Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,264

Voorlichtingsavond (1)


ivfmoeder

254 views

Normaal heb ik moeite als de feestdagen achter me liggen, en voel ik me licht depressief. Nu ben ik dat niet. Er spelen nu teveel dingen om me daarmee bezig te houden:

De aannemer is vandaag gestart met de verbouwing van ons huis. Deze verbouwing zal 10 weken duren (waarschijnlijk langer). Tot die tijd zitten we in een huurwoning, en een gedeelte van onze spullen in de opslag (in Amsterdam).

Vanavond vindt de voorlichtingsavond plaats. Dit is niet onbekend voor ons. Ruim vijf jaar geleden hebben we die ook moeten bijwonen, weliswaar in een ander ziekenhuis. Het nichtje van mijn man zal op ons zoontje van drie (bijna vier) passen. Ik hoop dat hij lekker doorslaapt, en niet gaat liggen spoken.

Over twee maandjes gaat ons zoontje naar school (groep 1), wordt mijn man 50 jaar (!), en moeten de spullen van onze huurwoning en de spullen in de opslag naar ons huis verhuist worden.

Het geld stroomt sneller naar buiten, dan naar binnen: verhuiskosten, dubbele lasten, verbouwingskosten met -tig toeslagen, het KDV, en andere vaste lasten zoals verzekeringen, opslagkosten, etc. En, nu de kosten voor de behandeling. Het is echter iets wat ik graag wil, en waar ik ook voor wil gaan. Met de feestdagen heb ik de sterke drank laten staan; zelfs van de champagne heb ik slechts een slokje genomen, en ik probeer op mijn voeding te letten. Helaas ben ik wel ziek geworden, en is dat nog steeds niet helemaal over (verkouden, hoesten en moe).

Ik heb zin in de voorlichtingsavond. De 1e keer vond ik het indrukwekkend om zoveel stelletjes met 'hetzelfde' probleem te zien. Het getal 1 op de 6 kreeg een gezicht. Na dit krijgen we een intakegesprek, en daarna kunnen we starten met de behandeling!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use