Jump to content
Mamavaneenmeisje

Wachtbankje februari 2020

Recommended Posts

Wie zitten er nog meer op het wachtbankje deze maand? Wij hebben afgelopen maandag een cryo van 5dgn teruggeplaatst gekregen, mogen volgende week vrijdag (11dagen erna) testen. Heb vandaag hele dag al wat last van mijn buik, van die menstruatieachtige krampen. Kan me niet herinneren dat ik dat de vorige keer ook had, maar dat is inmiddels 5 jaar geleden. Vind het ontzettend spannend. 

 

Edited by Mamavaneenmeisje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi mamavaneenmeisje. 

Wat spannend!! Ik hoop dat je goed nieuws krijgt! 

Ik ben ook aan het wachten en mag volgende week zondag testen. 

Wij hebben nu de 1e Icsi poging achter de rug. 

Ik had aardig wat eitjes dus vond het behoorlijk heftig allemaal. 

Het wachten maakt je ook zo onzeker hé... 

Die krampen die je omschrijft herken ik wel. 

 

Groetjes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo dames! 
mij schuif aan. Dinsdag onze laatste cryo tp gehad van ivf 1.
ben heel benieuwd! Tot nu toe voelt alles het zelfde als de eerste 3 tp.

 

wat spannend, jullie eerste week zit er (bijna) op! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nellejong, oh spannend, jij moet nog iets langer wachten. Ja ik bij de eerste keer ook met de punctie, had er 22 😱. Dat was echt heel pittig, ook nog een week lang napijn ervan gehad. En ja idd, ik voel van alles in mn lijf maar moet nog 7 dagen wachten, voel me zo onzeker. 

@Joan123 ook spannend, jij mag dan volgende week zaterdag testen? Want wij hebben afgelopen maandag onze tp gehad. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joan123 spannend, ik ga hard voor je duimen! Wij mogen na 11 dagen na tp testen, vandaar dat ik dacht jij 1 dag later, maar jij moet nog iets langer wachten. 

 

Ja echt he, zenuwslopend, voel vanalles in mijn lijf wat ik normaal niet voel, en ook niet in aanloop naar een menstruatie. Hoop dus dat dit goeie tekenen zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ik heb 6 februari een verse terugplaatsing gehad. Vanochtend voor het eerst getest en ze lijken beide licht positief. Wat een blijdschap maar ook onzeker.

IMG_20200216_104616146.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Gast, helaas laad je foto niet, maar ze zeggen toch altijd vaag positief is ook positief. Morgen nog een keer testen, of overmorgen, dan is de uitslag vast al scherper. 😘

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Gast wat spannend zeg! Gefeliciteerd! Ja wanneer was je test data? 
 

hoe gaat het met de anderen?

 

pfff ik knijp hem hier. Heb nu al gevoel dat ik ongesteld ga worden ( na een week) krampen en drukkend gevoel van onderen!
grrrr we wachten af 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier sinds gisteren buikpijn en wat bruinig bij afvegen als ik naar de wc ga. Knijp m echt, morgen NOD, vanmorgen een test gedaan die was NEG dus vrees dat t deze maand niet ons moment is. 😢. Maar zolang er niks doorzet zou het ook wel goed kunnen zijn dus we proberen nog hoop te houden. Vrijdag is vanuit het zkh mijn testdag. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal, 

ik ben hier voor eerst. Ik heb vorige week dinsdag een terug plaatsing gehad van een 5 dagen oud. Ik mag aankomende zaterdag testen. Wat jullie beschrijven is erg herkenbaar. Het is de derde terugplaatsing, dus hoop dat het deze keer gaat lukken. Heb vooral afgelopen dinsdag nacht erge krampen gehad. Daarna niet meer.  Heb wel last van een harde buik, maar niet de hele dag. 

 

Succes allemaal. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Schier77 wat spannend zeg! 
ja vreselijk hea je voelt van alles en je denkt is dit goed of niet!

wij hebben een dochter en merk dat ik alles vergelijk met toen ik zwanger was! Toen voelde het heel anders dan alle andere keren!

maar het zegt allemaal niks! 
hars duimen 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas zijn vanmorgen na 3 dagen bruinige afscheiding de rode duiveltjes doorgebroken. Waar ik tot vanmorgen toch nog hoop had op een mogelijkheid tot een positieve test is die nu vervlogen. Dus gaan we straks het zkh bellen om het traject weer te gaan beginnen. Voor de dames op het wachtbankje succes!!! Ik ga hard duimen voor een positieve test voor jullie ❤️

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mamavaneenmeisje wat vreselijk zeg! 
Hele dikke knuffel! Wanneer je al aanvoelt dat het. Iet goed zit is het nu wel definitief! 
mag je direct door of moet je eerst wachten?

 

ik zit op wacht dag 10 maar helaas negatief getest! Misschien te vroeg? Maar toch voelt het niet goed! We wachten af!

 

hoe gaat het met de anderen? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanochtend mocht ik testen, helaas ook negatief. Ook ik zit op dag tien. Heb vanochtend na de test nog wel de ustrogan genomen, weet niet of het handig is om hier toch nog twee dagen mee door te gaan en dan maandag weer testen? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Schier77 ik ga tot de 14e dag er mee door denk ik. Dan bel ik de uitslag ook door.

 

echt zo jammer van de negatieve test! 😬😔 

hoeveelste tp is dit voor jou?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joan123 het was mijn derde terugplaatsing, tot nu toe alleen verse terugplaatsingen gehad. 
 

