Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    11
  • views
    637

even van weg geweest


marciamil

495 views

Onze eerste afspraak terug bij de gyneacoloog liep vlot. Er werd gevraagt wat de bedoeling was. Of we zouden verder doen of we zouden stoppen. Samen hebben we besloten verder te gaan. Ik begon met de pil, waar ik enorm van bij kwam. Dan na dag 8 begon ik met puregon 150ui en de neusspray nasa suprefact .Ja 6 dage later eerste controle verder doen zoals ik bezig was. 8ste dag bloed en echo verder doen zoals ik bezig was, 10de dag verder doen bloedwaarde heel hoog maar de eicellen nog niet groot genoeg .De 4 juli was alles ok. En 5juli was het de inspuiting exact om 21.30. De 6 juli heb ik mijn punctie gekregen. De punctie op zich viel goed mee enkel de anestisist was net zoals de vorige keer en beul. Half mijn arm ziet blauw. Hij heeft vijf keer moeten prikken om raak te zijn. En dan zei die nog huilen helpt niet hoor mvr. Ik heb me proberen omdraaien,en had hem bijna vast.de assistente en mijn man hebben me dat belet.Want die had prijs gehad.Ik ben beginnen hyperventileren en klaper tanden van de pijn,maar kon geen kant meer uit. Nu buiten die pijn in mijn arm en een dag in mijn onderbuik is alles goed verlopen. Vandaag op 8 juli hebben ze 2 embryoke s terug geplaatst 1 van 3 cellig en 1 van vijf cellig. Volgens hun van goede kwaliteit.Nu moet mijn lichaam 1 van de 2 aanpakken en dan zijn we vertrokken.Dus 12 dagen wachten en dan weten we het....

3 Comments


Recommended Comments

Balen dat de anesthesist niet zo lekker bezig was. Uiteindelijk een mooi resultaat. Succes met de wachtweken, en ik hoop voor je dat de embryo's zich lekker zullen innnestelen.

Link to comment

O die anesthesist , achter het behang plakken en snel vergeten die hap:).

Je heb nu lekker 2 emmie's aan boord zorg maar goed voor hen , en geniet van deze 2 weken.

 

Liefs Roos

Link to comment

ivfmoeder en zomerzotheid; bedankt voor en extra steuntje kan ik wel goed gebruiken.Hoop dat bij jullie ook alles vlot verloopt ieder geval als dit alles mislukt leggen we de boel plat tot na de trouw volgend jaar ik kan dit lichamelijk en fysiek niet aan.En ga zowiso en ander anistisist vragen daar heb ik recht op xxxx marcia

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use