Jump to content

Emely's Blog

  • entries
    6
  • comments
    20
  • views
    1,670

Entries in this blog

6 weken zwanger en me niet geweldig voelen...

Iemand die dit misschien herkent????   Ik ben nu 6 weken zwanger en zou helemaal blij en gelukkig moeten zijn maar het tegendeel is de waarheid..... Ik voel me zwaar verrot. Moe en prikkelbaar en heel negatief tegen alles en iedereen. Ik word helemaal knettergek van mijzelf en heb me vandaag ziekgemeld op het werk, aankomende week heb ik een hele week vrij en ik baal nu alweer van mijn ziekmelding... ben ik dan zo zwak dat ik die laatste 2 dagen niet ga werken???? Aan de andere

Emely

Emely

+

Dames ik heb op de verjaardag van mijn man, vandaag dus, positief getest...... Geen medische malle molen voor ons dus..... Ik ben zooooo blij!!!!   Voor alle andere dames wens ik heel gauw hetzelfde toe en voor de wachtende dames, heel veel succes met wachten!!!!!   Hele dikke knuff en kus, Emely

Emely

Emely

Dag 27 en ik voel me bleeeeehhhh

Pfff ff mijn verhaal kwijt....   Dag 27 van de cyclus en ik voel me behoorlijk kl*te, last van duizelingen, zere boobies en raar buik gevoel, s nachts veel wakker en vage dromen.... kan twee dingen betekenen, ik word binnen nu en een paar dagen ongesteld *hier ga ik maar even vanuit* of ik ben misschien heel misschien misschen misschien toch zwanger. Ik ga daar de hoop niet al te veel op vestigen maar achter in mijn hoofd zit een heel irritant klein piep stemmetje wat roept dat ik toch wel wa

Emely

Emely

Wat een heerlijk weekend....

Zaterdag gewerkt en 's avonds kwam mijn neef vanuit Tilburg naar Limburg toe om met ons op stap te gaan. We zijn eerst gaan poolen en daar was het al erg melig en gezellig, daarna ff wat gesnackt bij de MC Donalds en toen op het terras nog een pilsje gedronken (verwarmd terras wel he). Toen zijn we naar een heel nieuw en erg leuk en bijzonder cafeetje gegaan. Helemaal turks ingericht en je kan daar voor 9,50 een waterpijp huren met 2 kooltjes en een smaakje fruittabak. Voor mijn neef was dat voo

Emely

Emely

Een aantal dagen rust doet wonderen....

Hallo allemaal,   Bijna zitten mijn totaal onverwachte en niet geplande vrije dagen er op. Ik had ze echt even nodig, zat er behoorlijk doorheen en wist niet wat ik met mijn eigen gevoelens aan moest. Heb alle dagen lekker gedaan waar ik zin in had en gelaten waar ik geen zin in had en dat heeft mij rust gebracht. Ik begin er langzamerhand vrede mee te krijgen dat het IVF word, natuurlijk blijft het een zware gedachte en behandeling maar zie het niet meer zo somber in.   Ik kijk al meer da

Emely

Emely

Hallo allemaal, even voorstellen

Ik ben Emely en ben sinds 2010 gelukkig getrouwd. Vanaf oktober 2010 zijn wij bezig om zwanger te worden maar helaas lukt dat allemaal niet zo vanzelf. Inmiddels heeft mijn man 2 zaadonderzoeken gehad en we hebben 1 x de samenlevingstest gehad en daaruit is gebleken dat zijn zaad echt niet goed is. Wij komen uit bij IVF en dit hebben wij afgelopen maandag te horen gekregen.   Erg heftig allemaal maar we willen het zo graag. Nu worden we nog even in de wacht gezet omdat ze nog wat onderzoekjes

Emely

Emely

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use