Jump to content
  • entries
    3
  • comment
    1
  • views
    510

we zijn weer begonnen....


spaatje

423 views

(staat op mijn hyves)

 

We zijn weer begonnen….icsi poging nummer twee. Natuurlijk had ik na die eerste poging veel vragen, en die zijn inmiddels (voor zover mogelijk) beantwoord. Het komt er op neer dat het technisch gezien allemaal klopte….dat het niet gelukt is noemen ze dan, hoe vervelend het ook is pech. En een tweede poging ziet de dokter zeker niet als kansloos….en stoppen ja dat kan, maar dan weet je nooit of het de tweede keer wel gelukt was. Dus ga je door, wat zou jij doen?

Voordeel van iets voor de tweede keer doen is dat je er meer van weet, ik weet nu wat een FM is (nee niet van de radio), ik weet dat bij een echo voor een TP (geen trekpleister) je blaas vol moet zijn, en voor een FM leeg, en ik weet ook dat een echo met volle blaas er voor zorgt dat je heel erg moet plassen! Ik weet nu ook dat als ik nu wat drink, mijn blaas dan over ongeveer een kwartier vol aanvoelt, maar alleen als ik een FM of TP heb, of in de auto zit, maar nooit als ik gewoon kan gaan plassen als ik “moet”. Ik weet dat ik bij de volgende TP ga plassen voor ik naar de wachtkamer ga en dan weer wat ga drinken, een niet twee flesjes leegdrink een half uur voor ik de afspraak heb. Ik weet dat ik ga spugen van dormicum en dat me dat dan geen reet interesseert, en dat ik daarna toch niet meer weet hoe of wat, dus ik neem het deze keer lekker weer en zorg dat ik een emmer in de buurt heb. Ik weet wat het is om zo stoned als een garnaal te zijn (nee dat was ik echt nog niet eerder) En ik weet dat het best zwaar is allemaal maar (achteraf) goed te doen. Ik weet dat ik het kan hebben dat er om mij heen mensen zijn die een kleintje krijgen, dat ik niet jaloers ben en het ze van harte gun, en dat ik nuchter genoeg ben om te snappen en accepteren dat alles gewoon doorgaat. Ik weet ook dat ik soms verschrikkelijke klote dagen heb, en dat aan de buitenkant niet altijd te zien is, maar dat is niet iets, waar ik eerder niet mee bekend was. Ik weet ook dat ondanks dat ik niet alleen ben, ik het vooral zelf moet doen, en dat ik mijn grootste tegenstander ben, wat hebben ik en mij een meningverschillen gehad en wat zijn we het soms met elkaar eens.

Maar het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat je niet zomaar alles aan moet nemen wat ze zeggen, dat doorvragen wel degelijk zin heeft en dat voorheen behaalde resultaten geen garantie geven voor de toekomst, dat geld dus niet alleen voor beleggen en is niet altijd negatief maar soms ook wel, en daar moet ik het maar mee doen!

de tweede poging is niet gelukt

1 Comment


Recommended Comments

Mooi geschreven meid. Hopelijk komt er snel een poging 3 met een zwangerschap en een prachtig kleintje. Heel veel sterkte en succes!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use