Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,750

De weg naar de cryo's


Raba

644 views

Tp

Dinsdag 5-10-10 naar Nijmegen geweest.

Het was heel druk waardoor we een half uur later pas op de afspraak waren.

Dat kwam doordat we in de file stonden. En dat we eigenlijk net iets te laat van huis waren gegaan. Komen we daar aan kunnen we de parkeergarage niet staat er een beveiligingbusje voor. En waar moet je dan parkeren? Uiteindelijk een plekje gevonden op het bouwterrein. En hoe kom je dan weer bij de ingang. Want het ziekenhuis is zo groot. Je bent erg lang bezig om er helemaal omheen te kunnen lopen. We zagen schuifdeuren wij er heen gelopen. En gelukkig stonden daar verpleegster te roken. Die waren zo aardig om de deur voor ons open te doen. Het was super we kwamen uit bij de ingang die zondag gebruikt word. Helaas konden we die niet nemen en moesten we met de lift. Wat voor verdieping moeten we nou weer indrukken.

Geen idee. We gokte op 1. Maar dat was niet goed we kwamen uit bij de afdeling waar we de ga hadden gehad. Mijn man kon zich nog herinneren dat er daar een trap naar beneden was. Maar waar geen idee. Gelukkig kwam er iemand naar ons toe gelopen en die wees de trap aan en die zei dan moet je daarna weer een trap naar beneden. Wat een wereld reis.

We waren gelukkig niet de enige die zo laat waren het liep een uur uit. We waren dus i.p.v 10:20 om 11:20 aan de beurt. Toen heeft ze een echo gemaakt. En gaf aan dan mijn baarmoederslijmwand (geen idee wat de juiste benaming is) 4.6 was en die moet 6 zijn. Dus we krijgen vrijdag 1 oktober geen tp. Maar moeten dinsdag 5 oktober weer terug komen. En ik moet de dubbele dosis prognova innemen. En hopelijk krijgen we dan de 8 oktober de tp. Als de cryo de ontdooing overleeft. Toen moesten we nog weer de auto zoeken hoe kom je daar. Naar een end lopen hadden we hem gevonden. Op dit moment heb ik veel wisselingen in mijn humeur de ene dag emotioneler dan anders. Mensen moeten niet te heftig reageren daar kan ik echt nu niet tegen.:positive energie:

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use