Jump to content

LouLou1980

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LouLou1980

 • Rank
  Baby
 • Birthday 06/27/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lieverds, even een update van mijn kant! Als eerste word ik echt super blij van alle goede nieuwtjes en ontwikkelingen. Wat maken we allemaal veel mee zeg! @kitje fijn dat je weer een houvastje hebt, snap heel goed dat je de moed soms heel snel wegzakt. Maar blijf positief! @Onzefamilie jij ook!! 8 juni vingers crossed @Marsukar wat gaat het snel hè! Ik heb vorige week ook contact gehad met de fertiliteitsarts en ze vertelde mij dat ik gewoon weer kon instromen in het traject. Ik wil alleen even aan jullie doorgeven dat ik met het traject ben gestopt. Mijn man en ik zijn definitief uit elkaar gegaan en sinds begin deze week is het hoge woord eruit dat wij gaan scheiden. Aangezien de overgebleven eitjes bevrucht zijn door mijn man zal ik ze laten vernietigen. Het zit me soms zo zwaar tegen in mijn leventje en dit terwijl ik het mezelf zo gun. Sterk blijven heb ik allang bewezen. Mijn tijd komt nog wel. Ik blijf jullie af en toe volgen en ik blijf die duimpjes draaien voor jullie. Dikke knuffie van Mij
 2. Dankjulliewel voor het meeleven afgelopen weken. Helaas heeft het niet tot een zwangerschap geleid. Alles zag er super goed uit en was bijna een dag overtijd maar helaas is de menstruatie eergisteren aan het eind van de middag doorgebroken. Dus binnenkort meng ik mij weer met jullie op het wachtbankje wat ik oprecht heel fijn vind om met jullie te delen! @kitje verschrikkelijk hè dat georganiseerd nadenken. Ik ben ook een persoon die alle voors en tegens grondig onder de loep neemt en zo je eigen planning zo goed mogelijk in kaart probeert te brengen. Helaas heb je dan wel veel met teleurstellingen te maken en vergeet je te genieten van het moment wanneer het wel goed gaat. Tenminste is dat bij mij vaak zo! Laat voor iedereen dit snel weer een duwtje krijgen we wachten als zo veel en ons geduld word behoorlijk op de proef gesteld. @Onzefamilie lieverd hoe is het met je enkel? Ben je nog naar de huisarts/ziekenhuis geweest? Heel veel beterschapjes vanuit hier ook dikke knuffel voor de andere dames
 3. @Onzefamilie lieverd wat een toestand allemaal hè waar we in leven. Ik had het er met mijn man gisteren over dat ik het zo raar vind dat er zo veel doden zijn gemeld en dat ik (gelukkig) nog iedereen gezond en wel om mij heen heb nu. Waar ik wel steeds tegen aan loop dat de mensen om mij heen nog steeds zo laks zijn ondanks adviezen om thuis te blijven persoonlijke hygiëne enz. Ik heb pijn en moeite erin gestoken hun bij hun verstand te praten maar niks helpt. Helaas kan jij er ook niet voor wegdraaien want we moeten het samen doen! @Kitje heb even de voorgaande berichtjes gelezen en zag dat je nog maar 1 eitje over hebt. Wat een teleurstelling moet dat zijn. Weet je al een beetje wat je nu gaat doen? Ik heb btw ook nog veel van die vaginale bollen over als je wilt. Nog heel even antwoord op je eerdere vraag. Ik heb bevruchtte cryos in de vriezer zitten die ze bij elke natuurlijke cyclus terug plaatsen. Bij het invriezen moest ik een contract tekenen waarin ik aangaf of ik ze per stuk ingevroren wou hebben of per 2. Ik had per stuk gekozen. Elke keer bij een een nieuwe TP ontdooien ze dus 1 cryo en als die de ontdooiing niet overleefd dan hebben ze nog tijd om er nog 1 eruit te halen en gelukkig zag die er wel mooi uit. Na de ontdooiing moet hij nog wel zelf doordelen naar blastocyte. @Marsukar ben je al een beetje opgeknapt van je verkoudheid? Wat betreft mij ik zit nu 1 mijn eerste Wachtweek en merk niet zo veel Morgen zou ik officieel mijn menstruatie moeten krijgen waar het vorige keer ook op mis liep. Dus ben beetje gestressed en voelde vannacht ook behoorlijke krampen dus hou letterlijk en figuurlijk mijn buikje vast.
