Jump to content
  • entries
    22
  • comments
    10
  • views
    1,748

Pesa operatie


Raba

295 views

21 september werden we gebeld.

23 september mochten we komen voor de pesa. 11:00 melden en om half 3 werd die geopereerd.

Ik had om 14:15 zo'n honger en ik vroeg aan de zuster kan ik wat halen ja hoor zegt ze hij word om 14:45 gehaald. En anders zou ze me bellen. Half 3 kwam ik boven en was het bed al weg heb ik hem geen gedag kunnen zeggen en hem succes kunnen wensen. De operatie duurde bijna 1 uur. En hij is daarna bijna 2 uur op de uitslaap kamer geweest. Hij voelde zich slap en had niet veel trek. Had een slangetje in zijn neus met zuurstof want zijn waarde fluctureerde te veel tussen 94 en 97. Een uur later mocht die eruit dat was wel een opluchting vond die. Zijn pijn viel mee. Alleen was het wel een rot gevoel net of hij een trap in zijn ballen had gehad. Vandaag 24 september al vroeg naar mijn mannetje gegaan. 6 uur ging ik de deur uit. Ik dacht er staat file. Maar nee ik was er al om kwart voor 7 maar had afgesproken dat ik er 8 uur zou zijn. Want dan kregen we de uitslag. Gelukkig was ik er al eerder. Want de dokter kwam al om half 8. Met slecht nieuws. Zijn bijbal is niet ontwikkeld ze zien er verschrompeld uit. Ze hebben wel geprobeerd of er wat in zat. Maar nee dat was niet zo. Ze weten ook niet zeker of er zaadleiders zijn. Die hebben ze geprobeerd te voelen maar ze twijfelen.Een biopsie hebben ze uit zijn testikels genomen. Dat zag er goed uit maar zeker weten wist die het niet. Over 3 weken weer terug op de poli en dan weten we of tese voor ons mogelijk is en anders is het krijgen van een biologische kind niet mogelijk. We zijn nu thuis en zit met de laptop op de bank. Hij voelt zich wel aardig. Rustig aan doen de komende 2 weken. Hij mag wel maandag aan het werk. Wordt vervolgd.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use