Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,659

dag twee


Tool

299 views

vandaag niet zo veel te melden...

omdat ik ook nog bezig ben met de releases van de nieuwe programma's in het fitnesscentrum, weet ik dus niet of mijn vermoeidheid nu al van de deca komt of dat het van het sporten is en het slechte slapen.

 

de spuit vanochtend ging met iets meer moeite...voelde hem bij het erin zetten...waarschijnlijk toch net iets teveel spanning in mijn buik gehad...het zal ook eens niet...en ondanks dat ik tegen mezelf zei, ontspannen die hap, ging het toch niet zo...de vloeistof heb ik in elk geval niet gemerkt...zelfs het jeukerige daarna niet...

 

misschien verbeeld ik het me wel, maar voel het wel een beetje trekken/ploffen aan mijn linkerkant, waar mijn eierstok nog steeds zit...

zou het misschien kunnen dat ik voel hoe alles wordt platgelegd??? dan zou ik wel erg gevoelig zijn, toch???

 

Stond ook vanochtend op de weegschaal en was bijgekomen...slik....dat is nu net niet de bedoeling, want ik moet mijn bmi in de gaten houden voor als ik de startecho heb over 11 dagen...maar misschien lag het wel aan het vroege tijdstip of misschien heb ik al iets meer spiermassa opgebouwd door al dat gepower en gespin en geyoga...we zullen het in elk geval goed in de gaten houden...

 

vanavond nog een zumbalesje geven en nog wat oefenen voor de release van de yoga...en dan volgende week nog...en dan ga ik weer terug naar 2 avonden lesgeven. zal wel effe wennen zijn...

 

dag twee is pas voor een kwart voorbij...kijken hoe ik me de rest van de dag ga voelen!

 

laterzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!:happydance:

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use