Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,127

Brief


ivfmoeder

367 views

 Share

Gisteren een brief van het ziekenhuis ontvangen met een uitnodiging voor de voorlichtingsavond en het intakegesprek. Toen ik de brief las, kwamen er allemaal herinneringen naar boven. In november 2005 woonden wij ook een voorlichtingsavond voor IVF bij. Het was vreemd om te ontdekken dat je niet de enige bent met vruchtbaarheidsproblemen. Cijfers uit de statistieken kregen een gezicht. Dat is vijf jaar geleden. Wat vliegt de tijd. Tja, tijd is wat dit alles kenmerkt. En, het luid getik van de biologische klok overstemt alles.

Terwijl ik dit zo schrijf, zie ik vanuit mijn ooghoeken de banner van Human First staan. Ik heb er weleens over nagedacht om een IVF-behandeling in Turkije te ondergaan. Omdat ik het gevoel heb dat ze hier in Nederland wat voorzichtig zijn met hun IVF-procedures. Maar ja, ik ga liever na een TP op vakantie dan voor een TP. Die wachtweken maken het allemaal zo ontzettend moeilijk. En dan met name de laatste week.

Volgend jaar gaat het allemaal gebeuren. De komende dagen eerst gewoon genieten van de feestdagen.

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Ik zit sinds begin 2008 in de mmm. 6x iui gehad, bij de 4de iui zwanger, maar helaas een miskraam gekregen na 8/9 weken. Ik heb eens nagedacht om een overstap te maken naar IVF en dat in Belgie te laten doen.

 

Groetjes,

Minoque

Link to comment

ik snap hoe je je voelt. tijd is echt je vijand op den duur he! ik ben niet zo lang bezig als jou, maar ben wel verzekeringstechnisch al uitbehandeld... we hadden gewoon maar weinig opties. ondertussen tikt de klok en word je ouder... word er weer iemand zwanger... stelt wéer iemand dé vraag...

ik haat wachten en ik wil liever gewoon maar weten waar ik aan toe ben.

 

sterkte iig!!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use