Jump to content
  • entries
    8
  • comment
    1
  • views
    670

leg me er bij neer niet zwanger


k.i.d.

328 views

 Share

Donderdagmiddag ( 2 okt), het loopt tegen 4 uur, ….HELP,……. heel klein beetje bloed, niets vergeleken bij wat het normaal is als de menstruatie begint,..….. twijfel,…….ANGST…… iets kapot gestoten bij het naar binnen brengen van de bolletjes of gaat het verkeerd? Het zet niet door, nog 4 pillen te gaan ( vanavond en morgen vroeg).

Half acht geen verbetering, wanhoop….geen verslechtering, hoop.

Twintig voor negen enorme huilbui en enorm veel pijn, het zet niet door en dat maakt de wanhoop erger en de onzekerheid groter. Nog steeds is er hoop, maar het is moeilijk me daar op te focussen. Pis me alleen rot, maar het wordt niet erger.

Tien uur de voorlaatste 2 pillen naar binnen en maar naar bed

Vrijdagochtend het was half acht toen ik weer een keer op de klok keek en het echt niet langer uit hield in bed, er uit gegaan om dan toch maar te gaan plassen, nog steeds hetzelfde wel wat sliertjes rood in de pot. De laatste 2 bolletjes naar binnen gebracht en er nog even in gekropen. Nu acht uur er weer uit met een hoofd dat zwaar is en een buik die aan alle kanten krampverschijnselen vertoond. Krampverschijnselen om de embryo’s krampachtig bij zich te houden of krampverschijnselen om ze af te stoten.

Één uur en ik denk: dat de menstruatie nu echt begint, al verloopt het anders en veel langzamer dan normaal, normaal had het er nu al uitgegutst en had ik hele klodders in de pot gevonden, nu ligt in de pot helemaal niets en is er alleen helder bloed bij het afvegen. Mijn buik is veel gevoeliger dan normaal, normaal voel ik niets. Daarom nu dus ook twijfel, menstruatie of een ‘onschuldige kleine’ bloeding, als je dan van onschuldig kan spreken.

De zwangerschaptesten, twee verschillende merken vandaag maar vast gekocht, testen moet ik in elk geval zondag.

Half vier, en hoe gaat het hier, mijn hoofd heeft zich er bij neergelegd, beter uit gaan van het ergste dan kan het alleen maar meevallen probeer ik mezelf voor te houden, op momenten lukt dat, maar veel vaker niet.

Vier uur, nu is het uit gaan van niet zwanger makkelijker nu de pot steeds meer sporen van een normale menstruatie vertonen bij elk bezoek aan haar. Ook mijn buik krijgt meer rust. Tieten waren al weer theezakjes. Kon het dan ook niet laten om vast één van de twee test te gebruiken, dat gaf wel een rustgevend gevoel zien dat er maar één streepje te voorschijn kwam, nu weet ik het is te vroeg, zondagochtend met de ochtendurine is hun advies, daar gebruik ik die andere dan wel voor. En bij twijfel kan ik altijd nog één op maandag kopen.

Dus leg me er voorlopig maar bij neer dat deze eerste poging IVF/ICSI niet voor mij bestemd was.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use