Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,780

icsi 4


Raba

1,580 views

Al een hele tijd niks geschreven.

Ik dacht laat ik het nou weer eens doen.

Want op 23-2 moeten we testen.

 

We zijn al weer met icsi 4 bezig.

We hebben al 10x embryo teruggeplaatst gekregen.

De eerste poging 2 aatjes en daarvan hadden we 1 cryo 1 aatje.

De tweede poging 1 a en 1b

De derde poging 1c en 1b

 

Besloten om ons geluk in Brussel op te zoeken.

Nu inmiddels icsi 4 gehad.

Met andere medicatie. Prognova en Elonva.

Korte protocol. 2xblastocyst tp.

 

Was zwanger maar helaas met 6 weken een miskraam. Ondanks dat de test meteen positief uitsloeg was mijn hcg waarde aan de lage kant. Die week weer laten testen en toen was die normaal maar in dat weekend werd ik ongi. En toen bleek maandag mijn hcg waarde gestagneerd te zijn. Een paar dagen later was die weer te hoog. Toen dachten ze dat ik bbz had. Maar het vruchtje was niet te zien op de echo. Het heeft even geduurd voordat mijn hcg weer normaal was.

 

Toen dachten we even adem pauze nemen. Maar de arts adviseerde om door te gaan. Gedaan we hadden het geluk dat we

een blastocyst nog in de vriezer hadden. En ze wilde het terug plaatsen in mijn natuurlijke cyclus. Erg fijn heerlijk geen hormonen. Alleen een paar keer bloedprikken zodat ze weten wanneer de ovulatie was. En dat was op dag 13. Op dag 20 hebben we de terugplaatsing gekregen gelukkig heeft de cryo de vriezer over leeft en was het nog steeds een blastocyst. In Brussel ga je naar de ok voor de tp. En krijg je een short om en een muts.

 

Na de tp moet je 1 uur met je benen omhoog. En ik was in slaap gevallen en mijn man heeft me lekker gelaten. Nadat ik wakker was weer 21/2 uur naar huis gereden. Dacht dat ik nooit thuis zou komen wat duurde dat lang. Ik doe rustig aan stofzuig niet, lap geen ramen, neem geen warme baden. Alles om mezelf niks te kunnen verwijten. Slik vit D en omega 3 op aanraadde van dr pf in Dusseldorf. Hopelijk brengt dit ons geluk. Ik ben zo benieuwd naar de test donderdag. Want als deze niet positief denk ik dat we er kapot van zullen zijn. En omdat het zo duur is kunnen we niet nog een poging dit jaar doen. We laten zo en zo de adoptie door lopen. Maar helaas kost dit ook een hoop geld. Misschien kunnen we volgend jaar nog kijken of we nog een poging kunnen proberen. Hoe en wat geen idee? Ik moet me nu focussen op de test van donderdag en hopelijk is die eindelijk na 5 jaar positief. Wat word je toch heen en weer geslingerd in dit traject.

4 Comments


Recommended Comments

Lieve Raba, Ik hoop zo dat je na 5 jaar een positieve test in handen krijgt en over circa 8 maanden jullie wondertje mag begroeten! Het is je zo gegund!!! Dikke knuffel!

Link to comment

Lieve Raba,

 

Ik blijf je volgen meis en duim, duim, duim dat het geluk nu eindelijk eens aan jullie zijde mag staan!

xxx

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use