Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    11
  • views
    613

naald biopsie bij mijn man


marciamil

471 views

Gisteren gingen we me enige onzekerheid naar leuven voor de biopsie van mijn man.het was er op of er onder.vele gedachten gaan er dan door je hoofd.mijn man kreeg en verdovingsspuit en we moesten dan 20 minuten wachten.Daarna werd er en stuk weefsel uit getrokkeen met al dan niet levende spermatosoide.Als ik het juist schrijf he.De ingreep was gedaan en we mochten naar huis.We moesten bellen rond drie uur voor de uitslag.Ik heb alle seconde gezien op mijn klok.Het was angst aan jagend.Om drie uur stipt heb ik mijn moed bij een genomen om te bellen.Mvr de uitslag is nog niet binnen kan ik u bellen?ik zei neen bel binnen en half uur zelf wel terug.Ale half vier; mevrouw de uitslag is goed ze hebben zaadcellen kunnen invriezen.De stress en de onzekerheid was weg gevalen.En de blijdschap dat we weer en stap dichter bij waren hebben we goed gevierd.En glas wijn en chinees.Nu de volgende stap mijn pil en het schema.

2 Comments


Recommended Comments

Beste marciamil, ik ben niet bekend met jullie procedure maar waar ik wel bekend mee ben is de wachttijd als je wacht op een uitslag.

Deze zijn altijd vreselijk spannend het begint al bij het moment dat je hoor dat jullie dit onderzoek of behandeling krijgen.

Gelukkig hebben jullie goed nieuws de eerst hindernis is dan ook genomen:).

Link to comment

het zou de procedure icsi ivf moeten zijn.ik ben van zondag met mijn pil bezig deso dertig en ik heb mijn medicatie schema aangevraagt.Ik weet niet wat er dan volgt maar ze zeiden dat alles er op staat afspraken,medicatieschema onderzoeken en dergelijke.Dus weer bang afwachten.Welk ben jij aan het doen en wat maak jij zoal mee? grtz

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use