Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,264

7 wkn - Ben ik wel op tijd?


ivfmoeder

245 views

Ik ben zeven weken en drie dagen zwanger. Ik heb niet zoveel last van zwangerschapskwalen. 's Ochtends misselijk, en af en toe erg moe. That's it. Ik voel wel dat mijn buik wat gevoeliger is, dat bukken wat lastiger is, en mijn broeken niet meer zo lekker zitten, behalve mijn joggingbroek.

 

Ik heb een afspraak met de VK staan voor de 28e en een afspraak met het ziekenhuis de 29e. De afspraak met de VK is een intakegesprek. De afspraak met het ziekenhuis is een intakegesprek voor onderzoek tijdens de zwangerschap. Ik ben dan negen weken zwanger.

 

Ik wil een combinatietest laten uitvoeren; dat hebben we met de zwangerschap van ons zoontje ook gedaan: de bloedtest tussen de negende en veertiende week, en de nekplooimeting rond de twaalfde week. Ben ik dan wel op tijd als mijn intakegesprek pas met 9 weken plaatst vindt? Na deze twaalfde week zal ik aan familie en vrienden bekend maken dat ik zwanger ben. Verder zal ik dan ook informeren naar kraamhulp.

 

Voor onze verhuizing van Amsterdam naar Rotterdam heb ik bijna alle spullen van ons zoontje en mijn zwangerschap weggegeven aan een nichtje van mijn man, die zwanger is! Ik had toen geen concrete plannen om opnieuw het IVF-traject in te gaan. Ik denk dat ik veel van die spullen weer (deze keer via Markplaats ofzo) moet aanschaffen.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use