 4. @Kitje Hoe is het met je Emmy’s je zou vandaag definitief horen toch? Ik zou vannacht eigenlijk nachtdienst hebben maar gelukkig heb ik kunnen ruilen met een collega waardoor ik vandaag en morgen een halve dag maar hoef te werken. Vanmorgen gebeld door het lab met goed en slecht nieuws, ze hebben gisteren twee eicellen moeten ontdooien waarvan er 1 het niet heeft overleefd. De tweede was gelukkig heel mooi doorgedeeld naar een blastocyte dus kan elk moment uit zijn schilletje schieten. Ik heb zelf bewust gekozen voor het steeds per stuk terug plaatsen van de cryo. Bij de punctie vorig jaar was ik er bijna niet meer geweest waardoor ik zelf heb besloten niet meer voor een punctie te gaan. Toendertijd met 6 cryos in de vriezer dacht ik meer kansen te hebben per stuk. Zal wel psychisch zijn geweest. Het was even ren je rot van werk naar ziekenhuis want het kon allemaal maar net managen vanwege de afstand. Mijn man mocht helaas niet mee maar hij heeft heel braaf op mij gewacht buiten het ziekenhuis. Over 13 dagen mag ik een test doen. Dus ik begeef me op dit moment weer op het wachtbankje, en hoop dat jullie allemaal snel volgen Ze gaven wel aan dat voorlopig een nieuwe behandeling inplannen niet gaat lukken vanwege de Corona crisis, en mocht ik weer willen inplannen ik op een wachtlijst zal komen. Dus al mijn hoop is gevestigd op deze keer .
 5. @Marsukar Vandaag heel netjes gebeld door het lab met de vraag of ik nog wil door gaan met het ontdooien van een cryo. En of ik geen ziekte verschijnselen vertoon of ziek ben geweest. Nu hopen dan mijn cryootje de ontdooiing heeft overleefd en netjes verder aan het delen is! Morgen word ik gebeld tussen 10-12 wanneer ik mag komen morgen. @Nora ik zou toch afraden met de pil te beginnen in de hoop van misschien toch een terugplaatsing. De pil is alleen voor de terugplaatsing van belang omdat ze dan precies kunnen rekenen wanneer de terugplaatsing In eigen cyclus zou plaatsvinden. Omdat je toch nu je eigen cyclus weer een beetje aan het opbouwen ben heb je anders de kans dat je lichaam helemaal van slag is, en dat wil je ook niet hebben. Je bent nu al weer zo goed op weg. Hoop dat je er wat aan hebt.
 6. @Kitje jeetje wat een opties. Op zich geen ingewikkelde opties maar denk toch dat je het beste kan kiezen voor de zelfde donor voor eicellen. (Tenslotte is elke cyclus anders) maar dit kost tijd. En tweede optie voor de 8 eicellen van een nieuwe donor. Maar dan word het weer kijken hoeveel ervan bevruchten en zo over blijven net als deze keer. En wat ga je doen met de de Emmy’s die nu overblijven? Begrijp zo goed dat het echt moeilijk is. Laat het even inwerken en laat je gevoel spreken, deze laat je nooit in de steek.
