Jump to content

Siepie

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Siepie

 • Rank
  Tiener

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah, wat erg @Jennie80, ik had het zo gehoopt voor je. Ik vind het wel bijzonder dat je thuis een positieve test had, dat heb ik nooit gehad, kan het niet toch nog goed zijn? Misschien een rare gedachte hoor. Bloedtesten blijven doen? Moet je daar steeds voor naar België of kan dat ook in Nederland? Ik hoop ook voor je dat het allemaal meevalt met de pijn en de bloeding, dat is nooit fijn. Heel veel lieve knuffels van mij. Wat super om te horen @Kitje jij krijgt straks een heel mooi en lief kleintje om lekker te vertroetelen. Ik snap dat je helemaal in de stress hebt gezeten, pff ik zou ook gek worden, maar dat is allemaal verleden tijd, nu alleen nog maar mooie en leuke dingen. Haha naar een pretpark en dan niet in de rollercoaster, omg hoe heb je dat volgehouden als ik dat niet zou doen dan zouden ze denken dat er iets met mij zou zijn. Wel stoer dat je mee bent gegaan. Hier alles goed, lekker even rustig. Kinderen hebben vakantie dus ik zit hier met 4 kids, zelfs de oudste van 23 is thuis. Blij dat mijn vriend vanaf donderdag ook vakantie heeft na 1/2 week, kan hij het soms overnemen Heel veel s6 allemaal en @Jennie80 ik hoop dat je straks samen met mij op het bankje mag zitten en we de andere dames mogen vergezellen.
 2. Ik heb net de medicijnen in België besteld en ga deze donderdag ophalen, ik begin eerst met 300 en dan kan ik altijd nog ophogen. Hoe is het met jou?
 3. Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, Gefeliciteerd @Kitje echt heel tof. Dat gaat nu niet meer mis. Ik heb net de medicijnen besteld in België en die gaan we donderdag ophalen. Dan zijn we in ieder geval klaar voor de volgende ronde Ik ga wel beginnen met 300 en dan zie ik wel hoe het gaat.
 4. Hmmm dat weet ik ook niet @Jennie80, je zou denken HCG is HCG, maar over de hoeveelheid durf ik je niets te vertellen. Ik hoop voor je dat je maandag meer zekerheid krijgt en in ieder geval weet waar je aan toe bent. Ga je dit weekend nog een test doen? Ik ga heel hard voor je duimen. Liefs Simoon
 5. Heel veel s6 @Kitje en @Jennie80 vandaag, ik duim dat het een super uitslag voor jullie beiden is.
 6. Wat lief van je vk @Kitje dan hoef je niet nog een week te wachten. Maar als ik het allemaal zo lees, dan gaat dit helemaal goedkomen. Ik stuur je alle positiviteit die ik heb. En ook naar jou @Jennie80, morgenmiddag weet je of het gelukt is. Ga je `s morgens nog een thuis test doen of laat je die achterwege? Dames, ik ga voor jullie allemaal heel hard duimen en alle positieve kracht die ik in mij heb en dat is nogal wat opsturen. Dikke knuffel
 7. Hoe is het nu @Kitje, ik ga heel hard voor je duimen. Dikke knuffel
 8. Ja dat ben ik met je eens. Ik had het de vorige keer aan 1 vriendin verteld en die begreep er niets van, ze was wel blij voor mij, maar ik merkte dat het niet echt van harte ging. Dus nu heb ik haar niets verteld. We gaan dit samen fixen. Inderdaad soms even lekker klagen haha.
 9. Siepie

  Hoeveelheid menopur

  Hello dames, Wie oh wie kan mij helpen. Wij gaan voor onze 2e ICSI behandeling in september en gaan nu starten met Menopur. De vorige behandeling hebben wij gedaan met Gonal F 300 en nu wil onze arts mij Menopur 450 voorschrijven, ik zelf vind dat wel heel erg hoog en zou zelf liever starten met Menopur 300. Zijn er dames die hier ervaring mee hebben?
 10. Hallo dames, wij hebben voor de 2e keer een vakantie geboekt naar Menoland. We hebben lang getwijfeld omdat wij dit zelf betalen en het reisbureau geen korting meer aanbiedt. Heeft er nog iemand bonnen voor Menoland over? Mag van 150 of 75. Graag pb
 11. Ik ga heel hard voor je duimen.
 12. Oh echt? Poeh dat is wel heftig bijna een overstimulatie. Ik had zonder de meds 13 eitjes en toen ik begon met Gonal F 300 had ik er 4 die alle 4 aangeprikt zijn en 3 daarvan zijn bevrucht en 2 hebben het tot de terugplaatsing volgehouden. De reden dat ik nu Menopur ga spuiten is dat dit vaker bij vrouwen die wat ouder zijn gebruikt wordt. Daar heb ik dan mijn hoop maar een beetje op gevestigd, maar ik ben wel heel realistisch, mocht het niet lukken dan hebben we het in ieder geval geprobeerd en moeten we het accepteren.
 13. Ja ik zal eens een vraag stellen hier op het forum daarover. Ook best heftig om om de dag terug te gaan voor een echo en bloed prikken, maar ja alles voor een goed resultaat toch? Wel heel spannend hoor. Maar je hebt dus de vorige keer ook Menopur gespoten en nu Gonal F, wat is de reden daarvan?
 14. Pff, ik kan mij voorstellen dat de tranen nu stromen en dat mag ook. Schrijf alles maar van je af, daar zijn wij ook voor. Ik sluit mij ook bij @Hanniebal aan, zolang je niets zeker weet, probeer nog niet van het ergste uit te gaan, ik weet dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is. Wij zijn er voor je.
 15. Oh nee, kon je niet even langskomen? Hoe erg is het bloedverlies? Ik wil je zo graag steunen en helpen nu, maar ik weet even niet wat ik kan doen. Dikke knuffel
×

Important Information

Terms of Use