Ga naar inhoud
  • berichten
    22
  • reacties
    10
  • weergaven
    1763

Wachtdagen


Raba

429 weergaven

w8Vandaag is het zaterdag. Maandag is de officiele testdag. Ik had van de week echt een dipje donderdag was ik op visite en toen ik naar de auto liep dacht ik nee he volgens mij ben ik ongi. Gauw in de auto gekeken. Nee ik voelde wel natigheid maar er was niks te zijn. Het zal wel tussen me oren zitten.

Donderdag wel getest. Met een test die in maart 2010 verlopen was. En hij was negatief. En ik had echt het gevoel dat het mislukt was.

Vrijdag gelukkig weer geen ongi.

Weer getest met ook zo'n oude test weer negatief. s´avonds op visite geweest bij ook een echtpaar die hetzelfde hebben mee gemaakt en die zei toen het bij ons mis ging was ik al eerder ongesteld. Ik heb zo´n gevoel bij jullie. Op het forum zegt iedereen dat ook en andere vrienden ook. Ik moet maar vertrouwen hebben maar vind het wel slopend. Mijn mannetjes gelooft er ook in.

Zaterdag vandaag ga ik niet testen.

Morgen ga ik testen met een test die wel nog houdbaar is. Hoop zo dat het zo mag zijn. Ik weet wel dat ik moet wachten tot maandag maar we kunnen niet meer wachten. Maandag willen we ook naar het ziekenhuis bellen en vragen voor een bloedtest.:waiting:

1 reactie


Aanbevolen Reacties

Hallo Raba,

 

Hoe is het testen afgelopen? Hoop voor je dat je een positieve test had en nu aan het genieten bent van je zwangerschap..

 

Liefs Misty

Link naar reactie
Gast
Voeg een reactie toe...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden