Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,658

3e dag


Tool

248 views

Nou....gisteren is dan toch de man met de hamer gekomen...ik kreeg rond het middaguur, zo rond 14.00 uur een mega-inzinking...als het mogelijk was, dan was ik rechtop in slaap gevallen...zou dit het begin zijn van de vermoeidheid door de deca?

 

Heb nadat we gegeten hadden een uurtje op de bank gelegen en geslapen voordat ik naar mijn zumbales moest gaan. Dat heeft me eventje goedgedaan...had weer eventjes energie, maar daarna, na afloop van de zumbales stortte ik ook weer even snel in elkaar toen ik thuis was...heb me echt van de bank moeten afslepen en ben onder de douche gaan staan en daarna meteen mijn nest in...

 

Vanochtend kreeg ik mijn ogen niet open. Schrok wakker van de wekker en dacht dat het al half 6 was (vriend heeft dagdienst en aangezien ik hem moet brengen, moet ik ook vroeg opstaan)...maar het was pas 5.20 uur...tien minuten eerder dus...meteen het licht aan gemaakt...zegt mijn vriend...huh...het is toch pas 20 over...oja...je hebt gelijk...na ja...ik laat het licht maar gewoon aan...de katten waren ook al een beetje verdwaasd aan het kijken wat ik nou weer aan het doen was...

 

Het spuiten gaat goed...geloof dat ik de spuit inderdaad een half uurtje eerder uit de koelkast haal en hem dan pas erin zet...voel de vloeistof helemaal niet...wel weer de naald als ik hem op de huid zet, maar ja...gewoon effe doordouwen...er zit niets anders op, vrees ik...

 

Gelukkig ook nog geen hoofdpijn mogen ervaren...het lijkt wel een beetje op de eerste IVF...toen ging het ook zo 'makkelijk'. Eigenlijk nergens last van, alleen de vermoeidheid en twee keer megahoofdpijn...als het deze keer ook zo zal zijn, dan teken ik daar voor...en zeker als het resultaat ook nog eens positief zal zijn...

 

Vanavond nog twee lesjes: release Power en de (voor mij) eerste release van de Yoga...ben benieuwd...moet 6 nummers geven...gelukkig ken ik ze wel...straks als ik thuis kom, nog maar eens oefenen en dan gaat ook dat helemaal goed komen...

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use