Jump to content

Kiona77

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kiona77

 • Rank
  Baby
 • Birthday 08/10/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanmorgen gebeld @Kitje en ze hebben alleen gezegd dat ik vrijdag een echo krijg. Verder weet ik niks en snap ik ook niet zo goed hoe het eruit gaat zien. Ik weet alleen dat ik extra lang moet prikken. Ben wel blij met deze kans want krijg het idd nog vergoed tot eind oktober inclusief de vervolg behandelingen die eruit gaan komen hopelijk. Voordat ik het IVF traject ging starten had ik bij de echo wel 15 follikels. Bij mijn IVF poging 2 maanden later had ik maar 5 eitjes, waarvan maar 1 bevrucht dus vond het heel erg tegenvallen. Hopelijk gaat het deze keer meevallen. Met hoeveel weken kreeg jij een miskraam? Denk aan je voor woensdag... X
 2. Hoi @Kitje , ik had gister een positieve ovulatie test! Ga morgenochtend bellen naar de kliniek en denk dat ik dan deze week voor een echo mag komen. Ik heb eigenlijk geen idee waar ze dan naar gaan kijken. Bij mijn vorige cyclus moest ik starten met prikken op dag 2 van mijn cyclus. Nu is het dus heel anders. Moet wel prikken maar dus eerder starten. Gelukkig heb ik vorige keer weinig last gehad met prikken en ook geen bijwerkingen gehad. Ook de punctie vond ik erg meevallen dus hoop dat het deze keer ook goed zal gaan. Maar blijft natuurlijk spannend. Hoop dat het nieuws meevalt woensdag voor je!
 3. Hoe is het met jou @Kitje . Ik heb goed nieuws gehad van mijn arts! Ik mag starten na mijn eisprong en hoef mijn menstruatie niet af te wachten, dus het valt nog binnen de periode dat het vergoed wordt. Ze zei dat mijn blastocyste heel mooi van kwaliteit was en dat dit aan geeft dat ik nog zwanger kan worden. Ze willen me dus nog een kans geven. Elke kans is er een denk ik dan. Als ik nu een positieve ovulatie test heb moet ik bellen en krijg ik binnen een paar dagen een echo. Gelukkig is het nog niet voorbij.
 4. Dank je wel @Nina79 . Wat fijn dat je zwanger bent en de 20 weken echo goed was. Maar wat een spannende tijd moet het zijn voor je. Hoop dat het goed blijft gaan en je toch een beetje van je zwangerschap kunt genieten! Is het je eerste? Spannend @Jennie80 dat je weer een tp hebt gehad! Laten we hopen op een wonder! Wat fijn@Kitje dat ze niets uit je onderzoek kwam en er medisch gezien dus niets in de weg staat om verder te mogen. Dat geeft ook weer hoop. Ik heb ook gelezen dat je extra vruchtbaar ben na een miskraam. Zou zo fijn zijn als het zou lukken! @Kitje ik heb vrijdag een telefonische afspraak met mijn arts en dan hoop ik meer te horen. Ik wil zo graag verder, zeker nu het zo heel dichtbij was en ik me weer voor heel eventjes zwanger mocht voelen, wil ik juist doorgaan. Ik ben intussen begonnen met ovulatie testen omdat ik aan mijn afscheiding zie dat mijn eisprong er al aan lijkt te komen. De testen lopen al op, dus daar ben ik heel blij mee.
 5. Hoi @Kitje , heb gister weer bloed geprikt en hcg was 1. De arts gaf aan dat dit betekent dat alles nu uit mijn lichaam is. Het lijkt erop dat mijn lichaam zich weer snel hersteld. Nu is het wachten op goed nieuws of ik deze maand voor een nieuwe poging mag gaan. Anders wil ik sowieso doorgaan. Ik ben er nog niet klaar voor om het op te geven, zeker niet nu het zo dichtbij was. De test van Clear Blue geeft zwanger aan bij 25 hcg. De kruitvat 2 voor 5 bij 10 hcg dacht ik. Ik had zondag een Etos test gedaan, maar die gaf dus vals positief aan. Die ga ik dus niet meer gebruiken in de toekomst.
 6. Hoi @Kitje , het heeft even geduurd want moest het echt even verwerken. Heb zoveel gehuild. Mijn hcg was nog maar 8. Dus de arts zei dat het veel te laag was. Heb gelukkig geen bloedverlies meer gehad dus hoop dat het nu schoon is van binnen. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik nooit klachten of bloedverlies gehad en was ik vrij snel zwanger, 4e iui poging. De arts zei nu dat ze het voorstel eerst nog in het team moet bespreken dus ze kon niets beloven. Dat hoor ik van de week. Vanmorgen heb ik toch nog een test gedaan omdat ik zeker wilde weten dat hij wit was, wilde starten met een reinigingskuur. Nu zag ik nog steeds een licht streepje, wat ik heel gek vind omdat donderdag mijn hcg nog maar 8 was en een test heeft toch veel meer hcg nodig + we zijn alweer 3 dagen verder. Denk dat ik anders voor de zekerheid nog een keer mijn hcg laat prikken.
