Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    577

Nieuw hier...


Noontje

456 views

Hallo Allemaal,

Heb me net aangemeld op dit forum...Nog even aan het uitzoeken hoe het nu werkt :helluup:Dus ik denk ik plaats maar iets hier...Iemand kan me vast wel op weg helpen :)

Ik ben bezig in mijn eerste IVFpoging. Heb hiervoor 2 laprascopies (cystes ) ondergaan en 4 IUI's en nu in behandeling bij MC Kinderwens...Tot nu toe viel me alles mee, zelfs de punctie, waar ik best een beetje de zenuwen over had. Maar nu ik vrijdag mijn terugplaatsing heb gehad beginnen de echte zenuwen..Voel weer van alles in mijn onderbuik, aaaahhh zo spannend. Dat wachten is zo erg! Vrijdag de 13e ( jaja ) mag ik een test doen! Dus nog eventjes wachten..

Groetjes Noontje..

3 Comments


Recommended Comments

hoi Noontje...welkom hier.... succes met de wachtweken....kunnen slopend zijn, maar schrijf het hier lekker van je af op het forum...

 

liefs,

Nico

Link to comment

Hoi Noontje!

Fijn dat de punctie is meegevallen. Heel veel succes in de ellendige wachtweken!!

Liefs Boogie

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use