Jump to content

Wendy83

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wendy83

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Kitje, nee! Wat balen zeg... zo verdrietig word je ervan! De afgelopen dagen lag ik met buikgriep in bed en heb ik niet gereageerd op de topics... maar vandaag brak ook bij mij de ongesteldheid erdoor... ik was vanmorgen nog te slecht in orde om te testen en vanmiddag toen ik naar het toilet ging was het ook bij mij mis. Even flink huilen en verdrietig zijn ... eerst maar eens zien dat ik beter wordt en dan kijken naar de volgende stap. Denk aan jullie allemaal!
 2. @Kitje, De 1 en de 2e icsi heb ook een 5 daagse teruggeplaatst gekregen, beide keren niet blijven plakken. De derde icsi 2 embryo's van 5 dagen teruggeplaatst, ook geen innesteling... nu de 4e icsi, 1 teruggeplaatst, 1 ingevroren.... De 2e week vind ik ook het zwaarst hoor, week 1 vliegt voorbij en deze dagen kruipen voorbij.. Heb je veel klachten? Ik voel van alles maar zoals ik weet uit de eerdere pogingen houdt je lichaam je goed voor de gek Zit nu al elke keer te denken of ik toch niet stiekem eerder zal testen.. maar heb nog 3x pregnyl 1500 IE gespoten dus dat is ook niet handig... Zo spannend allemaal!!!! Succes meid! Ik hoop op positieve berichten!
 3. Hoi allemaal, Ook ik zit op het december wachtbankje... ik mag aanstaande zaterdag 7 december testen. Dit is onze 4e ICSI behandeling en vorige week maandag 25 november hebben we een 5 daagse teruggeplaatst gekregen. Het wachten in deze weken went echt niet! Ik word gek van mezelf.. heb veel last van buikkrampen en laatste 2 dagen ook last van lage rugpijn. En zaterdag is nog zo ver weg! Voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit duim ik heel hard! Liefs, Wendy
×

Important Information

Terms of Use