Jump to content
  • entries
    7
  • comments
    8
  • views
    626

Entries in this blog

Het wachten

Het is nu alweer 8 dagen geleden dat ik de TP heb gehad van 2 emmy's. Maar wat hebben die acht dagen lang geduurd:hmh: Geduld is sowieso niet mijn ding, maar ik vind die 15 dagen wachten op de zw.test dramatisch. (weet iemand op welke dag je kan zelf kan testen & dat het resultaat dan ook 100% kloppend is??)   De punctie vond ik wederom niet pijnlijk en er zijn uiteindelijk 5 bevruchte setjes gekomen. Dus 3 zitten nog ergens in een lab en over 1 week horen we ook of die in de vriezer zoud

Cin

Cin

nieuwe start

Vandaag weer gestart. Eerst gonal F spuiten en dan over een paar dagen verder met de cerotide. Ik ben over de ergste teleurstelling heen van de mislukte poging & het feit dat er geen cryo's zijn. Hopelijk brengt deze poging meer geluk, het mag toch wel een keertje meezitten!!   SUcces voor iedereen!   Cindy

Cin

Cin

the day after

Gisteren terugplaatsing gehad, fluitje van een cent:) Van de 6 eitjes zijn er tot op heden 5 goed bevrucht. De beste is inmiddels teruggeplaatst & dat koester ik de hele dag!   Ik hoop zoooo erg dat na 3 jaar onze wens eindelijk ingaat!   Ik heb alleen echt al een paar dagen allerlei klachtjes; lichte buikpijn, borsten die groter zijn en zeer doen & zoooo moe. Voel me echt een watje, maar zou het liefste de hele dag slapen.... (herkent iemand dit of stel ik me aan? Maar slapen

Cin

Cin

De punctie

Vandaag de eerste keer dat ik een punctie heb gehad ivm de IVF. Ik was best wel zenuwachtig en had vannacht ook niet heel lekker geslapen...lekker drukgemaakt dus hihi Maar in het ziekenhuis zijn ze zo lief en aardig voor je, dan voel je je al gelijk een stuk beter. Samen met mijn man hebben we daar gezeten...het blijft toch een genant verhaal dat liggen daar enzo, maar alles voor het goede doel :) Punctie vond ik heel erg meevallen, ik kon goed ontspannen en met wat afleiding was het zo

Cin

Cin

Het begint op te schieten

Na een tijd van spuiten, is de planning nu gemaakt. MOrgenvroeg de laatste injectie en dan zaterdagochtend de punctie. Ben er best nerveus voor...maar het zal wel goed komen. En dan na 3 dagen het terugplaatsen van 1 goed "setje". Ik kijk er naar uit. Hopelijk is het allemaal niet voor niets en wordt het een geslaagde poging!

Cin

Cin

nieuwe ronde, nieuwe kansen

Daar gaan we weer.... Na 4 mislukte iui pogingen is mijn eerste ivf poging afgebroken 6 weken geleden. Dat was een zware teleurstelling, had er zo'n vertrouwen in dat het ging lukken... wat heb ik veel gehuild en me beroerd gevoeld :( Maar dat is gelukkig weer voorbij.   We hebben heerlijk genoten van een luxe zonvakantie en zijn beiden helemaal uitgerust en bijgetankt! EN toen begon het wachten, als ik ongesteld zou worden mocht ik starten met een kort schema voor de iVF, nou daar had ik w

Cin

Cin

do's en don'ts...

Weer een dagje verder...begin me steeds meer af te vragen of er dingen zijn die ik abslouut niet moet doen of juist wél. Wie heeft er tips die wellicht zorgen voor succes?   Groetjes Cin, bezig met IVF:bye:

Cin

Cin

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use