Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,750

Mijn verhaal over onderzoeken volgende stap pesa


Raba

320 views

September 2007 mirena laten verwijderen

Oktober 2008 door de huisarts doorverwezen naar de fertiliteitskliniek in het flevoziekenhuis.

December 2008 eerst afspraak.

Januari 2009 geen zaad in semen. We moesten maar denken aan adoptie of kid. Hoe dat mens dat zei verschrikkelijk.

februari 2009 alles gevolgd op de kliniek eisprong en de rest van de testen, samenlevingstest weer geen zaad. Chromosonenonderzoek x en y of die in orde zijn. Wilde graag doorverwezen worden en gelukkig konden hun niks meer doen en stuurde ze ons naar umc.

maart 2009 eerst afspraak umc de uroloog die van zijn beroep zijn hobby heeft gemaakt. Intake en onderzoek voor mijn man. Echo van zijn testikels. Onderzoek of alles de juiste proporties heeft of er zaadleiders aanwezig waren. Inwendige echo via achter.

mei 2009 weer naar umc hij had geen gekke dingen gevonden hormoon waarde en proporties waren allemaal in orde. x en y Chromosomen waren ook in orde. Misschien was hij wel drager van taaislijmziekte werd ons verteld. En hebben zijn zaadleiders wel een begin en geen eind.

Weer een chromosomenonderzoek en ook bij mij. Want als je beide drager ben dan is het einde verhaal dan gaan ze niet meer verder 3 maanden zouden we moeten wachten.

Hij ging op vakantie en dan zouden we 12 augustus uitslag krijgen.

Juli 2009 werd mijn man gebeld hij is geen drager van taaislijmziekte. De uroloog wilde voordat hij met vakantie ging ons het goede nieuws vertellen. Toch een dokter met een hart. 2 dagen later lag er al een brief op de mat met voor de prescreening. Wij waren zo blij. Er is weer hoop. Hij zou zorgen dat mijn man zo snel mogelijk geopereerd werd. En ik met de hormonen kon beginnen.

24 juli weer naar umc daar hadden we de prescreening. Zijn hart en bloeddruk was in orde. Moest melden narcose of ruggeprik. Weet die nog niet. Augustus of september krijgt hij pesa.

Eerst volgende afspraak op de fertiliteitspoli is 1 september.

2 Comments


Recommended Comments

Eergisteren gebeld met het ziekenhuis. planning voor de pesa is nog niet bekend. Als het goed is weten ze volgende week woensdag de planning voor de komende 3 weken dan zal die hopelijk over 3 weken aan de beurt zijn. We zullen zien

Edited by Raba
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use