Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,663

start en te weinig deca


Tool

263 views

nou...vanochtend om 5.20 uur ging de wekker....vriend heeft deze week dagdienst, dus we moeten er sowieso al vroeg uit, tien voor 6 zoiets vertrekken we naar zijn werk...

Heb nog lang zitten tobben wanneer ik de spuit nu zou zetten, of thuis (om kwart voor 6) of op het werk tegen kwart voor 7. heb voor het laatste gekozen...

Dus vanochtend maak ik de groentela open om de deca te pakken...had er nog een paar over van de vorige keer en ik ging de vervaldata vergelijken...huh...wat zie ik nu....een doos is dus al open...en ja hoor...ipv de gebruikelijke 7 spuiten deca zit er maar 1-tje in...pffff...het zal eens niet...dat wordt dus straks bellen en een nieuwe doos laten komen...stom van mezelf dat ik dat niet goed heb gecontroleerd toen ik ze ging afhalen...maar ja...je gaat ervan uit dat alles compleet is en dat ze weten wat ze doen...

 

Maar goed...vanochtend om 6.20 uur was ik dus al op mijn werk...even moeten wachten totdat de bewaking de gebouwen open had gemaakt (5 gebouwen in totaal) en toen alles klaar maken voor mijn werkdag en de decaspuit....het ging goed...zag er een heel klein beetje tegenop, omdat ik bij de 2e ivf al meteen bij het zetten van de naald op mijn huid er last van had, maar dat was dus nu helemaal niet het geval...misschien dat het inderdaad toch wel een goed idee is, om de spuit al eerder uit de koelkast te halen, zodat ie wat warmer is...hihi...

het jeukt nu nog een heel klein beetje...weet niet meer of dit normaal is, zal wel....

Nog 3 dagen de pil en dan ben ik daar ook vanaf...

 

So far, so good...

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use