Jump to content

Kim1980

Members
 • Content Count

  1,049
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Kim1980

 • Rank
  Student
 1. Hoi Maaike en Eslief, Ik lees dat jullie beide weer voor een zwangerschap willen gaan. Wat enorm spannend weer. @Maaike, bij ons is ook nooit een oorzaak gevonden en ik ben ook spontaan zwanger geraakt tussen de 1e en de 2e zwangerschap en dat is ook een miskraam geworden. Volens mij een half jaar na de miskraam zijn we toen weer naar het ziekenhuis gestapt en mochten we direct weer starten.
 2. Kwam toevallig vandaag nog eens op het forum kijken. Maaike wat fijn dat het goed gaat met jullie. Dat van het zitten herken ik wel. Kjell zit ook sinds 8-9 maanden en kan zich sindsdien ook beter vermaken. Vervelend dat ze slecht drinkt, wel fijn dat ze bij jou in ieder geval wel nog drinkt. Kjell drinkt ook nog bijna alleen maar melk en de ene dag meer dan de andere. Water lukt nog niet echt. Verder gaat het goed met Kjell. Hij heeft nu 5 tandjes en eet heel goed. Hij kan dus zitten en schuift soms wat op zijn billen. Kruipen doet hij echt nog niet. Dat deed mijn dochter wel al met 9 maanden en zij trok zich ook al op met 10 maanden. Dat doet Kjell ook nog niet. Ze zeggen wel eens dat jongens luier zijn, dat merk ik ook wel.
 3. O, Maaike wat vervelend dat het voelt alsof je trainer bent. Lastig dat ze moeilijk eet en slaapt zonder jou. Gaat vast voedsel wel beter of ook niet? Hoop voor je dat het snel beter zal gaan, zeker omdat je natuurlijk niet altijd bij haar kan zijn. Met Kjell gaat het heel goed. Hij geniet echt van zijn groente-en fruithapjes. Het is een echte lachebek. Slapen gaat ook goed. Overdag meestal 2 dutjes van 1,5-2 uur en een korte van 45 minuten. En 's nachts van 20.30-7.00 uur.
 4. Eslief, van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Fijn dat het goed met haar gaat. Vervelend dat het met jou nog niet zo best gaat, hopelijk gaat dat ook snel de goede kant op.
 5. Volgens mij bedoel je dag 1 is de dag na de tp en de tp zelf is dag 0
 6. *breek even in* @vlindermama, ik had ook heel last van krampen in mijn benen tijdens de zwangerschap. Wat bij mij hielp was extra magnesium slikken. *breek weer uit*
 7. Allemaal van harte gefeliciteerd en een goede zwangerschap gewenst! Wat leuk dat er al weer een topic is voor april 2016. Ik heb namelijk meegeschreven in het topic maart/april 2015. Wat gaat de tijd toch snel.
 8. @eslief, wat noes ook al zei er blijft je niks bespaard. Hopelijk mag de kleine nog een paar weken blijven zitten. Ik duim voor je.
 9. Hè wat vervelend Maaike dat ze de fles weigert. Erg lastig lijkt me. Ik geef geen borstvoeding dus kan je geen tips geven helaas. Leuk hè hoe die ontwikkeling gaat en zo snel.Kleine Kjell doet het ook goed. Hij heeft alleen nu heel veel last van de warmte (op zijn kamer denk ik wel 27 graden)en dat in combi met het drie maanden sprongetje is heftig. Maandag ook bij consultatiebureau geweest en hij weegt 6300 gram en is 61 cm. Flinke boy dus!
 10. Framboos, volgens mij hebben wij ook een keer samen op een wachtbankje gezeten. Wil je feliciteren met dit goede nieuws, super!
 11. @maaike, hoe was het op het cb vorige week? Is je meisje weer goed gegroeid? En gaat het slapen overdag nu ook al wat beter? @anita, bedankt voor de tip, maar gelukkig gaat het nu al wat beter met de krampjes. We zijn twee keer bij de osteopaat geweest en hij krijgt nu probiotica voor baby's. Morgen gaan wij naar Pinkpop, even lekker iets doen met z'n tweetjes. Kids gaan naar opa en oma. Ik hoef gelukkig nog lang niet te gaan werken. Officieel heb ik nog 1 week verlof, maar heb 4 weken onbetaald verlof en 3 weken vakantie eraan vast geplakt. Hoef dus pas 11 augustus weer te beginnen.
 12. Gefeliciteerd hope&faith, wat super dat het nu spontaan gelukt is. Op naar de eerste spannende echo.
 13. Wat een leuke foto's! @annemarie, hier ook veel last van krampjes. Hij kan dan soms echt een uur lang aan een stuk krijsen. We zijn vorige week bij de osteopaat geweest, kijken of dat effect gaat hebben. Ook heeft Kjell veel moeite met poepen, zo zielig. @seef, ook hier herkenbaar dat het met twee kids best druk is. Ook wij zijn soms best moe en om dan nog voldoende aandacht te geven aan de oudste is soms best moeilijk. @anita, slapen overdag ging hier ook moeizaam. Wij gebruiken nu een Puckababy en dat gaat erg goed. Hier gisteren de eerste prikjes gehad. Gisteravond wat koorts, dus zetpilletje gegeven en daar heeft hij heerlijk op geslapen vannacht. Onze vent is ook erg goed gegroeid, bij 7 weken 57 cm en 5395 gram.
 14. @Anita, ja moederdag is echt fijn nu he. Voor mij al een paar jaar en die knutseltjes zijn echt leuk. Dit jaat kwam mijn dochter de eerste keer met een versje, zo lief! Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jullie. @wensmama, o nog maar 4 weken verlof dat is echt weinig. Ik heb in principe nog 5 weken verlof, maar heb er een maand onbetaald verlengd bevallingsverlof en drie weken vakantie aan geplakt. Dus ik heb tot en met 9 augustus vrij. Hier hebben we van de week het eerste sprongetje gehad in combinatie met spruw. Een jongetje dat constant aan het krijsen was overdag. Gelukkig 's nachts niet. Nu gaat het weer beter gelukkig en hij is nu een stuk wakkerder en hij lacht! Hij groeit ook goed. Vorige week maandag 4650 gram. Hij krijgt nu om de 4 uur de fles, 's morgens 165 cc en dan overdag 3 keer 130 cc en dan om 23.00 uur nog een keer 165 cc. En daarop heeft hij nu al 4 nachten van 23.30/0.00 uur tot 6.00/7.00 uur doorgeslapen. Hier nog twee foto's [ATTACH=CONFIG]6069[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6070[/ATTACH]
 15. @hope, als je het nog leest dan wens ik jullie alle geluk en geniet van je gezinnetje. @maaike, maatje 50 heb ik na een week al onderop kunnen leggen. Ik heb gewoon kleertjes die hij nooit heeft aan gehad, omdat hij te groot is. Leuk hè dat ze steeds actiever en alerter worden. Je krijgt dan toch wat meer interactie. @okaasan, ik snap dat je elke dag nog wel met tranen zit, jullie hebben hier zoooooo lang op moeten wachten. Fijn dat het met jezelf nu ook eindelijk wat beter gaat. @anita, fijn dat het bij jullie ook zo goed gaat. Ook hier gaat het goed. Ben donderdag met Kjell naar het inloopsprerkuur geweest om te wegen en hij weegt nu al 4240 gram. Hij drinkt nu overdag 5 flesjes van 110cc en dan om 22.30 130cc. Daarop slaapt hij dan tot ongeveer 4.00 uur.
×

Important Information

Terms of Use