Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    2
  • views
    1,458

Entries in this blog

Mijn/ons verhaal in een notendop... deel 2

Hoi daar ben ik weer, nu dus voor deel 2.   Ja waar was ik ook alweer, oja toen leerde ik mijn huidige vriend kennen.   Het was inmiddels 4 jaar geleden dat mijn zoontje was overleden, het ging gelukkig stukken beter met mij, het kon natuurlijk nog beter maarja een mens moet niet teveel eisen stellen aan zichzelf, alles komt met de tijd.   Ik werkte om de zoveel tijd in het weekend ergens waar ik zeker 1,5 uur voor moest reizen met de bus en trein, want mijn rijbewijs had ik nog niet. E

vrouwtjetheelepel

vrouwtjetheelepel

Mijn/ons verhaal in een notendop..deel 1

Ik zit hier nu ongeveer een maand op deze site en vond het tijd om toch even te proberen mijn/ons verhaal zo kort mogen op te schrijven.   Ook fijn dat ik het weer even van me af kan schrijven.   Ik zal begin bij het begin van mijn verhaal als het gaat om kinderen.   Toen ik 16 was had ik al best wat meegemaakt en niet zo'n prettige jeugd gehad, maarja zoveel mensen hebben die ervaring dus geloof me, daar voel ik me echt niet speciaal in. Ik kwam op straat te staan en kreeg onderdak bij

vrouwtjetheelepel

vrouwtjetheelepel

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use