Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,264

CD 15 - Punctie


ivfmoeder

344 views

Het is de vijftiende dag van mijn cyclus. Vanochtend hadden we de punctie. Na het zaad ingeleverd te hebben - we hadden aangegeven dat mijn man drie weken geleden anderhalve dag koorts had, gingen we door naar de wachtkamer voor de punctie. Een verpleegster kwam me ophalen, heel joviaal, vriendelijk en vrolijk. Omdat ik zelf heel gespannen was, vond ik dat wel fijn. Ik mocht in de uitslaapkamer zitten, en kreeg een infuus ingebracht. Dat was niet echt prettig. Na een paar minuten mocht ik mee naar de 'operatiekamer', waar ik me voor de helft mocht ontkleden. De voorbereidingen namen meer tijd in beslag dan de punctie zelf. De punctie was pijnlijk, ondanks de morfine die ik kreeg toegediend. Op een schaal van tien, scoorde de pijn een zeven. Omdat ik niet veel follikels had, was het wel vol te houden. Na de punctie mocht ik op de uitslaapkamer bijkomen. Na drie kwartier kwam de arts met de uitslag: 8 eitjes, en het zaad was goed. Ik voelde me opgelucht. Aanstaande donderdag krijgen we te horen of er een bevruchting heeft plaatsgevonden.

4 Comments


Recommended Comments

Hey IVFmoeder,

Wat vervelend voor je dat de punctie zo pijnlijk was.. ik had ook vanmorgen mijn punctie! Ik heb er niet zo veel van meegerekegen door de dormicum...goed spulletje is dat ;) Wij mogen morgen al bellen over de hoeveelheid bevruchtingen, er zijn 7 follikels aangeprikt bij mij! Leuk dat we een beetje tegelijk oplopen, ik blijf je volgen! Hoe gaat het nu met je? Ik heb bijna geen napijn gelukkig... hoop dat het bij jou ook mee valt!

Groetjes KrisKras

Link to comment

hey ivfmoeder...

jammer dat de punctie zo pijnlijk was...en 8 eicellen!! toppie!!

Hoop dat jullie donderdag goed nieuws krijgen!! duim voor jullie!

 

Kriskras: hoop dat jullie ook morgen goed nieuws krijgen!!

 

liefs,

Nico

Link to comment

Bedankt voor jullie reaktie. Ik ben ook blij met de score. Ik heb vanochtend gekregen dat er zes bevrucht waren, en nu zijn 2 emmies teruggeplaatst. Het is nu afwachten. Ik zal proberen zoveel mogelijk afleiding te zoeken.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use