En bij jou? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Joan123, we mogen meteen door, keus ligt bij onszelf. De eerste echo voor bepaling hoever de eisprong weg is is alweer gepland, a.s. vrijdag mag ik weer en dan zal ongeveer 10 dagen daarna de TP zijn, over een maand weet ik dus weer waar we staan. 

Voor jou ook spannend, en de andere dames ook. Succes allemaal 😘

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi meiden, 

Ik sluit mij aan bij jullie wachtbankje.

Aankomende maandag (morgen) heb ik hopelijk een eerste TP.

Eind Nov. Start 1e punctie 8 eitjes bevrucht. Helaas TP ging niet door vanwege een bacterie in mijn bloed n.a.v punctie. Uiteindelijk 6 cryos ingevroren. Half januari mijn eerste cryo terugplaatsing gepland; cryo heeft omtdooiing overleefd maar is in de nacht ingezakt. TP geannuleerd. 

Nu dus dingen crossed dat ons embryotje de nacht overleefd En wij morgen het verlossende antwoord krijgen en dan afwachten net zoals iedereen hier. 
Inmiddels hebben enkele van jullie al uitslag gehad hoe gaat het nu verder met jullie?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By MariaG
   Zijn hier nog meiden op het wachtbankje? Ik heb 5 sept een terugplaatsing gehad van een cryo.
    
    
   Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  • By Hopefulness
   Hoi hoi,
   Zijn hier ook dames die in hun wachtdagen zitten?
   Ik heb vandaag mijn terugplaatsing gehad...
  • By Johanna82
   Hai lieve dames,
   Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor ons. Vandaag starten we met onze tweede ICSI ronde. Onze eerste was in 2017, de verse tp is onze dochter geworden. Afgelopen november zijn we weer gestart met de terugplaatsingen. Helaas 2 goede tp gehad, 2 spontane zwangerschappen (wtf??) En 1 niet goed ontdooid embryo later, zijn we nu weer terug bij af. Althans: we zijn een dochter rijker en 4 vroege miskramen... Spannend weer! Wie zijn er ook net gestart of starten er ook weer binnenkort? Hoor graag jullie verhalen!  
  • By Zandje
   hallo,
   Ik ben erg benieuwd wie er op dit moment ook bezig is met ivf of icsi en hoe het gaat... wij zijn bezig met onze laatste icsi poging. Vorige week vrijdag de punctie gehad. 22 follikels aangeprikt, 21 eitjes. Dag erna gebeld er waren 12 bevruchtingen 4 die hielden ze nog even in de gaten. Morgen is de terugplaatsing dan horen we ook of er nog wat over is om in te vriezen.. 
   En dan komen die verschrikkelijke wachtweken..... 🙈


 • Posts

  • Hall Wij zitten in het isci trajecht. Ik heb 3 mislukte pogingen gehad. Willen keer voor een 4de gaan maar laat nu eerst mijn lichaam rusten ben er even klaar mee. Was te heftig deze keer, we dachten dat het nu echt was gelukt. We twijfelen ook of we 1 of 2 moeten terug plaatsen Gr b
  • @Bloem456  Ik dacht dat het ZH die beslissing neemt. Wel in overleg met jullie, maar 4e poging IVF? Of 4e poging uit 1 traject?
  • @Roza91 @Siepie Wat ongelovelijk kut zeg!!! Nog geen ongie klachten? Geen bloed geeft moed ook al snap ik dat jullie zo ongelovelijk balen. @Bloem456 Daar kan ik niet over meepraten, ik heb pas mijn eerste terugplaatsing gehad. Maar hoop moet je altijd houden hoor. Ik weet niet hoe het zit met meerdere embryo's en of ze dat zomaar doen.
  • Hai!  Ik heb in nov en feb terugplaatsingen gehad. En ik ben in januari en mei natuurlijk zwanger geraakt, ondanks dat die kans ontzettend klein is. Me zwanger gevoeld, maar helaas geen blijvende zwangerschappen. Wel positieve testen. In aug hebben we een nieuwe IVF poging gedaan. En ik ben nu 6,5 weken zwanger van de verse tp. Bij de vorige tps geen geluk, ook zijn 2 embryo's niet goed ontdooid. Ik snap je heel goed, het lukt niet en wilt graag antwoorden. Maar ik weet niet of het iets lichamelijks is, of dat de vonk van het leven er niet was. Het is meer dan een lichamelijke reis, het zwanger worden. Ik hoop dat je arts kan en wil vaststellen of het iets lichamelijks is. Mijn man en ik hebben gezegd: nog 1 IVF poging en daarna zetten we er een streep onder. We zijn er nu 5 jaar mee bezig, al hebben we 1,5 jaar niet geprobeerd, toen ik zwanger en bevallen was van onze dochter. En we moeten nu nog een week wachten voor e eerste echo. Het is pittig en zwaar, heel veel sterkte lieverd! Uiteindelijk kun je alleen je gevoel volgen. En goed voor jezelf zorgen en hopen dat het je gegund is. Ik snap je frustratie dat je zo weinig eraan kunt doen om het te beïnvloeden. Dikke knuffel! 
  • Hallo Wie heeft hoop naar 3 miskramen om voor de 4de terug plaatsing te gaan Bij mij stoot het zich steeds af. Test is posetif maar bij de echo zit er dan helemaal niks. Hoe zou dat toch kunnen Denk misschien door vitamine b12 te kort of ijzer Slik nu zink vitamine b12 1000 mg en ijzer Heb bloedgeprikt dus ben benieuwd. Weet iemand dit en wat deden of doen jullie Gr b
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use