 7. Hoi @Kitje , ik mocht vanmiddag voor een echo komen. De arts zei dat mijn baarmoederslijmvlies verdund is en dat dit kan duiden op een miskraam. Voor de rest zag ze geen gekke dingen. Ik zei dat mijn test nog steeds positief is en niet lichter wordt. Ik mocht gelijk bloed prikken op hcg en ze belt me morgen met de uitslag. Heel spannend. Ze gaf aan dat wanneer het niet gelukt is ze me nog een kans wil geven om een nieuwe poging te starten voor eind van de maand. Ik hoef dan mijn menstruatie niet af te wachten, want dat zou ik niet meer redden, maar kan gelijk starten zodra ik een eisprong heb. Ik kom nog tot eind oktober voor vergoeding in aanmerking. Dat gaf me toch wel weer hoop. Het lijkt me nog moeilijker als het in een later stadium mis gaat. Lief dat ik mn verhaal hier kwijt kan!
 8. @Kitje wat heftig voor je dat jouw kleintje niet meer leefde! Lijkt me verschrikkelijk. Ik heb gisteravond en vanmorgen heel veel gebloed. Vanmorgen de kliniek gebeld en die gaf aan dat het vrijwel zeker een miskraam is. Voel me erg beroerd en verdrietig nu...
 9. @Kitje Vanmorgen weer een test gedaan. Het streepje is iets opgelopen en de Clear Blue gaf 1-2 weken zwanger aan. Ben voorzichtig blij maar zit ook nog steeds in spanning want heb nog steeds bloedverlies en zeurende gevoel in mn buik. Heb de kliniek gebeld en die gaf aan dat het een goed teken is dat de test oploopt en dat het bloedverlies niet altijd uitloopt op een miskraam. Het is 50/50 zeg maar. Het maakt me wel erg onzeker. Wat een moeilijke tijd voor jou! Heb je momenteel geen behandeling? Ik denk dat ik inmiddels niet meer in aanmerking kom voor eicel donatie omdat ik nu 43 ben. Mijn donor komt ook van European sperm bank. Ik had nu dezelfde donor als van mijn zoontje.
 10. @Kitje , er zit denk niet anders op dan te wachten. Ik mocht 11 dagen na de terugplaatsing testen hadden ze gezegd bij de kliniek omdat ik de terugplaatsing pas na 5 dagen kreeg. Bloedverlies was heel weinig en heeft nog niet doorgezet, dus heb nog een heel klein beetje hoop. Wel steeds lage rugpijn nu. Wat heb jij al veel pogingen gedaan en wat ontzettend jammer dat het nog niet is gelukt. Hoe werkt dat met eicel donatie en ben je daar al mee gestart? Heb jij ook donor zaad uit het buitenland?
 11. Hierbij nog de foto van mijn 2 testen vanmorgen.
 12. Dank je voor je opbeurende woorden@Kitje! Het geeft me wel een beetje hoop dat je dus toch bruine afscheiding kan hebben en toch zwanger kan zijn. Moet eerlijk zeggen dat ik denk dat het nu voorbij is. Heb vanmorgen een test gedaan waarop ik echt een streepje zag maar de Clear Blue test zegt 'Niet zwanger'. Had net ook een klein beetje bloedverlies bij het afvegen dus ik ben me er op aan het voorbereiden dat het niet goed zit. Zal proberen nog een foto te sturen van de test. Wat betreft mijn laatste poging; ik mag van de kliniek nog wel verder gaan. De kosten zijn dan idd voor mij en daar komt dan ook nog het donor zaad bij. Aangezien ik nu ook maar 1 bevruchte eicel had vind ik het risico te groot. Als het nu niet lukt zal ik me erbij neer moeten leggen denk ik, hoe moeilijk dat ook is. Gelukkig heb ik al een geweldig kereltje rond lopen, waar ik onwijs dankbaar voor ben.
 13. Hoi meiden, Ik kom halverwege binnen vallen maar zou graag mee schrijven. Ik ben pas 43 geworden. Ik ben een alleenstaande mama en heb een zoontje van 2 jaar en heb net mijn eerste en tevens mijn laatste IVF poging achter de rug voor een 2e kindje. Uit mijn IVF poging kwamen 5 eicellen waarvan er maar 1 bevrucht was. Ik heb vorige week donderdag de terugplaatsing gehad. Vandaag mag ik officieel testen. Heb sinds een paar dagen al lichte positieve testen dus had goede hoop. Vanmorgen weer een test gedaan en zag nog steeds een streepje. Heb wel een klein beetje bruine afscheiding gehad en steeds het gevoel dat mij menstruatie eraan komt, ook lichte buikpijn. Wat een spanning kan je hebben zeg. Wel fijn om het even ergens kwijt te kunnen! Heb nog niet alles kunnen lezen van jullie, maat ik voel met jullie mee! Liefs Kiona
×

Important Information

Terms of Use