Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,750

2 de keer weer niet door


Raba

322 views

Waar we bang voor waren is gebeurd.

Gisteren me geprobeerd aan te melden.

Eerst kreeg ik een bandje we zijn van 8:30 tot 12 bereikbaar. Toen zei ik tegen mijn man het is toch half 9 nee zei hij een min voor. Ik me broek aan getrokken. En toen weer gebeld waren ze in gesprek. En toen ik er door kwam had ik 5 wachtende voor me.

Een paar minuten later was ik de eerst volgende. Hang ik per ongeluk op. Blijkbaar met me oor opgehangen. Zo irri.

Weer terug gebeld weer in gesprek later kwam ik er doorheen en had 2 wachtende voor me. Inmiddels was het al 9 uur. Grrrr al een half uur bezig om er door te komen.

Ze zei als je niet voor half 2 gebeld word dan zit je erbij en anders kom je op de reservelijst. Helaas werd ik gebeld om half 1 en ja hoor we zitten er weer niet bij. En ze kunnen ook niet garanderen dat we de volgende keer wel aan de beurt zijn. Maar hebben wel meer kans. Wat een rot systeem.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use