Jump to content
  • entries
    7
  • comments
    8
  • views
    606

Het begint op te schieten


Cin

384 views

Na een tijd van spuiten, is de planning nu gemaakt. MOrgenvroeg de laatste injectie en dan zaterdagochtend de punctie.

Ben er best nerveus voor...maar het zal wel goed komen. En dan na 3 dagen het terugplaatsen van 1 goed "setje". Ik kijk er naar uit. Hopelijk is het allemaal niet voor niets en wordt het een geslaagde poging!

1 Comment


Recommended Comments

Hoi Cin,

 

Ik ben zelf ook voor het eerst met een IVF behandeling bezig en ik leef met je mee.

Ik wens je veel sterkte met de punctie , (ik was ook nerveus) en ga er gewoon van uit dat het gaat lukken, dat geeft kracht!

Eerst maar lekker Koninginnedag vieren, Zou ik ook graag willen maar ik woon in Frankrijk tegen de Zwitserse grens aan en hier wordt helaas geen koninginnedag gevierd...misschien moet ik het maar eens gaan beginnen!

 

Sterkte en groetjes van Lijntje

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use