Jump to content
  • entries
    8
  • comment
    1
  • views
    764

niet zwanger


k.i.d.

499 views

zondag 5 oktober 2008

Ik heb vannacht 12 uur in bed gelegen oké niet geslapen, althans niet die hele tijd. Misselijk, wat ik gegeten had viel niet lekker en was er ook niet van plan uit te komen, dus dan maar gewoon in bed gaan liggen in de hoop dat ik een houding vind die lekker ligt dacht ik. Ik ben uiteindelijk in slaap gevallen mar was om half 12 weer wakker, half 4 weer wakker, half 6 weer wakker en om half 8 er dan toch maar uit om te plassen en gelijk te testen, de uitslag kon ik wel raden negatief, er was echt geen wonder gebeurd die nacht. En ik loop ook nog leeg, dat is ook nog niet voorbij nou ja dat kan ook nog niet, het begon al met zo’n slakkengang zal het ook wel anders eindigen.

Hoe mijn buik zich vannacht voelde, als of zij was gekrompen er zat heel veel spanning op en tintelde helemaal.

Hoe ik me voel? Nog steeds leeg en tegelijk weet ik het niet meer.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use