Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,659

alweer een weekje verder


Tool

305 views

Ben alweer 7 dagen aan het spuiten...het gaat tot nu toe nog steeds prima...op het prikje na, dat ik voel als ik de naald erin duw. Maar als dat alles is...dan teken ik daarvoor...

 

De moeheid komt en gaat. Zaterdag heb ik nog in de middag gedut, maar zondag dus weer niet. 's Ochtends nog een yogales gegeven en ik geloof dat ik van de meditation/relaxation erg veel energie heb gekregen. 's Middags de kerstboom afgetuigd en alle kerstspullen opgeruimd...nu is de kamer weer leeg en kaal...voelt vreemd aan.

Owkee...'s Avonds rond een uur of half 8 vielen me de ogen dan toch weer dicht...maar er was toch niet echt veel bijzonders erop, behalve dan het darten, de finale van Lakeside. Geloof dat Martin Adams uiteindelijk gewonnen heeft. Had mijn mp3-speler opgezet, met de relaxation cd van Zita West erop. Boem...helemaal relaxed was ik (en vaak val ik dan dus ook in slaap). Werd rond 22.00 uur wakker en ben toen ook maar naar bed gegaan.

 

Gisteren overdag ging het qua vermoeidheid best wel...dacht dat ik nog wel genoeg energie over had voor de lesjes die ik 's avonds moest geven, de cycle en de power, maar dat viel vies tegen. Ik moest de eerste 5 nummers bij de cycle geven en na de warming up hing mijn tong al op mijn schoenen...en ik moest nog bijna een uur fietsen en ook nog de power erna...heb zo goed mogelijk mijn best gedaan, maar was blij toen ik thuis was. Gebroken en doodmoe...

 

Heb ook niet echt gemerkt dat mijn liefje weer thuis was gekomen van het werk...ze hadden langer moeten doorwerken (meer centjes dus...hihi)...hadden eigenlijk nog eens willen knuffelen, maar dat is er dus niet meer van gekomen...lag in coma en hij kreeg het niet voor elkaar om me wakker te maken.

 

Maar ook weer ander goed nieuws: de doorbraakbloeding is gekomen. Zaterdag de laatste pil geslikt en een paar dagen daarna komt dan een doorbraakbloeding (niet altijd)...bij mij is ie de vorige keren rond dag 2-3 gekomen en nu dus ook...dag 3 nadat ik gestopt ben met de pil...toch wel een beetje blij...benieuwd hoe lang ie duurt...

 

Deze IVF lijkt echt heel veel op de 1e IVF...toen had ik ook niet veel last van de hormonen, alleen maar moe...maar dat valt nu ook wel een beetje mee. Hoofdpijn had ik toen maar 2 keer gehad...nu hopelijk blijft ie weg. Misschien komt het ook door alle voorbereidingen die ik getroffen heb en nog steeds aan het doen ben...ik voel me er in elk geval heel relaxed onder. En dat heb ik nog niet eerder gehad.

 

Het enige verschil met de vorige IVF's is dat ik nu wel in de eerste week al in gewicht ben toegenomen. En dat is minder...ben van woensdag tot maandag bijna 2 kilo bijgekomen. Heb met mijn Herbalife coach afgesproken dat ik deze week de koolhydraten schrap en wel vlees/vis en groente eet. Het zou zonde zijn als het in de laatste week naar de startecho toe nog mis gaat met mijn gewicht...vanavond weer een meetmoment en ik krijg dan ook de uitdraaien mee van voordat ik begonnen ben met spuiten en vanavond dan. Ook om te laten zien dat ik veel spiermassa heb en dus ook al automatisch zwaarder ben. Spiermassa is namelijk zwaarder dan vetmassa...Gelukkig ben ik die overtollige kilo's alweer kwijt...misschien was het wel vocht dat ik vasthield, omdat ik gestopt ben met de pil. Who knows???

 

Vol vertrouwen gaan we echter op naar de startecho...

1 Comment


Recommended Comments

Kijken ze naar je gewicht ivm met de hormonen? Bij meer gewicht is meer homonen nodig, en dat is niet goed?

Wel fijn dat spieren een groot aandeel hebben in jouw gewicht. Vroeger trainde ik ook (fitness), en woog ik zwaar met een laag vetpercentage. Nu is het andersom :-) Zou dat ook wel willen (meer spiermassa), maar heb die motivatie gewoon niet meer.

Ik vind het wel knap van je dat je met die moeheid jouw werk nog kan doen. Je moet altijd het goede voorbeeld geven voor je leerlingen, lijkt me.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use