Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,750

Evaluatiegesprek Donderdag 2 september 2010


Raba

232 views

Gisteren hadden we het gesprek wat eigenlijk niet veel voorstelde. Was zo snel. En ze vroeg ook waarom we een evaluatie gesprek hadden aangevraagd. Nou ik wilde bijna zeggen waarom denk je. Maar ben netjes gebleven wel gingen mijn nekharen omhoog staan.

Maar goed we mogen zodra ik weer ongi ben bellen en dan moet ik beginnen met prognova. Dat is een tablet die ik elke dag moet innemen. Zelfs als het gelukt is (Zwanger) dan moet ik het tot de 3de maand in nemen samen met de vaginale capsules.

Ze zei dat je het moet zien als een pil. Van de gebruiksaanwijziging word je niet echt vrolijk je moet het ook gebruiken als je in de overgang bent. En je mag het niet gebruiken als je zwanger bent. Een beetje tegenstrijdig maar onder toezicht mag je het wel gebruiken.

De kans dat de cryo (ingevroren embryo) de ontdooiing niet overleeft is 30%. Dus hopelijk hebben we geluk. De kans dat het zwangerschap op levert is ook kleiner zo'n 30%. Ik heb ook gevraagd of het niet erg is dat ik al tabletten heb genomen en dat het niet tp geplaatst kan worden omdat de ontdooiing niet goed is gegaan. Nee dat kon geen kwaad. Als dit niet lukt dan weer 2 ongi afwachten en dan kunnen we verder.

We hopen zo dat het mag lukken.

 

Mijn baarmoeder zag er rustig uit daar waren we erg blij mee omdat ik sinds vorige week veel last weer had van mijn buik. Dacht zelfs dat ik een blaasontsteking had. Had namelijk ook wat bruins met afvegen. Maar dat komt doordat ik nog vocht in mijn baarmoeder heb. Dat was niet erg. Urine onderzoek bij de huisarts wees uit dat het geen blaasonsteking was. Ze vond het fijn dat we dat hadden laten controleren.

 

Ik ben vorige week naar de acupunctuur geweest mijn schoonzus is daar ook geweest toen ze met ivf bezig was. Zij gelooft dat ze hierdoor ons nichtje heeft gehad. Ik grijp alle kansen aan en wij hebben vandaag weer een afspraak. Ze vond dat mijn nieren het niet goed genoeg deden daar heb ik ginseng voor gekregen. En tabletten voor de vruchtbaarheid. En ik kreeg naalden in mijn vruchtbare delen hand en benen. Ze zei ook dat ik een koudelijk type was en dat volgens de chinese geneeswijze het heel belangrijk is dat de baarmoeder warm is. Ze heeft ze zo geprikt dat het zou zorgen dat mijn hartslag iets hoger word. Omdat ik een lage bloeddruk heb. Ben benieuwd wat het ons oplevert. Baat het niet dan schaad het niet.

Zo het is toch een heel verhaal geworden.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use