Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    11
  • views
    637

Entries in this blog

bang en onzeker :-(

Hey dames,   Ik zit hier vandaag echt mijn kas op te eten van de zenuwen.Sinds gisteren 19.07.2011 heb ik en zware bloeding en bleek dat ik niet zwanger ben.Maar... Vandaag op 20.07.2011 heb ik en test gedaan met en kruidvat test met zo schoon mogelijke urine en die was licht positief.Ik ben naar het labo geweest om bloed te laten trekken om zo te zien of het nu wel of niet is.Ieder geval op 08.07.2011 hebben ze er twee terug geplaats in onze buik en is alles nog mogelik of niet???? Lijkt z

marciamil

marciamil

even van weg geweest

Onze eerste afspraak terug bij de gyneacoloog liep vlot. Er werd gevraagt wat de bedoeling was. Of we zouden verder doen of we zouden stoppen. Samen hebben we besloten verder te gaan. Ik begon met de pil, waar ik enorm van bij kwam. Dan na dag 8 begon ik met puregon 150ui en de neusspray nasa suprefact .Ja 6 dage later eerste controle verder doen zoals ik bezig was. 8ste dag bloed en echo verder doen zoals ik bezig was, 10de dag verder doen bloedwaarde heel hoog maar de eicellen nog niet groot g

marciamil

marciamil

naald biopsie bij mijn man

Gisteren gingen we me enige onzekerheid naar leuven voor de biopsie van mijn man.het was er op of er onder.vele gedachten gaan er dan door je hoofd.mijn man kreeg en verdovingsspuit en we moesten dan 20 minuten wachten.Daarna werd er en stuk weefsel uit getrokkeen met al dan niet levende spermatosoide.Als ik het juist schrijf he.De ingreep was gedaan en we mochten naar huis.We moesten bellen rond drie uur voor de uitslag.Ik heb alle seconde gezien op mijn klok.Het was angst aan jagend.Om drie uu

marciamil

marciamil

tese en icsi behandeling

Hallo allemaal, Op 5 januarie 2011 zijn we naar LIFE in leuven geweest en daar is onze behandeling goed gekeurd. De zelfde dag heb ik en echo gekregen en een week later op 12 januari heb ik en hysterscopie gekregen.Dan moest we afwachten op de artsen en is er besloten om bij mijn man en tese te doen.Dus op 18 februarie moeten we daar heen.Op 21 februari als ik mijn regels krijg moet ik met deso 30 beginen de pil dus.Zelf ben ik nog niet op de hoogte van het verder verloop.Als ik met de pil beg

marciamil

marciamil

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use