Jump to content

Emely's Blog

  • entries
    6
  • comments
    20
  • views
    1,670

Wat een heerlijk weekend....


Emely

1,168 views

Zaterdag gewerkt en 's avonds kwam mijn neef vanuit Tilburg naar Limburg toe om met ons op stap te gaan. We zijn eerst gaan poolen en daar was het al erg melig en gezellig, daarna ff wat gesnackt bij de MC Donalds en toen op het terras nog een pilsje gedronken (verwarmd terras wel he). Toen zijn we naar een heel nieuw en erg leuk en bijzonder cafeetje gegaan. Helemaal turks ingericht en je kan daar voor 9,50 een waterpijp huren met 2 kooltjes en een smaakje fruittabak. Voor mijn neef was dat voor het eerst en voor ons de tweede keer maar de eerste keer was gewoon met vrienden bij hun thuis. Het was heel gezellig zitten daar en de watermeloen tabak was erg lekker. Hele melige foto's gemaakt en echt heel erg veel lol gehad. Al met al was het super gezellig en melig en laat hahaha... We lagen om 04.00 uur in bed....

 

Om half twaalf ontwaakte ik en heb ik de boys wakker gemaakt om te ontbijten. Ff snel een rondje met de honden gelopen en toen op naar Tilburg om mijn neef thuis te brengen en daarna door te rijden naar Roosendaal, naar mijn andere neef en mijn achterneefjes en nichtje. Daar waren we rond een uur of drie en rond 21.00 uur kwamen we weer thuis. Het was super gezellig en errug leuk om mijn jongste achterneefje weer eens te zien.

 

Uiteraard ook even verteld wat er bij ons allemaal speelt en gaat spelen en dat vonden ze natuurlijk heel vervelend om te horen. Ik moet zeggen, hoe vaker ik het mensen vertel, hoe makkelijker het mij af gaat om het te vertellen. Ook merk ik dat ik mezelf niet meteen meer in een diep droevig dal trek. Het heeft dus toch zo langzaam een plekje gekregen in mijn leven. Het is nog altijd niet makkelijk natuurlijk maar ik heb echt zo iets van, eerst maar eens er aan beginnen en me dan er verder druk om maken....

 

Mijn lijf geeft nog altijd erg verwarrende signale af.... maar ga er maar vanuit dat ik volgende week gewoon ongesteld word.....

 

Liefs, Emely

2 Comments


Recommended Comments

Wat goed dat je zo'n fijn weekend hebt gehad! En zoveel gelachen..... dat doet wonderen voor je gemoedstoestand! Humor is dan ook (naar mijn mening) het beste medicijn. Praten is een de beste therapie denk ik, het is heel erg ingrijpend dit traject. Al heb ik in de afgelopen jaren wel gemerkt dat sommige mensen je niet echt begrijpen omdat ze dit niet kennen. In mijn omgeving ken ik dan ook niemand die moeilijk of niet zwanger kan worden en dan loop je nog wel een tegen onbegrip aan en krijg je van die goed bedoelde adviezen waar je niets mee kunt :S. Ik zal voor je duimen dat de rode duivel niet gaat komen en ook 9 maanden weg zal blijven!!

 

Liefs, Kris

Link to comment

Hey Kris,

 

Lief van je om op mij blogs te reageren en het zijn ook zulke lieve reacties. Ik heb gelukkig wel een aantal mensen om mij heen die moeilijk of geen kinderen kunnen/konden krijgen. Ik krijg gelukkig veel begrip van familie en vrienden maar uiteraard loop ik ook wel eens tegen onbegrip aan.... Vandaag dag 27 en nog altijd zere boobies en af en toe een raar gevoel in mijn buik.... Daarbij is mijn gezicht nog altijd heel erg onrustig in de zin van pukkeltjes en een soort uitslag/irritatie.... We wachten het maar gewoon weer af en ik ga er nog altijd vanuit dat ik deze week wel ongesteld zal worden of later in de cyclus aangezien ik ook al cyclussen heb gehad van over de 40 dagen...... Geduld is een schone zaak maar oooow zoooo moeilijk!!!!!

 

LIefs, Emely

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use