Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,263

CD 25 - Ongigevoel


ivfmoeder

329 views

Het is de vijfentwintigste dag van mijn cyclus. Sinds gisteren heb ik last van een vage ongigevoel. Vandaag is dat gevoel sterker aanwezig. Mijn NOD (Niet Ongesteld Dag) is over vier dagen. Maar zoals het nu gaat (ongigevoel en vaginale afscheiding) ziet het er niet rooskleurig (maar roodkleurig) uit.

3 Comments


Recommended Comments

ivfmoeder... blijf toch hoop houden...it ain't over till the fat lady sings zeggen ze wel eens...het kan nog alle kanten op, want die bolletjes hebben dezelfde bijwerkingen als zwangerschapsverschijnselen...

 

ik heb nog steeds goeie hoop!!!

 

liefs,

Nico

Link to comment

Nico, bedankt voor jouw bemoedigende woorden. Ik weet het niet... Gisteravond zat er oud bloed op mijn inleg-X, en vanochtend enorme krampen in mijn buik. Ik heb het idee dat het al aan de gang is, maar dat de bolletjes mijn ongesteldheid uitstellen. Na morgen kan ik stoppen met de bolletjes. En, dan zullen we het weten.

Ik hoop dat je gelijk hebt.

Link to comment

ik zou gewoon doorgaan met de bolletjes...

 

bij ons in het forum (pauzemeisjes) had ook iemand zelfs helder bloedverlies en krampen en toch was het nog helemaal in orde...

 

x

Nico

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use