes
  • By Evi.H
   Hallo Allemaal!
   Zijn er nog meiden die ook op het wachtbankje zitten? Ik zit nu op wachtdag 5.. hoor het graag.. 🙂 groetjes
  • By Elfdh
   Goededag, 
   25 juni heb ik mijn terugplaatsing gehad. We hadden één embryo na PGD selectie. 
   Vorige keer ook. 
   Ik heb beide 1e Wachtweken last gehad van:
   een intense steek in mijn baarmoeder 1 dag na terugplaatsing
    harde borsten
   Buikkrampen
   Utro rotzooi
   Week 2
   Afnemende borsten
   Lichtje krampjes af en toe
   Waterige plakkerige afscheiding
   Nauweliks utro rotzooi
   * het enige wat deze keer anders was, dat toen mijn borsten afgelopen vrijdag 3 dagen na de terugplaatsing zachter werden. 
   Dat weekend werden ze inneens heel hard en super gevoelig, samen met een heel raar gevoel in mijn rug. Schokjes en super zwak in mijn lage rug. Anders dan met menstruatie pijn.
   Vanaf maandag borsten zacht en nog licht gevoel in mijn rug. 
    
   Ik ben zo bang dat de geschiedenis zich herhaalt. Ik hoop dat iemand hier iets mee kan. 
   Is er hoop of niet? 
    
×

Important Information

Terms of Use