Jump to content
  • entries
    3
  • comment
    1
  • views
    533

Entries in this blog

we zijn weer begonnen....

(staat op mijn hyves)   We zijn weer begonnen….icsi poging nummer twee. Natuurlijk had ik na die eerste poging veel vragen, en die zijn inmiddels (voor zover mogelijk) beantwoord. Het komt er op neer dat het technisch gezien allemaal klopte….dat het niet gelukt is noemen ze dan, hoe vervelend het ook is pech. En een tweede poging ziet de dokter zeker niet als kansloos….en stoppen ja dat kan, maar dan weet je nooit of het de tweede keer wel gelukt was. Dus ga je door, wat zou jij doen? Voo

spaatje

spaatje

Niet gelukt

Niet gelukt…… (staat op mijn hyves)   Na 36 spuiten, 1 naproxan, 1 dormicum, 6 keer kotsen (waarvan drie keer in de gang en de rest gelukkig onderweg uit de auto), een half uur geheugen kwijt zijn en een deurmat, 14 prikken, 8 bevruchtingen één terugplaatsing, niets om in te vriezen en 60 ballen, kan ik de balans van een paar weken opmaken. Het resultaat is NIETS! Niet helemaal waar natuurlijk ik kan nu goed prikken en ik weet hoe een punctie voelt. Ben een aantal ervaringen rijker en een

spaatje

spaatje

Het is maar dat je het weet..

Het is maar dat je het weet... (staat op mijn hyves ) Het is belangrijk om begrip op te blijven brengen voor anderen. Je hebt namelijk nogal de neiging om je blind te staren op je eigen problemen. Dat staat in mij horoscoop voor vandaag……Nu wil ik best begrip tonen voor anderen, maar de aankomende tijd ben ik toch echt vooral met mezelf bezig. Niet omdat ik jullie niet meer leuk, lief of aardig vind, maar omdat ik ga starten met de eerst IVF behandeling.   Natuurlijk snap i

spaatje

spaatje

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use