 7. @Kitje ach lieverd het is ook altijd een gok. Bij mijn eerste punctie in november hebben ze 8 eitjes geprikt die allemaal bevrucht waren. Helaas kwam ik twee dagen erna op de IC terecht met een bloedvergiftiging waardoor de terug plaatsing niet door ging. Uiteindelijk 6 kunnen invriezen. In januari eerste cryo terugplaatsing gepland maar vroegtijdig afgebroken omdat het eitje de nacht niet door is gekomen. dus toen waren het er nog 5 afgelopen maand 2de cryo terugplaatsing maar helaas niet geleid tot zwangerschap. dus toen nog maar 4.. zo zie je maar hoe snel de afval race gaat terwijl je zo hoopvol bent van de 8 die heel mooi bevrucht waren. Het is en blijft allemaal een gok. Als je de mogelijkheid en financiële middelen hebt om nog meerdere eicellen te bevruchten dan zou ik daar zeker voor gaan. Je zit nu toch met dit C virus opgescheept voorlopig en dat geeft je mooi wat extra tijd toch? Afgelopen zaterdag tweede echo gehad en toen was het eitje van mijn natuurlijke cyclus ineens wel groot genoeg. Omdat ik grote twijfels had vanwege dat stomme C-virus wou ik deze cyclus overslaan. Maar toen de dokter mij in de middag terug belde dat ik alweer kon beginnen met de pregnyl en nieuwe planning kon ik gewoon geen NEE zeggen. Aankomende zaterdag dus toch weer een nieuwe cryo terugplaatsing. Ik denk daar wel verstandig aan te hebben gedaan aangezien ik nu al zie gebeuren dat alle poli’s sluiten. Zo ook fertiliteit. Zit nog steeds in mijn achterhoofd dat ik ook een teleurstellend telefoontje kan verwachten, maar we blijven duimen. @Onzefamilie & @Marsukar overleven jullie de ziekte kiempjes om jullie heen? Door mijn chemo als kind val ik in de risicogroep qua weerstand, maar moet echt in mijn handjes knijpen door goed mijn pitamientje en gezond eten heb in een mega weerstand vind ik zelf. Maakte mij vandaag wel zorgen om mij man want hij heeft hoest verkoudheid dus zit continue op zijn lip om zijn temp. Te meten. @Nora hoop ook alles ok bij jou? Hoop echt voor Iedereen dat we gespaard worden van deze ellende want het is verschrikkelijk als je het hebt. Vanuit hier een Virtuele Hug voor jullie allemaal
 8. Geldt voor ieder van ons dat ons geduld en planning behoorlijk op de proef wordt gesteld in ons projectje. Ik werk zelf parttime in 1 van de grote ziekenhuizen in Flevoland en daar heb ik echt respect voor de zorgverleners. Wij worden niet gespaard indien wij een kuchje of hoestje hebben dienen wij gewoon 24 na het laaste kuchje of niesje weer vrolijk en vooral snel aan het werk te gaan. Het is gekkenhuis qua cliënten die echt totaal niet begrijpen dat men een tissue of in hun elleboog kunnen niezen. Nee vooral in je gezicht en dan raar gezicht trekken als je een stap achteruit doet. Word er helemaal gek van en vind het onbegrijpelijk. Gisteren weer dienst gedraaid en heb gelukkig bij AHxl volle schappen aangetroffen. Maar streste wel heel erg aangezien alles ook echt op was thuis. @Kitje ik ga duimpjes draaien voor een voorspoedige planning. En natuurlijk ook voor jullie allemaal (en mezelf) Ik ben nu aan het wachten In de wachtkamer voor mijn tweede echo kijken hoe mijn cyclus ervoor staat. Heb nog steeds niet besloten of ik deze keer er weer voor ga of niet.
 9. @Onzefamilie och lieverd leef zo met je mee, blijf in ieder geval bedenken dat alles gebeurt met een reden misschien word je wel gespaard in deze rare tijden. Heb zelf vandaag ook een echo afspraak gehad en ging van alles mis, ze hebben geen nieuwe behandeling gestart en eitje groeit niet zoals het hoort. Reed er ook heen met twijfel of ik dit keer er weer voor zou gaan. Nu eff het laten bezinken en ook hopen voor het beste voor mij. Dikke knuffel en leef echt met je mee.
 10. @Onzefamilie O wat lief dat je dat aangeeft. Eff een kort berichtje op dit moment heeft mijn man vanwege ons trouwen en zijn verjaardag en even afleiding zoeken van onze eerste (mislukte) poging afgelopen woensdag een ticket geboekt naar Istanbul. Hier sla ik altijd mijn edelstenen in zodat ik weer aan de slag kan. Ik ben er nog tot zondag dus als je wilt kan ze heel goedkoop mee nemen. Vanuit Turkije groetjes en heel veel zon voor jullie allemaal!
 11. Helaas vanmiddag mijn ongesteld gekregen op het werk. Ben er best kapot van, mijn man heeft het ontzettend goed opgepakt qua steun. Dus ik sluit mij binnenkort weer aan bij jullie!
