Jump to content

marin's Blog

  • entries
    3
  • comments
    13
  • views
    696

Entries in this blog

zwanger

Hallo allemaal   Ik heb al een tijdje niet geschreven, omdat wij na 3 icsi behandelingen even rust nodig hadden, wij hebben hulp gezocht omdit te verwerken en besloten voorlopig samen door te gaan en samen te genieten. Tot gisteren middag en ik opeens vanuit het niets een positieve test in mijn handen had, was niet ongesteld geworden en vaak door drukte(stress) enz. Ik dacht doe ik even een test die is toch negatief en dan word ik wel ongesteld. Maar nee na 3 testen allemaal positief was ik o

marin

marin

4 icsi

Hallo allemaal   Ik had een vraagje en misschien dat iemand dit weet. Wij hebben de afgelopen 2 jaar 3 icsi pogingen gehad, maar helaas geen 1 met succes. Wij dachten het naast ons te kunnen leggen, maar het gevoel naar een gezin vormen is zo sterk dat ik met mijn 26 jarige leeftijd het niet kan en wil opgeven. We lassen wel een pauze in om tijd voor ons zelf te nemen, maar willen uitzoeken hoe het met de 4de icsi gaat, weet iemand wat er vergoed word door eventueel de belasting? of missch

marin

marin

icsi

vanaf 25 januari moet ik gaan beginnen met de hormonen, en 6 februari krijg ik er een 2de bij. Volgende week 6 jan naar het ziekenhuis en dan krijgen we informatie hoe ik mezelf moet spuiten. Ik ben zelf ziekenverzorgende, en spuit dagelijks, maar mezelf dat vind ik erg spannend. Dit is de eerst icsi en we krgen naar de uitslag van het zaad van mijn man te horen dat iets anders geen optie is, dus dit is de enigste kans op een kindje samen. We gaan ervoor en hopelijk een mooi 2009.  

marin

marin

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use