Jump to content
  • entries
    8
  • comment
    1
  • views
    783

Entries in this blog

op visite bij mijn embryo's

Gisteren (23 oktober) op visite geweest bij mijn embryo’s en weet je er zijn toch 4 embryo’s ingevroren en niet 3 zoals de laborante eerst had gezegd. Ik helemaal verbaasd toen hij zei dat er 4 waren. Is hij voor alle zekerheid helemaal gaan kijken en ja hoor er zijn er echt 4. En ik dacht dan is dat vast een doorzetter, een blijver, één die echt bij mij wil blijven, nu ik deze gedachten opschrijf hou ik het niet meer droog, er strijkt een blijde angst over me, gaat het dan echt lukken!   Ho

k.i.d.

k.i.d.

Gezocht

GEZOCHT Baarmoeder zoekt embryo's met nesteldrang

k.i.d.

k.i.d.

niet zwanger

zondag 5 oktober 2008 Ik heb vannacht 12 uur in bed gelegen oké niet geslapen, althans niet die hele tijd. Misselijk, wat ik gegeten had viel niet lekker en was er ook niet van plan uit te komen, dus dan maar gewoon in bed gaan liggen in de hoop dat ik een houding vind die lekker ligt dacht ik. Ik ben uiteindelijk in slaap gevallen mar was om half 12 weer wakker, half 4 weer wakker, half 6 weer wakker en om half 8 er dan toch maar uit om te plassen en gelijk te testen, de uitslag kon ik we

k.i.d.

k.i.d.

leg me er bij neer niet zwanger

Donderdagmiddag ( 2 okt), het loopt tegen 4 uur, ….HELP,……. heel klein beetje bloed, niets vergeleken bij wat het normaal is als de menstruatie begint,..….. twijfel,…….ANGST…… iets kapot gestoten bij het naar binnen brengen van de bolletjes of gaat het verkeerd? Het zet niet door, nog 4 pillen te gaan ( vanavond en morgen vroeg). Half acht geen verbetering, wanhoop….geen verslechtering, hoop. Twintig voor negen enorme huilbui en enorm veel pijn, het zet niet door en dat maakt de wanhoop er

k.i.d.

k.i.d.

tussen hoop en wanhoop

2 oktober 2008 Ik zit nu tussen hoop en wanhoop Om 2 uur twee bolletjes utrogestan in gebracht nog niks aan de hand. Middag , het loopt tegen 4 uur, ….HELP,……. heel klein beetje bloed, veel minder dan normaal als de menstruatie begint,..….. twijfel,…….ANGST…… iets kapot gestoten bij het naar binnen brengen van de bolletjes of gaat het verkeerd? Mijn maag gaat te keer draait zich keer op keer om, mijn hoofd gaat als een razende tekeer, hoe hou ik die nu rustig, het zet niet door, nog 4

k.i.d.

k.i.d.

embryo's gehaald

21 september het begin van de herfst om 10:15 kreeg ik 2 van mijn embryo's in gebracht. Van de overige 4 waren er 3 geschikt om te worden ingevroren. Het wachten is dus weer begonnen, maar dat wachten is nu wel anders omdat ik nu 3 maal daags 2 utrogestan bolletjes vaginaal in brengen. Over 2 weken ( 5 oktober) moet ik een zwangerschapstest doen.

k.i.d.

k.i.d.

dag van de punctie

donderdag 18 september de dag van de punctie De spanning steeg naar maten de tijd verstreek en de punctie in zicht kwam. Eerst werd er een infusenaald ingebracht waardoor de morfine gegeven kon worden, nog een keer naar de wc, want je blaas moest echt helemaal leeg zijn. Toen mocht ik op de gynaecologe stoel plaats nemen en kwam het enge onbekende inzicht. Eerst werd met de eendebek mijn schede geopend zodat de schedewand nast de baarmoedermond aan beide zijde met een injectie verdooft kon

k.i.d.

k.i.d.

mijn verhaal in een notedop

Hallo, Ik zal me even kort introduceren. Een enorme kinderwens maar geen partner en de tijd dringt, dan ben je aangewezen op donorsperma en een kunstmatige inseminatie. Ik heb 6 iui met donorsperma pogingen achter de rug, waarvan de laatste 3 met medicatie ( 50 eenheden puregon en 5000 eenheden pregnyl). Helaas zonder resultaat. Na een cyclus rust nu net begonnen met ICSI. Er is voor ICSI gekozen omdat ik van donorspermagebruik moet maken. Ben dus nu druk aan het spuite

k.i.d.

k.i.d.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use