 12. @Onzefamilie jaaa heb idd pregnyl gebruikt. Afgelopen week ging mij heel goed af, alleen mentaal hield mijn lichaam mij voor de gek. Ik had vandaag een abonnement op de toilet want kreeg steeds kramp en voelde wat vloeien. Elke keer vals alarm en was er alleen een beetje vocht beetje zelfde als voor dat je ovuleert. volgens mijn berekening hoor ik woensdag ongi te krijgen dus stress hakte er vandaag in. Collega zag wat aan mij en zei gelijk ben je zwanger? Ik zei ja dat is mogelijk, vervolgens pushte ze mij een test te doen maar heb afgewezen heb eerlijk verteld dat ik weer een TP heb gehad en bang ben om negatief te testen en dat het dan misschien vals alarm is. Dankjewel dat je mij waarschuwde over het gebruik van de pregnyl want kon dat nergens lezen dat vroegtijdig testen mogelijk was. Zoals ik in jullie voorgaande gesprekken heb gelezen kan je lichaam je behoorlijk voor de gek houden! Mijn man heeft mij vandaag verrast met een lang weekend naar istanbul. Ik heb een hobby dat ik sieraden maak van halfedelstenen en er zit een groothandel in Istanbul waar ik mijn voorraden vandaan haal. Hoop op een heel speciaal weekje, en ik hou jullie op de hoogte. @Marsukar Spannend hè volgende week maandag al @Kitje klinkt echt als een super goed plan zoals je beschrijft “kansjes” zijn een goede houvast, bij mij gingen de kansen in rap tempo van 8 top cryo naar 6 ingevroren toen een voor tp ingezakt en zit nr 5 nu mij lekker op de stress te jagen dus snap jou heeel goed.
 13. Ja wat dat betreft ben ik Vergeleken met jullie allemaal nog een groentje betreft mijn 1ste terugplaatsing. Toen mijn eerste terugplaatsing vroegtijdig was geannuleerd heb ik de stress van de wachtweken kunnen ontspringen, maar voel het nu wel hoor Ik mag 8 maart testen hoop echt dat de uitslag positief is het zou een leuk kadootje zijn ik ben 6 maart 5 jaar getrouwd en tevens mijn man zijn verjaardag dus hij geeft elke dag een kusje op mijn buik. Wanneer krijg je je eerste echo van het kindje?
 14. @Marsukar zo fijn te horen dat het goed met je gaat. Ook voor de anderen ben ik zo blij dat iedereen weer een plekje aan het vrijmaken is voor een nieuwe poging. De aanhouder wint Inmiddels gelijk dag na terugplaatsing blastocyte hele dag overgegeven zelfs water hield ik niet binnnen. Volgende dag niks aan de hand rest van de dagen ruikt/smaakt alles anders en vind ik niks lekker. Gisteravond was ik op een lezing en ben daar weer net zo misselijk geworden als de eerste keer onderweg naar huis begon ik weer met overgeven tot midden in de nacht. Ben er al met al wel weer 2 kilootjes mee kwijt geraakt maar hoop echt dat dit voor het goede doel is. Probeer aan jullie tips te houden 30 min bewegen, aan leuke dingen denken, en letten op mijn voeding. Zo ga ik het laatste wachtweekje in!
 15. lieverds ik heb afgelopen tijd aandachtig op de achtergrond meegelezen met het verloop bij jullie. Ik heb me afgelopen tijd zo met mijn kop in het zand gezeten omdat ik gewoonweg niet wist/weet waar ik in zit en wat ik kan/kon verwachten. Na het herstel van de bacteriële infectie hebben wij ervoor gekozen om half januari toch voor de eerste terugplaatsing te gaan. Alles zag er goed uit cryo was goed uit de ontdooiing gekomen maar helaas in de nacht ingezakt. Dus TP was geannuleerd. Het is echt heftig qua emoties omdat het de ene keer dit is en de andere keer dat. Ik zit er ook nog mee dat ik inmiddels 15kg ben aangekomen waardoor ik ook zo niet lekker in mijn vel zat. Het valt mij ook op dat er zo weinig advies beschikbaar is met wat en waar je rekening mee moet houden. We hebben inmiddels morgen onze eerste (tweede) terugplaatsing, Fingers crossed dat het allemaal goed gaat. Hoe gaan jullie met de verloren pogingen om? Ik heb voor de eerste cryo een bedeltje gekocht voor mijn armband gewoon omdat ik heel blij was met het bestaan en de hoeveelheid liefde wat ik had. Misschien een beetje sentimenteel Ik ben zo blij voor jou @Marsukar ik hoor en zie zo weinig hoe het gaat met de vrouwen bij wie het wel lukt.
×

Important Information

Terms of Use