Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,129

CD 24 - Helaas


ivfmoeder

227 views

 Share

Het is de vierentwintigste dag van mijn cyclus. Helaas kregen we vandaag schriftelijk te horen dat er geen embryo's ingevroren konden worden. Ik vraag me nu af wat dit zegt over de kwalitiet van de terugggeplaatste embryo's. Bij de terugplaatsing had ik helemaal niet gevraagd naar de kwaliteit van deze embryo's.

 

Nog zo iets stoms. Afgelopen zaterdag (de twintigste dag van mijn cyclus) was ik de vaginale bolletjes helemaal vergeten! Het was laat, en ik ging direct naar bed.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Hoi IVF-moeder,

 

Wij hebben bij onze laatste poging 2 embryo's laten terugplaatsen en de andere 5 waren ook niet goed genoeg om in te vriezen. Maar ik ben nu wel dik 37 weken zwanger. Dus het zegt niks over de kwaliteit van de teruggeplaatste embryo's, want ze plaatsen toch als eerste de beste terug.

 

Wat betreft die bolletjes denk ik niet dat het heel veel kwaad kan als je die 1 keer vergeten bent.

 

Heel veel succes nog met wachten.

 

Groetjes, Kim

Link to comment

he ivfmoeder...jammer dat jullie geen cryo's kunnen krijgen...maar die zijn ook niet nodig, want deze embryo's blijven gewoon zitten!!!

denk niet dat het erg is als je het een keer vergeten bent!

 

sterkte

Nico

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use