Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,719

Maak me gek....


Tool

485 views

Nee....ik bedoel niet het liedje van die Remiasauzenman, maar ik bedoel mijn lichaam...

 

Dat is goed bezig om me gek te maken. Het ene moment voel ik me toppie, het andere moment voel ik me brak en zooooooo onzeker en voel ik de ongi-krampen en die vervelende zeurderige pijn in mijn onderrug...om gek van te worden...

 

Zo sta ik dus afgelopen maandag in de videotheek en opeens krijg ik me toch een pijn aan mijn linker boob...niet normaal...een ware explosie...een half uur daarna was het alweer weg echter...dan opeens gaan mijn tepels jeuken en opeens is dat ook weer voorbij....de kleur van mijn tepels, is die nu wel of niet donkerder??? Bij mijn vorige zwangerschap heb ik tijdens mijn vakantie oben Ohne gelegen (zonder topje) en dus heb ik dat verschil niet goed kunnen zien...want deze waren mee verkleurd door de zon...hihi...

 

Voel me niet echt lekker....heb een opgeblazen gevoel en een vreemde smaak in mijn mond (maar ruik nog niet echt veel beter...kan dat trouwens wel al zo vroeg???). Of verbeeld ik het me maar allemaal???

Verder denk ik dat de steekjes die ik voel toch echt wel anders zijn dan normaal en ze zijn nu ook meer verspreid over de hele voorkant van mijn schaamstreek/buik...vlak na deze gedachte komt een volgende gedachte: doe effe normaal, dat zijn gewoon normaal tekenen van een naderende bongi...maak je maar niets wijs...

 

En zo gaat dat maar door...de hele dag...onder het autorijden, onder mijn werk (dat ik nog iets gedaan krijg is een wonder), onder het eten, onder het tv-kijken, tijdens het slapen...

Nu wil het ook niet echt meehelpen dat ik al 2-3 nachten achter elkaar gedroomd heb dat ik zwanger ben....de laatste droom was dat ik getest had met een KV-test en je zag binnen een minuut al een plusje komen...dat was wel een fijne droom, maar toen de wekker ging, werd ik daar dus heel bruut uitgehaald...was echt een beetje van slag, want het voelde heel echt en was ook heel blij toen ik dat plusje zag komen...

 

Voel af en toe van zo'n plopjes aan mijn linkerkant, maar ook daar waar mijn baarmoeder ergens moet zitten...heb ik ook nog niet eerder gehad, maar of dit iets te betekenen heeft??? GEEN IDEE.....Mijn lichaam houdt me weer goed voor de gek, dat idee heb ik wel...

 

Cyclusdag 26 is het vandaag...

 

Had met een collegaatje afgesproken dat we vandaag zouden testen, maar heb besloten om het toch niet te doen...Zij heeft nu officieel de wachtweken erop zitten van haar 2e IVF, maar met de Pre-dictortest die ze vanochtend heeft gedaan is ze nog niet veel wijzer geworden...het controlestreepje was maar heel licht en dus waarschijnlijk niet goed gedaan...ook was er geen tweede streepje....ze heeft alweer nieuwe testen gehaald (waaronder weer een pre-dictortest). Heb haar gezegd dat ik niet zo'n goeie verhalen over deze test heb gehoord...dus ze gaat straks nog een CB-test halen...

 

Maar goed...terug naar mij...vanochtend voor het opstaan mijn temp gemeten, deze was zelfs nog ietsje hoger dan gisteren...maar....je temp blijft altijd hoog, totdat je ongi wordt. Moest mijn vriend naar zijn werk brengen, dus zat in dubio...wel of niet urine opvangen....wel of niet testen...want ik wil toch ook wel heel graag duidelijkheid...maar van de andere kant ook weer niet, want ik ben bang om weer in een diep gat te vallen (wie niet trouwens???)...

Uiteindelijk besloten om mijn urine niet op te vangen...Een uurtje daarna moest ik weer plassen en weer voor hetzelfde dilemma gestaan...wel of niet opvangen...maar dan zou ik dus de test zonder mijn vriend hebben gedaan...en dat wil ik niet...

Dus nu besloten om te wachten tot morgenochtend...als mijn temp dan nog steeds hoog is, dan ga ik een test ertegen aan gooien...vind het reuze eng...

 

Prompt nadat ik dat dus allemaal besloten heb, begin ik dus ongikrampen te krijgen....echt niet leuk...die leuke zeurderige pijn in mijn onderrug is er ook weer...Ik ben niet echt vrolijk meer en heb er geen vertrouwen meer in...

Twee-en-een-half uur later zijn deze klachten weer verdwenen....is toch om gek van te worden, of niet???

 

Wil gewoon duidelijkheid....niet deze gekte...al zal dat gek maken ook voor een deel door mezelf komen...

 

Maak me maar gek....

7 Comments


Recommended Comments

Gebruik je ook de befaamde bollen? Die kunnen ook symtonen afgeven zoals misselijk en pijnlijke borsten. Het kan dus idd zijn dat je lichaam je voor de gek houdt, maar het kan ook zijn dat het de symtonen zijn van een beginnende zwangerschap! Je kunt er niets van zeggen, dat is het erge...

 

Ik hoop echt van harte dat het het laatste is! Knap dat je je vandaag hebt kunnen inhouden. Ik hoop dat je geduld wordt beloont met twee dikke strepen morgen!!

 

Liefs Elke

Link to comment

Shit he wat spannend! Nico, we hebben dit ook allemaal meegemaakt. Nog heeeeel even volhouden.

Enneh, let us know he! xx Armanda

Link to comment

test donderdag was negatief....

maar de bongi is nog steeds niet doorgebroken...

 

@ Elke....gebruikte niet de befaamde bollen...was een eigen poging met ovutesten...

 

ben nog steeds even gek....

Link to comment

Nee zeg Nico, dat is niet tof!

Het blijft dan toch vaak spannend he, omdat de ongie niet doorkomt.

Je zou overmorgen nog 's kunnen testen en als hij dan niet posi is... zal 't wel kloppen... :-(

 

Sterkte nog!!!!

xx

Link to comment

he Armanda,

 

zaterdag is mijn ongi doorgebroken.....zit nu wel weer op mijn oude cyclusritme van 28 dagen...das wel fijn...het enige pluspuntje..hahahaha...

 

x

Nico

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use