Jump to content

Emely's Blog

  • entries
    6
  • comments
    20
  • views
    1,627

Dag 27 en ik voel me bleeeeehhhh


Emely

1,136 views

Pfff ff mijn verhaal kwijt....

 

Dag 27 van de cyclus en ik voel me behoorlijk kl*te, last van duizelingen, zere boobies en raar buik gevoel, s nachts veel wakker en vage dromen.... kan twee dingen betekenen, ik word binnen nu en een paar dagen ongesteld *hier ga ik maar even vanuit* of ik ben misschien heel misschien misschen misschien toch zwanger. Ik ga daar de hoop niet al te veel op vestigen maar achter in mijn hoofd zit een heel irritant klein piep stemmetje wat roept dat ik toch wel wat hoop heb.......

 

Het aller irritantste is dat ik niet meer dan afwachten kan..... ik wil niet testen.... omdat ik eigelijk ook wel weer weet dat ik niet zwanger ben..... snappen jullie me nog??? hahahaha....

 

Pfff ik vind mezelf gewoon dood vermoeiend worden....

 

Dat moest ik ff kwijt....

 

Liefs, Emely

2 Comments


Recommended Comments

Nou, dag 28 en gerommel onderin de buik.... ga er dus maar vanuit dat ik vanacht of morgen ongesteld ga worden...... dit even afwachten en dan de gyn bellen voor een afspraak te maken om wat meer info te krijgen over IVF en misschien al wat uitslagen van mijn man zijn onderzoeken

Link to comment

Dag 30 en nog altijd niet ongesteld..... zere boobies nog altijd aanwezig en af en toe wat trekjes/steekjes in de onderbuik..... we wachten maar weer braaf tot dag 35..... Grrrrr....

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use