Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,748

Ga afspraak


Raba

265 views

Dinsdag 6 april 2010 hebben we de Gezamelijke afspraak in het radboud.

Dat hield in:

Het doornemen van de ivf of icsi behandeling

Een rondleiding

Een spuitinstructie

Uitleg over de lopende onderzoeken

Wanneer u kunt starten met de eigenlijke behandeling Soms kan i.v.m de drukte uw behandeling een of twee cycli uitgesteld worden (dit geld voor iedere behandeling.)

Het spreekuur wordt begeleid door 2 verpleegkundigen. Gedurende de afspraak is er gelegenheid om beide vragen te stellen.

Wij adviseren u ter voorbereiding de voorlichtsfolder nog eens door te nemen.

We waren 15 min te laat. Druk op de weg en dat is altijd zo volgende keer eerder vertrekken. We waren met 6 paren. Bijna allemaal een combinatie van icsi en tese of pesa. Voor ons lag een formulier die we moesten tekenen dat we hadden deelgenomen aan de GA. En op de tafel voor ons lagen ook de hormonen (met de merknamen). Decapeptyl en Gonal F. Het eerste is een hormoon dat we moeten gebruiken is op dag 21. En die gebruik we 9 dagen daarna gebruik we gonal F. De hormonen 2 tot 3 weken gebruiken. Zodra de menstruatie komt moeten we bellen.

Helaas was ik net ongi. Dat was dag 4. Ze zeiden bel morgen maar misschien kan je erbij en anders zetten ze je op de reservelijst voor de volgende keer. Waardoor je dan wel aan de beurt bent.

Volgende dag mocht ik toch bellen en kregen we te horen dat het niet meer kon het stond vol. En we konden ook niet op de reserve lijst geplaatst worden omdat ik niet op dag 1 had gebeld. De volgende ongi meteen vroeg bellen en dan maar hopen dat we aan de beurt zijn. Dat kon ze ons nog niet garanderen.

We hebben wel goed gebaald want we hadden toch gehoopt dat we zeker de volgende ongi mochten beginnen.

Maar het is maar goed dat ik nu niet begonnen ben want gisteren zijn mijn verstandkiezen eruit gehaald. En de medicijnen die ik slik mag je niet gebruiken als je zwanger bent of bezig bent om zwanger te worden. Over 3 weken de andere. En maar even vragen of dat dan geen kwaad kan.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use