Jump to content

marin's Blog

  • entries
    3
  • comments
    13
  • views
    672

zwanger


marin

599 views

Hallo allemaal

 

Ik heb al een tijdje niet geschreven, omdat wij na 3 icsi behandelingen even rust nodig hadden, wij hebben hulp gezocht omdit te verwerken en besloten voorlopig samen door te gaan en samen te genieten. Tot gisteren middag en ik opeens vanuit het niets een positieve test in mijn handen had, was niet ongesteld geworden en vaak door drukte(stress) enz. Ik dacht doe ik even een test die is toch negatief en dan word ik wel ongesteld. Maar nee na 3 testen allemaal positief was ik opeens zwanger. Had al een tijdje klachten, maar ja wie niet drukke tijd vervelende dingen en gaf dat maar de schuld. Ik weet niet hoelang? volgens ziekenhuis die ik belde wat te doen omdat we 3 icsi hadden gehad? Stelde ze me de vraag ben ik normaal ongesteld geweest de vorige keer, maar dat weet ik echt niet meer want je bent er niet meer bezig. Heeft iemand zoiets meegemaakt? Ik wil blij zijn ben ik ook! Maar ook angstig voor een teleurstelling omdat dat de reden was naar 3 icsi's om te stoppen. Het is zo onwerkelijk!

 

groetjes Marinda

5 Comments


Recommended Comments

Lieve Marinda,

Ik heb het niet meegemaakt, maar super dat je zwanger bent! Kan me wel voorstellen dat jullie heel verbaasd zijn en het onwerkelijk is. Op naar een mooie echo en dan wordt het hopenlijk sl iets concreter. Probeer te gaan genieten alvast. Gefeliciteerd!!!

Hobbesje.

Link to comment

Iedereen bedankt voor hun reactie. Ik heb 10 maart een echo, vind het wel erg spannend, omdat ik geen idee heb hoeveel weken. Ik ben er een beetje van bekomen, al schrik je wel bij alle steken alles is nieuw.

Ik hoopte altijd op een wonder, maar ind de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

 

 

groetjes Marinda

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use