Jump to content
  • entries
    7
  • comments
    8
  • views
    605

nieuwe ronde, nieuwe kansen


Cin

302 views

Daar gaan we weer.... Na 4 mislukte iui pogingen is mijn eerste ivf poging afgebroken 6 weken geleden. Dat was een zware teleurstelling, had er zo'n vertrouwen in dat het ging lukken...

wat heb ik veel gehuild en me beroerd gevoeld :( Maar dat is gelukkig weer voorbij.

 

We hebben heerlijk genoten van een luxe zonvakantie en zijn beiden helemaal uitgerust en bijgetankt! EN toen begon het wachten, als ik ongesteld zou worden mocht ik starten met een kort schema voor de iVF, nou daar had ik wel oren na.

 

en maar wachten en wachten...dat is voor iemand met zoveel geduld als ik, niet het makkelijkste gedeelte hihi. Maar eindelijk is het zover!!! Ben in geen 3 jaar zo blij geweest dat ik ongesteld werd.We hebben er zelfs maar een wijntje op gepakt samen gisteren.

Vanochtend begonnen met spuiten en volgende week zaterdag de eerste echo.

Nu maar hopen dat ik geen reactie krijg op deze nieuwe medicijnen...dat vind ik wel spannend, maar wil niet weer in het ziekenhuis eindigen tijdens deze behandeling. Maar ik heb goede hoop, dus ga voor een zwangerschap! Ik vind dat ik het wel verdiend heb onderhand :icon_sunny:

 

menu_open_usercss.gif

2 Comments


Recommended Comments

Ik zal voor je duimen!! Doet zo n ivf eigenlijk pijn? Voor mij zal er hoogstwaarschijnlijk geen ivf poging in zitten, maar hoop er toch op. Ik heb gehoord dat het afnemen vd eicellen wel pijn kan doen. De ivf ook? Moest je ook hormonen spuiten? Groetjes, Amélie

Link to comment

Dank je wel! Dit is mijn eerste IVF. Heb wel bij IUI een punctie gehad, dat is niet fijn, maar niet zo pijnlijk als ik gedacht had & over gelezen had.

Je moet met IVF ook hormonen spuiten idd, nu nog een weekje denk ik.

Ik hoop dat de IVF er voor jou ook inzit!

 

Groetjes Cin

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use