Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    11
  • views
    598

bang en onzeker :-(


marciamil

482 views

Hey dames,

 

Ik zit hier vandaag echt mijn kas op te eten van de zenuwen.Sinds gisteren 19.07.2011 heb ik en zware bloeding en bleek dat ik niet zwanger ben.Maar...

Vandaag op 20.07.2011 heb ik en test gedaan met en kruidvat test met zo schoon mogelijke urine en die was licht positief.Ik ben naar het labo geweest om bloed te laten trekken om zo te zien of het nu wel of niet is.Ieder geval op 08.07.2011 hebben ze er twee terug geplaats in onze buik en is alles nog mogelik of niet???? Lijkt zo raar heb al vier kinderen en ben nog zo onzeker over deze situatie. Je begint te denken,kan het dat er maar eentje is achtergebleven,kan het en innestelingbloeding zijn,kan het een van de twee en miskraam zijn en dat er eentje blijft zitten,kan het helemmal fout zijn en toch positief zijn en zo verder.Ik weet mezelf geen raad en moet maar afwachten op die telefoon van het labo zei zullen wel raad weten.En dan nog bloeding is nooit geruststellend.

Heeft er iemand al ervaring mee en wat moet ik nu doen geen idee alvast hoop ik op en positief antwoord en hou jullie zeker en vast op de hoogte :-s

4 Comments


Recommended Comments

Hallo de bloedafname liet zien dat het sta op 26 wat wil zeggen zwanger....

Maar de progesteron stond nog niet zo hoog en de andere waarde ook niet had iets te maken met de innesteling.Zeker ben ik al van entje dat er nog zit.Maar hoe lang.Darom zou ik willen vrage om allemaal en kaarsje te branden en reactie s te zetten voor diegene die dit ook al hebben meegemaakt met en positief resultaat erna.Mij maakt het onzeker de 22.07.2011 moet ik weer bloed late afnemen en dan hopen we op en positief resultaat pfffffffffffffff

Link to comment

Ik duim voor je mee!

Zelf heb ik vorig jaar dit mee gemaakt , en bij mij was het niet goed , rond test datum moest het rond de 100 zitten en bij mij was het geloof ik rond de 50 , het hcg bleef langzaam ztijgen moest elke week bloedprikken en veel echo's gehad en met week 10 ben ik het zelf verloren.

Wie weet loopt het bij jou heel anders , ik steek een kaarsje voor je op meid !

 

Liefs Roos

Link to comment

dank u voor de reacties en de steun bij mij is het niet goed gelopen,nu dinsdag moet ik naar de gyneacoloog want blijf met serieuze pijnen zitten grtz

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use