Jump to content

Tool's Blog

  • entries
    36
  • comments
    79
  • views
    2,632

De laatste spuit zit erin (hopelijk de laatste)...


Tool

333 views

Gisteren om 21.30 uur de laatste spuit gezet.

 

Wat ging eraan vooraf?

Opgestaan, heerlijk, niet hoeven te spuiten. Maar voelt ook een beetje vreemd, alsof ik iets vergeet. Is toch echt niet zo, volgens het schema van dr. S. moet ik op donderdag alleen de pregnyl zetten om precies 21.30 uur.

Naar mijn werk gereden en daar lekker doorgewerkt. Kreeg nog een paar keer mijn collegaatje op bezoek die vandaag mocht testen. Ene moment vertelde ze over haar heel bizarre dromen, het andere moment had ze hele erge twijfel en sloeg de angst toe dat het er nu echt wel op aankwam, wel of geen mama worden. Ik had echter een gevoel dat het wel goed zat bij haar.

Verder nog lesgegeven bij de sportschool, een combinatie zumba met shape. En een uurtje eerder dan normaal, dus was ook een uurtje eerder thuis.

Helaas nog steeds zo moe als ik weet wat. Dus nadat ik thuis was gekomen alvast de wekker gezet zodat ik niet te laat zou zijn met spuiten, zoals al vaker deze behandeling is gebeurd. Daarna lekker effe gedoucht, heerlijk die warme stralen water op mijn lichaam. Kon ik er maar altijd onder blijven staan. Maar helaas, dat zou niet goed zijn voor de waterrekening en voor mijn huid, ik zie mezelf al lopen met een helemaal door water verschrompelde huid :happy:.

Toen op de bank gaan liggen. Effe naar Expeditie Robinson gekeken en toen nog naar LOTR, deel 3, meer een reclamefilm dan wat anders. Vreselijk, om het kwartier reclame. Had net zo goed de dvd kunnen opzetten.

En opeens, een leuk deuntje, het alarm. De pregnyl uit de koelkast halen en ven laten opwarmen, op temperatuur laten komen dus. Mmmm, toch alvast alles klaarmaken? Ach ja, waarom ook niet. Met de ampullenbreker die ik van mijn collegaatje heb gekregen, breek ik de beide ampullen open. Maak ook alvast de spuit klaar om alles op te trekken.

Owkee, naald zit erin, dan gaan we maar optrekken. Zo gepiept. Grote naald eraf, kleine naald erop. Sjips, alweer, ik krijg het beschermhoesje niet van de naald. Ik trek gewoon weer het hele naaldgebeuren eraf, zucht. Moet mij weer gebeuren. Hoe laat is het? Oh, heb nog een paar minuten (paar = ook 2 in dit geval).

Hè hè, eindelijk heb het beschemhoesje ervan af. Effe nog met een alcoholdoekje wrijven over het te prikken plekje. Ready to go.

1, 2, 3 en adem in en prik. Hij zit erin. Brrrr, effe koud toch die vloeistof. Effe nawrijven en klaar is het geprik. Alles opruimen en weer op de bank gaan liggen.

Vriend is darten, dus heb geen last van hem. Moet hem wel nog gaan halen.

Zet LOTR maar weer op.

domtiedomdom, deuntje klinkt uit de verte steeds harder, wat is dat???

Oh, mijn telefoon, vriend is klaar (half 12 's avonds) of ik hem kan komen halen. Loop als een verdwaasde idioot door de woonkamer en rij met kleine slaperige oogjes weg.

Toch nog in slaap gevallen.

Eenmaal weer thuis, duik ik ons nest in, en nog voordat Zita West een zin kan uitspreken ben ik al vertrokken naar dromenland.

 

Vandaag is dus een spuitvrije dag, heerlijk van genieten. Ook voorlopig mijn laatste les voor de komende twee weken.

En nog meer goed nieuws, collegaatje's ivf is gelukt! Ze is zwanger! Ben echt blij voor haar. Dit geeft de burger weer moed en geeft mij ook weer een boost in mijn gevoel dat het gaat lukken.

 

Dus, hopelijk inderdaad gisteren de laatste spuit gezet.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use