Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,620

9 augustus Testdag


Raba

236 views

 Share

We hebben getest met etos eigenmerk. Allebei lieten ze een heel licht streepje zien.

Maar we vertrouwde het niet.

Radboud gebeld en gezegd dat we een streepje zagen ze plande een echo in voor 7 september.

Ik gaf aan dat ik het niet vertrouwde en dat ik graag een bloedtest wilde aangezien dat radboud ver van ons vandaan is. Wilde we het graag in het flevo de bloedtest halen.

Dat was prima zei ze als je daar meer gemoedrust van heb. Ik kon pas om 9 uur bellen voordat ik ze te pakken had werd de verbinding een aantal keer verbroken. Toen vond ik een ander nummer en toen had ik 3 wachtende voor me dit duurde ook nog 12 minuten. 10 uur had ik eindelijk iemand te pakken. Krijg ik te horen sorry mevrouw maar we prikken tot 10 uur en dan hebben we dezelfde dag de uitslag. Dus vandaag kan het niet. Maar morgen (dinsdag dus) wel. Om half 9 kunt u naar de fertiliteits poli komen. Maar aangezien dr. Kimmel in jullie dossier staat mag alleen zij de uitslag geven. Ik vertelde dat het ik liever haar niet had maar iemand anders. Nou dat kon niet. Echt boos en verdrietig dat ik was.

Dinsdag ochtend nog een test van clearblue gedaan had het idee dat het nog lichter was geworden. Daarna ging ik naar het ziekenhuis daar was ik om half 9 aan de beurt. En toen moest ik echt mijn waterlanders in houden. Eenmaal op de stoel plaats genomen. Stroomde ze. En vertelde ik het verhaal. Nou ze zei meid ik ga er voor zorgen dat je de uitslag vandaag krijgt. om 12 uur en hier is het noodnummer. En ze belde om 11 uur. En ze zei ik heb geen goed nieuws je hcg is zo laag. Dat je een deze dagen een miskraam krijgt. En dus heel erg gaat bloeden. Ik wou dat ik je beter nieuws kon geven ik had het je zo gegunt. Veel sterkte. Zo lief. Dus nu moeten we wachten tot de 2 emmy's mijn lichaam gaan verlaten. Je gaat wel denken wat heb ik verkeerd gedaan. Had ik niet in bad moeten gaan had ik geen ramen moeten lappen, niet moeten stofzuigen, niet boursain moeten eten. Maar diep van binnen weet ik dat we er alles aan gedaan hebben. En dat ik mezelf niets mag kwalijk nemen. En als ze niet goed zijn dat ze om een reden mijn lichaam verlaten. De tranen vloeien in overvloed maar ik laat ze zeker gaan. En mijn man en vrienden en dit forum zijn zo'n grote steun voor ons. Waardoor je er over kan praten en je gevoelens kan uiten. Zo fijn.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Lieve Raba en man,

 

Je mag je zelf niets verwijten!! Hoe erg het ook is, het gebeurt, zomaar zonder reden!

Houdt hoop, je bent bij ons geweest, en je weet dat ons wondertje er ook pas bij de 3e poging was, na ook eerst een miskraam. Huil lekker uit, praat erover met je man en vrienden (en je mag mij ook bellen/mailen/langskomen), en als je de kracht er weer voor hebt, probeer het weer opnieuw!

Esther (ik herkende je verhaal, dus weet dat jij dit moet zijn)

Link to comment

Hoi Raba

 

Heel veel sterkte, ik weet hoe jij je voelt.

 

Op 31-07-2010 ongesteld geworden en wij moeten nu ook gaan voor poging nummer 3.

 

Blijf hoop houden en ik zal voor je duimen.

 

Gr. remci

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use